ההופעה בב"ש אתמול-הפלייליסט!

Hosh17

New member
ההופעה בב"ש אתמול-הפלייליסט!

לא הייתי...אבל חברה נתנה לי חלק מהפלייליסט שהיא זוכרת..היא היתה מגיע לך יותר התאבדות דיכאון אמש אין מלאכים בגן עדן חדר קטן כולל כל החרושים. מי שהיה שיספר איך היה

S o G l o w

New member
חלק מהפלייליסט...

אלו בעיקר השירים שהיו לא נראה לי ששכחתי משהו.. דיכאון המלחמה הבאה אמש מצטערים מגיע לך יותר אין מלאכים בגן עדן שיר הסמרטוטים חדר קטן אילנה הכי קרוב לבד life parade מחר זה רק הלב שכואב לך סוף העולם מה הם רוצים מאביב מלאך לילות לבנים בהדרן היה את.. שחור לבן ויומן מסע ביחד עם אלכס. לסיכום היה ביצוע לדעתי יפיפה למה הם רוצים מאביב ומגיע לך יותר שלא זוכים לשמוע אותו בכלל בהופעות. והפתיחה עם דיכאון הייתה גם יפה אפשר להגיד שהייתה אחלה הופעה באמת אביב תמיד מפתיע בהופעות האינטימיות שלו.

הפלייליסט המלא-

האמת, נהנתי מההופעה של אביב, אבל לא מאלכס (וייסלחו לי אוהבייה) הייתי עם חברה שלי והיה הכי מצחיק שקיים
רשימת השירים עפ"י הליינאפ שקיבלתי אתמול- דיכאון המלחמה הבאה אמש לילות לבנים השיר שלנו אילנה שיר הסמרטוטים הכי קרוב לבד מצטערים מגיע לך יותר רק הלב שכואב לך אין מלאכים מחר LIFE PARADE מלאך מה הם רוצים מאביב סוף העולם חדר קטן __________________ שחור לבן יומן מסע רשום ליד חלק מהשירים TP או T, מה זה אמור להביע?

lital172

New member
היה מדהים מדהים מדהים../images/Emo23.gif

הוא ריגש כמו שהוא תמיד יודע לעשות, מחא כפיים בסוף, חייך. פשוט אין עליו.

למעלה