ההופעה בב"ש היתה פשוט מדהימה!

• פותח הנושא Dan6
  • פורסם בתאריך

Dan6

New member
ההופעה בב"ש היתה פשוט מדהימה!

אין- אין עליהם! גדולים אחד אחד!!!

EurO

New member
../images/Emo45.gifהיה מדהים!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אני זה שצעק באמצע ההופעה "אפרת מזל טוב" וכל הקהל התחיל לשיר לה היום יומולדת...
ולמרות שהיה קהל די יבש... ההופעה היתה ענקית, אין על מטרופולין. אחרי ההופעה כשהם ירדו נתתי לה מתנה..
איזה מותק היא
מחר אני אעלה תמונות

hafifdalil

New member
הקהל היה יבש ?

א. הלהקה לא מוכרת והשירים שלה בוודאי שלא. ב. אנשים היו על סף קיפאון קליני. ג. היתה אחלה הופעה, באמת (ואני באמת לא מכיר ועדיין לא אוהד הלהקה) ד. ההופעה היתה פתוחה לכולם חינם אין כסף (טעות פטאלית!!!) ה. אין ספק שהזיקוקים הוסיפו המון. לסיכום, היה ממש מהנה, התאכזבתי היום לגלות שאמילי נשואה...
השירים המוכרים - היו אחלה, את הלא מוכרים - עוד נכיר. ואם כבר שרים דנה ברגר, אז חבל שאפרת לא ביצעה את פעם בחיים של עמיר לב... נהננו מאוד !!! סחטיין לאגודת הסטודנטים של ב"ש שאירגנה את ההופעה.

צלילוש3

New member
חחח הגענו די בסוף וגם שרצינו

להכנס השומר לא נתן לנו... הוא רצה תעודה מזהה וחברות שלי היו בפנים והם הצתלמו עם אפרת... חחח וכשהן יצאו הם צרחו כמו לאדעת מה וכל הסטודנטים הסתכלו עליהם....

צלילוש3

New member
חחחח הן פשוט דפוקות...

איך שהן יצאו מהשער הן קפצו עלינו והתחילו לצעוק... נגענו באפרת... נשיקנו את אפרת... הצתלמנו עם אפרת... וכו'...

omerikooo

New member
הייתה הופעה מצויינת.

היה המון המון קהל, ברק נורא התרגש מהכמות. הסטליסט היה הסטליסט הרגיל: כל הדיסק, מלבד "תעצמי עיניים". מממ..ירדו להדרן עם "מלאכים(הסתה)", חזרו עם "לישון בלי לחלום" ועם החידוש ל"בלי לומר מילה"(אפרת התבלבלה במילים, והתחילו מחדש, וזה היה ממש מבדר), ועופר אמר שנגמרו השירים, אז אם יש בקשות מהקהל הוא ישמח. אז בוצעו שוב: "לא אומרת כלום" ו"מלאכים". הקהל הריע, והביתה. עדכון: "בלי לומר מילה" מקום שלישי במצעד של גלגל"צ.

Sister of Night

New member
היה ממש אחלה

במקרה בדיוק שיחררו אותנו מהבסיס אחה"צ ללילה כדי לישון בב"ש....אז הלכנו כולנו להופעה שהייתה ממש אחלה, למרות שאהבתי יותר את ההופעה בכפ"ס.... ד"א אני זאת שצעקתי לאמילי לשיר עוד פעם את "תוך דקה", כי הגענו קצת אחרי
הקטע עם "בלי לומר מילה" היה באמת מצחיק, ואפרת כזאת מותק! כולה הצטערה..... והזיקוקים פשוט לא נגמרו....סחתיין על אגודת הסטודנטים, בקיצור....

למעלה