ההופעה בברל'ה ופגישה שנייה!!

Meytar 888

New member
ההופעה בברל'ה ופגישה שנייה!!../images/Emo99.gif

*אותה החפירה כמו ברשמי,את=ל תקראו פעמים חחח* איפה להתחיל אלוהים? נתחיל בתודה,כי זה יותר חשוב מהכל. אולי הוא יקרא את זה ואולי לא..אבל להודות לו אני פשוט חייבת. רן שלי, אני כ''כ מאושרת כרגע שפשוט אי אפשר להסביר את זה במילים! זאת הייתה תקופה כ''כ קשה בשבילי,אישית,ריגשית..תקופה כזאת מוזרה,כמו שיש לכולנו.. כבר לא יכלתי לסבול את זה.. כ''כ קיוויתי לפגוש אותך,רק לחיבוק קטן..ויודע מה? זה היה שווה את זה. כל הדחיפות מחוץ לדלת,כל הצעקות,הכאבים ברגליים..זה כ''כ היה שווה את זה! זכיתי לחיבוק חם,שהשכיח את כל הרע מאחורי,דמעות ירדו מהעיניים מכל הדברים שאמרת לי ועשו אותי הכי מאושרת באותו רגע! אז אם אתה עדיין לא מזהה, אני הילדה מהאלבום,זאת שבכתה מרוב אושר שסוף סוף הצלחתי לקלוט מה חשבת על המתנה הזו.. הדברים השוליים שיצאתי איתם מהחדר עם תמונה וטיפ-טיפה דמעות..אבל הדבר החשוב מכל הוא שיצאתי מחוזקת. זה נשמע קיטשי כ''כ..אבל זה הכי נכון שבעולם. אין יותר מאושרת ממני כרגע. פגישה שנייה,ברל'ה 19.1.08 תודה לך רן, צדק מי שאמר שחיבוק יכול להשכיח כמעט את כל צרות העולם,כמה שהוא צדק! פשוט תודה וואי, זה היה קשה חח.. נגיע לסיפור האמיתי אה? מזהירה מראש-חפירה ענקית..אבל ממליצה בחום לקרוא הייתי אמורה להגיע מוקדם אתמול,בשביל להיפגש עם ילדים מהפורום,אבל בסופו של דבר זה לא ממש יצא,אז באתי עם אמא שלי ב7 וחצי ככה.. חיכינו ונכנסנו. אעהעהאהאהעה איזה מקום גאד דאמט חח ממש מתחת לרן..היה כ''כ כייף לחשוב שעוד מעט הוא יהיה ממש קרוב אלי. התרגשתי כמו מטורפת,אחרי הכל..הופעה רביעית..אחרי הזאפה,עבר כבר זמן מה. אכלנו,לקח כמה זמן שההופעה התחילה.. האורות נכבו,המוזיקה התחילה..והיה כ''כ מרגש! פשוט מטורף.. עילי נכנס,ואז רן..הם שינו את כל סדר השירים לגמרי. רן היה ממש ממש חמוד.. והוא לבש את הגי'נס הקרועות שלו XD חמוד כמה שהוא היה קרוב אלינו..זה היה פשוט משגע היה קטעים מצחיקים בהופעה כמו שרן כזה ירד על עילי שהוא קיבוצניק ואז כל הקהל צעק עליו אז רן כזה אמר "תירגעו תירגעו גם אני! גם אני! אמאל'ה!" וזה היה כזה מצחיק ושהציגו את הנגנים עילי קרא לרן דני הולוויד >< ועילי סיפר לנו שבשביל לפרסם את השירים שלו הוא פשוט לקח פנים יפות XD אז רן קרא לו זבל הייתה הופעה פשוט מדהימה! הופעה רביעית שלי,ועד עכשיו הכי מדהימה..ולא,לא בגלל הפגישה לקרת "אני אש" רן אמר שיש מצלמות כי הם מצלמים קליפ לאני אש..ועילי אמר שצריך לרקוד וזה..אז ישר באתי לעבר במה והייתי ממש ממש קרובה,עמדתי ממש ליד רן כזה.. ואז הוא התחיל לשיר וכ''כ כ''כ נהנה שם,היה ממש כייף לראות את זה כל הזמן רקדתי וזה..והיה קטע באני אש שרקדתי כזה אז רן ראה אותי וחיקה אותי >< זה היה כזה מצחיק XD ורקדתי ונהנתי והיה ממש כייף:) והצלם היה על הבמה והסתובב,והוא צילם אותי המון זה היה כזה מלחיץ חח אבל רקדתי בכל זאת..כי באתי להנות אבל יש סיכוי מאוד גדול שאני אהיה בקליפ XD פאדיחות >< המשכנו לעמוד גם לשירים שהיו אחרי,ואז רן ועילי שרו את "לנצח אנגנך" ורן לא היה בטוח אם הצעירים גם מכירים את השיר..והוא טעה כמובן בקיצור,אז הוא שר כזה..ויש קטע בסוף שאומרים "שקדים וצימוקים" אז הוא ראה שאני שרה וזה אז הוא דפק לעילי מרפק והצביע עלי XD ואחר כך הוא לא שר כזה..ואני ואיזה ילדה שעמדה לידי שרנו ברצף כזה אז רן ועילי צחקו חח ובפעם האחרונה שהוא שר בואי נעזוב הוא נתן לי ת'מיקרופון חחח חמוד ועכשיו לפגישה .. שנגמרה ההופעה אמרתי לאמא שלי שאני הולכת לנסות להיכנס..לקחתי את התיק והמצלמה והלכתי לכיוון ההמון מה שניקרא עמדתי קרוב לשומר,והיו דחיפות וצעקות..אמרו שלא מכניסים,אלא אם כן היה למישו פרוטקציות. חיכיתי..ואז אמרו שעוד מעט יכניסו ארבע-ארבע. הלב התחיל לדפוק..סוף סוף אני אולי אקבל את החיבוק הזה. מי שקרא את החפירה העצובה שלי אחרי ההופעה בזאפה יזכור שהכנתי לקן אלבום על כ-ל התמונות מכל ההופעות שהיו עד אז..ולא הצלחתי להביא את זה לרן אישית אז שלחתי את זה אליו עם איזה עובד שהיה שם|: אמרתי לעצמי שאם אני פוגשת אותו אני חייבת להגיד לו שאני עומדת מאחורי זה,אחרת מי יודע מתי יצא לי? אבל לא חשבתי שיהיה לי אומץ לעמוד מולו,להסתכל לו בעיניים ולדבר..הרי בפגישה הראשונה לא הרמתי את הראש מהרצפה. אחרי שכמה נכנסו ביקשתי מהשומר להיכנס אחר כך, והוא הכניס אותי עם עוד כמה בנות. נכנסו ובדיוק תפסנו אותו באיזה ריקוד משוגע בזמן שהוא צועק "נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד" מתוק כזה..חח הבנות האחרות צחקו איתו קצת,ואני פשוט עמדתי בפינה..משותקת >< ליאל הייתה שם,היה מגניב לראות אותה מקרוב ככה. הבנות שאלו את רן אם אפשר תמונה והוא אמר "לא,החברה שלי לא מרשה לי להיצטלם עם בנות,באמת!" חח זה היה כזה מצחיק.. והוא הם יצטלמו איתו ישר כזה וזהו..חיכו בצד. ביקשתי מהשומר לצלם אותנו..עמדתי מול רן והייתי פשוט בשוק חח אז מה אם זאת פגישה שנייה :) אמרתי לו בשקט כזה "אני רוצה חיבוק קודם,אפשר?" והוא ישר חיבק אותי! אלוהים ההרגשה הייתה מדהימה,זה בא כ''כ בזמן.. הצטלמנו תמונה מזעזעת..למה השומר לא חיכה שנסתדר או משו..חח הוא פשוט צילם ואז השומר רצה לקחת אותנו החוצה..ואני כזה "רגע לא לא" ודחפתי ת'שומר חח עמדתי מול רן והתחלתי לדבר איתו..שאלתי אותו אם הוא זוכר שבהופעה בזאפה ב30.9 הוא קיבל אלבום מעץ כזה שהיה כתוב שווים,עם תמונה שלו ושל עילי,הוא שאל אם זה האלבום שיש בו מלא מלא תמונות מכל ההופעות.. הוא דיבר איתי ממש לכמו חברה,זה היה מדהים. עניתי לו בחיוב,כ''כ מאושרת לדעת שהוא קיבל אותו לפחות. הוא שאל אם אני הכנתי את זה ואמרתי שכן,הוא ישר חיבק אותי ואמר לי באוזן "מאמי,זה הדבר הכי יפה שעשו לי כל החיים. תודה רבה נשמה שלי" ואז הדמעות יצאו. זה היה כזה אמאאאאאאאאאאאאאא! התגובה שלה ציפיתי ממש. לא הפסקתי לחבק אותו לרגע.. הוא הרחיק אותי טיפה,ופשוט התבוננתי לו בעיניים..זה היה מטורף חח כ''כ הזוי שבא לבכות..אה רגע,בכיתי XD הוא אמר לי כזה "את לא מבינה בכלל מאמי,כל מי שבא אלי הביתה רואה את זה ומתלהב,זה אצלי בסלון!" אתם קולטים כאילו?! מטורף או לא? אין דבר שיכול להסביר במילים את ההרגשה שלי באותו רגע. חיבקתי אותו שוב,והבאתי לו נשיקה. הוא אמר לי כל הכבוד על זה,ותודה רבה. אמרתי לו שאני אוהבת אותו,ושיהיה לו בהצלחה..תודה וכל זה. באתי לצאת..והדלת הייתה נעולה..חח אז ניסיתי לסובב ת'מפתח ואז הוא נפל אבל הוא לא פתח ת'דלת..אז אמא של אחד מהנגנים צחקה כזה אז אמרתי לה "מצידי להישאר פה" בנתיים הסתכלתי על התמונה הזוועתית.. אז שאלתי את השומר אם אפשר עוד תמונה והוא אמר לי לא..אז מהר צעקתי לרן ושאלתי אותו אם אפשר עוד אחת.. אז הוא שאל "למה לא יצא?" חח אז אמרתי לו שלא יצא טוב..אז הוא כולו כזה "יאללה בואי" והוא חיבק אותי והיצטלמנו שוב זהו..יצאתי משם מאושרת כ''כ.. ישר רצתי לאמא שלי בצעקות..והיא לא האמינה שאני אצליח לפגוש אותו חח והיה כ''כ כייף!!!! עכשיו משו קטן לאלו שלא פגשו את רן עדיין- אני את הפגישה הראשונה שלי עם רן קיבלתי דרך פרוטקציות. ולפני זה בחיים לא האמנתי שיצא לי לפגוש אותו,בחיים לא חשבתי שאני אראה אותו פנים מול פנים..ותראו,זכיתי לפגישה שנייה מה שאני רוצה להגיד זה שאל תאבדו תקווה,ואל תחשבו שזה לא יקרה. הנה תראו,בלי פרוטקציה גם אפשר להיכנס.. אל תדאגו ! תודה שקראתם,אם קראתם P: שוב תודה לרן, עשית אותי המאושרת באדם! זאת התמונה השנייה והנורמאלית חח- |הניק|http://img338.imageshack.us/img338/9712/dscf1137oz1.jpg|סלינק| ניפגש בזאפה בעזרת השם:) שבוע טוב:)

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif הגבתי לך ברשמי *צמ*

וגם במסן
כ'כ כ'כ כ'כ שמחה בשבילללללללללללללללללללללללללללך D: מגיע לך D: בקרוב אצלי *צמ*

יוב101

New member
כל כך שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

קראתי כבר ברשמי אבל העדפתי להגיב לך פה
איזה כיף לך
אני שמחה בשבילך
אני מקווה שניפגש בזאפה..אולי אפילו נרקוד איתו