ההופעה בברקה היום....

Lovley bla bla

New member
ההופעה בברקה היום....

היה פשוט מדהיייייייים...היה כזה כיייייייף הופעה כזו טובה והם כאלה חמודייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!! וקיבלתי מלא חיבוקים ונשיקות וחתימות ואת הדף עם הסדר של ההופעה ומלא מלא מלאאאאאאאא אהבה!!! בית הבובות מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני מחר בבוקר נוסעת לטיול לפסטיבל דימונה ליומיים אז הייתי פשוט חייבת להגיב על ההופעה המושלמת הזאת!!!! ומוש ושיר -היה כיף לראות אותכם!!!!!!

אהאהאהאאהההההה!

היה כזה מדהים! נהנתי מכל רגע ודקה ושניה.. אין אין הלהקה פשוט מדהימההההה.. איתי אתה המלך שלי! :) היה כלכךךך כיף :) אנשים צילמו תמונות והזמנו אותם לכאן חחחחח.. ובטעות קראתי לאמיר איתי אז סורי :) ולירון! הבאתי לך פלייליסט חתום :) ו.. ו... היה לי ממש כיף, ולחברה שלי הסתיים המלווה אז יצאנו להסתובב ולאכול קצת סיימתי את הערב בצורה מושלמת! ממש נהנתי :) איתי תודה על זה שאתם קיימים חחח אין עליכם!

pishkashit

New member
../images/Emo2.gif יאאאאאאאאאאאא כפרעלייך

יו כמה אני אוהבת אותך!!!! תודה שהקדשת לי את שמש... ושהבאת לי פלייליסט!!!111

Mosh28

New member
אז אליך היא התקשרה בשיר

שמש
ושוב אני חייב לציין שההופעה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה! הכי טובה שזכיתי להיות בינתיים מקווה להגיע גם לבראשית:)

Mosh28

New member
איזה כיףף היה!!

היה ממש נחמד לראות אותך:) ובכלל איזה הופעה אלופה:):):) היה מדהיםםםםםםםםם רצח!!!!! גם אני קיבלתי חתימות וחיבוקים ומלאמלאמלאמלאמלא אהבה אין בית הבובות פשוט אלופים הם לא ילכו עד שהמעריץ האחרון יקבל את החיבוק והחתימה שלו חח איתי אתה אחד הגדולים ללא ספק! "תרשום למושיקו" "איזה מושיקו? שעלה לשידור?"
תהני מחר בפסטיבל..גם חברים שלי נוסעים
קיצור אין אין מילים לתאר את מה שהלך שם

Eyedan

New member
הייתה באמת הופעה טובה ../images/Emo13.gif

מדפים על ראשששששששששששששששששששששששששששששששששששששייייייייייי

אכן אחת ההופעות השולטות

היה ענננקקקקקקקק!! זה היה פשוט מושלללםםםםם!! למרות שהיה מפוצץ והיו פקצותתת עדיין.. כשאיתי שר וכולם מתחילים לנגןן האוירה פשוט הופכתת להיות מושלמתת...

דרך אגב

הכרטיסים להופעות בבארקה נגמרים לעיתים רחוקות!! והפעםםם הם אכן נגמרו!!!!!

אמבלי

New member
הלוואי שיגמרו..

זה מקום יחסית קטן..ולא כייף שיש שם הופעות ריקות אבל אני בטוחה שיהיה מפוצץ אחושילינג :)

למעלה