זוהרים,אמש,קרן אור,יומן מסע,האם להיות בך מאוהב,השיר שלנו,אולי,אתה פה חסר לי,הנסיך הקטן,סוף העולם,ועם הזמן,מלאך,מחר,זה רק הלב,אלפי אנשים ו4 שירים של גורדון.. זה מה שהיה פחות או יותר.. היה חביב אביב מצחיק
אבל הקהל היה נוראי.. גמ כאילו אביב עלה שעוד היה אוכל וזה.. בטח נלחצו בגלל הטיסות או משהו... אני דווקא נהנתי בסופשבוע הזה.. ההופעה בצהריים הייתה ממש שינוי אוירה וזה נחמד ההופעה אתמול הייתה טובה יותר מבחינת ליסט של שירים למרות שהפלייליסט אצלי והוא כמו הקודם.. אבל בשורה. לא היה את 'מחר' אתמול.. משחק מילים שכזה..אבל. זה לא. אתמול כולנו נכנסנו לבר האחורי של הזאפה כי התחילה סערה וכולנו היינו רטובים.. וישראליים.. מה לעשות תמיד מתלוננים.. וככה הם עשו את הבאלנס..שאנחנו שם מאחורה ומלא רעש.. וההופעה אכן נשמעה בלי באלנס.. בסוף כולנו נדחפנו לשם בבת אחת (מסכנה המארחת) והיינו רטובים מהגשם וזה.. בקיצור הכניסה היית לא לבעלי לב חלש ובכל זאת למרות שנכנסתי בין האחרונים ישבתי בשורה הראשונה ואין לי מושג איך.. הבחור הסקוטי ממש נחמד והוא באמת ביישן או אמר לאביב שאנחנו מפחידים אותו . והשירים.. כמה ששומעים יותר אוהבים יותר.. למרות שאת השירים לא הבנתי בגרוש כי האנגלית שלו יותר מדי אנגלית.. אבל אחר כך (ב3.5) קראתי את הליריקים.. אגב. אביב הפעם לא החזיר אותי הבייתה. לכל הסקרנים אבל היה לי טרמפ נחמד ומה אני עושה ער עכשיו.. מה לעשות שאביב קודם לכל.. גמ לצבא אבל הנה אני כבר בדרך החוצא... לכולכם. שבוע טוב יומ מעולה נעים וחמים ת.ע.ע.
איך שנכנסתי פנימה אמרתי לחברה שלי שנראה לי שהרבה יותר מחצי מהקהל הם מוזמנים. לא יודעת אם רק 50 כרטיסים נמכרו, זה נשמע קצת תמוה.. בד"כ במצב כזה מבטלים את ההופעה. אבל בהחלט הורגש העניין שהיו הרבה מאוד מוזמנים. וכשהתחילה ההופעה הרגישו את זה הרבה יותר, הקהל היה נורא.
קודם כל, אני מצדיעה לו שהוא מביא לתודעתינו אמנים מחו"ל שספק אם הגורל היה מפגיש בינינו לולא התיווך של אביב. אבל(!) בדרך כלל כשמפרסמים שאמן מתארח בהופעה, האסוציאציה הראשונה שעולה לי בראש זה שניהם יחד על הבמה, מבצעים שיר או שניים של האמן המארח, וכמה שירים של האמן המתארח - י-ח-ד. קצת התאכזבתי מהעניין, כי היה לאירוח הזה פוטנציאל אדיר. אחד מהשירים של גורדון נשמע כמו ההתחלה של גשם כבד עומד ליפול, אני כבר התחלתי לפנטז כמה טוב זה היה יכול להיות.. וחוץ מזה, לא הבנתי את הקטע שהם ביצעו את אותו שיר פעמיים. שיר מקסים, באמת. אבל עם עוד טיפה השקעה ומחשבה הם יכלו לבצע לפחות שיר אחד יחד. ופה מתבטא הזילזול הידוע של אביב בקהל שלו. חוץ מהאירוח (שבאמת היה טוב בסך הכל), אני מאוד מקווה שמישהו יכניס לאביב לראש שהביצוע של השיר "כשאתה כאן" גורם למבוכה המונית. לא רק שהוא מביך את עצמו, הוא מביך את הקהל שלו. מעבר לכך שזה אחד השירים הכי מונוטוניים ומשעממים ששמעתי בחיי, הוא שר אותו מכוער. כלומר, השיר תופס על נינט, כי זאת נינט. והיא לפחות שרה יפה. בחיאת אביבוש, קצת מודעות עצמית! אך לסיכום, בקיצור ולעניין, יאמר לזכותו שהיה שווה להגיע לזאפה עם רוחות שאיימו לעקור אותי ממקומי, ולחכות עד שעה 1 וחצי בלילה שהוא יואיל בטובו לעלות לבמה, רק בשביל לשמוע את העיבוד הגאוני בצורה הלא אנושית כמעט של נשל הנחש. יומצוין. אלמוג.
את אביב שר את "כשאתה כאן",נשמע מעניין ועד עכשיו הרבה אהבו את זה.. השיר עצמו מעולה ואני בטוח שנינט שרה אותו טוב יותר ויפה יותר מאביב אבל תמיד יהיה נחמד לשמוע גם את אביב שר את השיר.