ההופעה בזאפה-אביב נתן בגיוון.

shira ofek

New member
ההופעה בזאפה-אביב נתן בגיוון.

פלוגת הצער לילות לבנים אלפי אנשים אקדחים שלופים מצטערים עליסה הכי קרוב לדב שיר הסמרטוטים חלומות גדולים מלח הדמעות זה רק הלב איזשהו שיר שאלכס שרה יומן מסע אהבנו עם הזמן שחור לבן מלאך אין שמחים בלילה הדרן: כשאתה כאן סוף העולם היה טוב.

מעיין51

New member
חח את לא יכולה להשיאר בנימה של

הפירגון?? "היה מפתיע לטובה"- יופי יופי! "אבל האלכס הזאת"- למה??? [תקראי את ה"למה" כמו שגרי מהפיג'מות אומר...(אם את מכירה)]

מעכבת

New member
אם נותנים לי סיבות אני דווקא מאדדדד

יודעת לפרגן ואני לא מכירה,אז קראתי את זה כמו שמעיין 51 אומרת

מעכבת

New member
הפלייליסט של השניה היה דיי דומה

לא בדוק לפי הסדר: פלוגת הצער לילות לבנים אלפי אנשים אקדחים שלופים [בהקדשה לגלעד שליט] מצטערים עליסה להתראות שיר הסמרטוטים הכי קרוב לבד צלקות זה רק הלב שכואב לך הבת של שטראוס עולה לשיר [יש לציין שאביב פשוט נ-פ-ל כשהוא שמע את הקול שלה,אני אישית ממש לא נפלתי..רגילה לחלוטין] יומן מסע עם אותה אחת אהבנו נשל הנחש אין שמחים בלילה שחור לבן מלאך אולי עם הזמן כשאתה כאן סוף העולם

skelor

New member
היה נחמד מאוד

באמת שהקול והכל שלה ממש רגיל. שרה טוב אבל לא משהו מיוחד כל כך. הופעה טובה :)

moriboy66

New member
אולי הוא נפל מזה שהיא שרה ככה

בגיל שלה... בכל מקרה אני לא מתלהב ממנה בכלל היא לא הכי מדייקת..היא הוא נינט..היא. למרות שיש לה עוד דרך ארוכה לעבור בשביל להתאשוות לנינט...אבל אני עדיין מעדיף אותה על נינט ומי זה שטרואס..הגלידות לא? הוא לא מת? או ממש זקן? זהו על אלכס הזאת.. ולמה אלכס? אין לה שם משפחה? האאא ו... היא הרסה את יומן מסע:( והשיר שהיא שרה היה טוב. היה מדהים. הוא לא ביצע את מצטערים מאז שומקום ששם זה היה מאולץ כי זה עשור ולפני זה הפעם האנחרונה היייתה העשור בהאנגר של אור הירח.ההופעה הרשמית הראשונה שלי! זהו עם האוטוביוגרפיה של השיר..(אגב אם אני טועה ליאורנר תקן אותי) זה היה ממש מרגש. גמ הביצוע גמ השיר עצמו שחור לבן זה שר מקסים בעיני שמעתי אותו בפתח תקווה אבל על פסתר זה נשמע אחרת מלח הדמעות תמיד מרגש כל פעם מחדש ועליסה..עליסה.. להתראות. בסוף הוא לא שר מה הם רוצים מאביב...לא נורא.

ליאורנר

New member
אאאאממממממ....

הוא ביצע את מצטערים גם בניצנים 2005 וגם בהופעה בזאפה ששניהם אם אינני טועה היו אחרי העשור לשומקום[אבל לא לתפוס אותי במילה, שאלה על תאריכים צריך לשאול את נעמן]

Z A M i

New member
../images/Emo45.gif היה פשוט מעולה.

פלייליסט,סאונד,וביצועים פשוט מטורפים.

די

איזה הופעת להיטים מסריחה הוא דפק שם בים המלח ועכשיו עליסה? מלח הדמעות? מצטערים? פלוגת הצער?
כוסעמק

מעכבת

New member
בגלל זה לא הולכים להופעות המוניות

כאלה.. כשאביב מופיע באירוע שהוא יודע שהקהל לא שם רק בגללו ויש משפחות ויש אנשים שבאו לראות את שלום חנוך או את משינה או לא יודעת מי עוד הופיעו באותו יום,אז הוא עושה ברוב המקרים להיטים.. לא נורא פעם אחרת

Are You In

New member
את לא רצינית!!!!

איזה הופעה גדולה! אוף הייתי צריכה ללכת ובסוף לא הלכתי:( עליסה

וואו.

אני לא נוהגת להגיד את זה, בטח לא על הופעות בזאפה שבד"כ בנאליות [לפחות אלו שאני נופלת עליהן
.], אבל באמת וואו. היה מרגש בצורה יוצאת דופן. ח"ח ענקי על הפלייליסט.

למעלה