ההופעה בבית קשת..

keren358

New member
ההופעה בבית קשת..

הופעת נחמדה.. אביב נתן הרגשה כאילו שהוא מת ללכת משם כבר.. אבל בכל זאת היה כיף! שעתיים לפני שהתחילה ההופעה הייתי שם, ופתאום הוא ומיכה נכנסו.. שאלתי אותו אם אפשר להצטלם ומיכה ישר אמר :"לא לא" ואחרי זה שאלתי שוב את אביב והוא אמר "רגע" אבל כמובן שזה היה סתם.. ואחרי זה בחוץ דיברנו מלא עם מיכה חח עם כל הקשיחות שבו הוא חמוד.. וקצת תמונות....

הופעה נחמדה

בהתחשב בעובדה שלא הייתי בהופעה מלאה כבר 5!!!! שנים! היו חסרים קצת האנרגיות של הדיסטוריישן אבל נו מילא... הפלייליס שלקחתי במיוחד בשביל רן <לאונרדו> זוהרים מיליארד טועים מלאך השיר שלנו שלכת <אאאאאאהההה איזה כייף לשמוע תשיר הזה> אופק ילדותי<--ניכתב אבל לא בוצע אולי בשבילך הנסיך הקטן נשל הנחש עם הזמן גשם כבד מלח הדמעות מחר PAIN הכל מתפורר הכי קרוב לבד<--שוב לא בוצע =/ אהבנו מאוהב <האם להיות בך מאוהב> יומן מסע סוף העולם הדרן: זה רק הלב כשאתה כאן <*מאוהב*> אין שמחים בלילה <שיר שאני אישית שומעת בפעם הראשונה, נחמד מאד, מעניין איך הוא ישמע עם דסטוריישן> זהו סה"כ אחלה הופעה, מעניינת היו חסרים מאד: עליסה, גן החטאים, אמש ואתה פה חסר לי. אם אתם שואלים את עצמכם מי אני אז אני בדר"כ לא כותבת כאן אבל סתם לידע כללי אני מלי 18 עפולה נעים מאד =) לילה טוב =)

shmuelr

New member
היי מלי. תודה על הביקורת.ברוכה הבאה

מי אוהב אותך יותר ממני?!

אפחד! תודה לך על אתמול נהנתי הכי שיש. ותודה לכולם על הקבלת פנים =)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifדווקא לי לא הייתה ההרגשה הזו

חח לך הוא אמר להפסיק לצלם?
ואני אישית ממש נהנתי :)

keren358

New member
חח לא לי, לצלם שבדיוק היה לידי

אבל בדיוק מהאיזור שלנו אני, הצלם וחברה שלי צילמנו אותו המון.. אז אולי זה הופנה גם אלינו

למעלה