ההופעה בזאפה - שירים נדירים

bshadow

New member
ההופעה בזאפה - שירים נדירים

חזרתי עכשיו.. היה מצוין..!!! אני עף לישון אז שכל אחד יספר איך היה :) היה מדהים היה לי אחלה מקום לעמוד ולקפוץ וראיתי הכל :)... " אתה מאושר..... או שליבך נשבר........ שיכור או איש של לילה..... אין שמחים בלילה!!!"

אכן הופעה טובה!../images/Emo9.gif

זה היה החינמי הכי טוב שהיה לי עד כה! מי שחפץ בפלייליסט ראו בשרשור של ההופעה בסיטי הול רק שלנו היה הכל מתפורר,ואני שונא תקנאו..
משום מה כשאתה כאן היה נורא מרגש פתאום, שלא נדבר על סוף העולם,התאבדות,והרואין! ומס' תודות.. לאיתן השחור שסבל אותי כל ההופעה
(באמת שהתגעגעתי להעברת הופעות איתך) לאבי סער על הטרמפ חזור
לתעויוט שנתנו אחלה הופעה! מודה לכם שעשיתם כל כך טוב

moriboy66

New member
יפית גמ אתמול(שילשום) היה

אני שונא והכל מתפורר לא היה צלקות . והוא שוב לא שר בהדרן את לאן את הולכת. זה הכל...:=)

moriboy66

New member
זה נכון..ולא שלא היה.. לא בוצע.

בכשאתה כאן היה לי(נו) מאד טעים . הוצאתי כזה קליק ואכלנו..

moriboy66

New member
בכל מקרה שיהיה לך יומ נפלא וחמים

להתראות בכלל לא יוצא לי לראות אותך.. תגידי שלום פעם.. אני סתם עיוור (לא סנוב).. את מגיעה מחר להופעה של יעל מאור ולימור בספיבק? טוב זה כבר לא לפה..

moriboy66

New member
לא שזהו..

אני באמת עיוור קצת... (יש לי חינם גמ באזרחות:) .. וזהו שכאילו באמת יכול להיות מצב שאת מנופפת לי או משהו ואני לא רואה..או לא מזהה.. ואז פדיחות ואז חושבים שאני סנוב.

moriboy66

New member
אני בסדר עדיין בחיים

תתחבריי אלי אם בא לך 328510158 אם לא טעיתי... חח

היתה הופעה עצבנית...../images/Emo123.gif

כלומר לטובה אביב כזה : " טוב אתמול בהופעה בסיטי הול וגם בהופעה הזאת...אני והתעויוט החלטנו שנעשה 2 הופעות ככה עם שירים שלא מבוצעים לעיתים קרובות ככה שאני מבטיח לכם שתהיה הופעה...בתת..זונה..." ולפניי שהוא בכלל סיים להגיד את הבתת זונה תומר מתחיל עם התופים ת'הקדמה של "הכל נהיה לא רגיל"....כן כן ..זה בהחלט היה בנזונה... טוב אז לשירים הכי יפים שאביב שר: הירואין-עם האינטרו...ממש לא ציפיתי...
זיגוטה מרד הדמעות משהו בין שנינו הכל נהיה לא רגיל התאבדות אתה נולדת לאהוב-הקדיש לתאיר ראדה הילדה שנרצחה מסיבת מתגייסים המלחמה הבאה הכל מתפורר אני שונא בביצוע מגניב בשבילך צלקות-אך הנוסטלגייה.... כשאתה כאן -טוב אניחייבת לציין שאביב שר את השיר הזה באופן מופלא,הביצוע שלו היה הביצוע הכי יפה של הלילה...עמדתי שם ופשוט לא האמנתי כמה שהוא מדהים,אביב והשיר. עם הזמן...אחלה ביצוע... אור הירח...מזמן לא שמעתי את אור הירח בהופעה חשמלית אני חייבת לציין. טוב והיו לו עוד כמה שירים שהוא שר בכל הופעה : מחר,זה רק הלב שכואב לך,סוף העולם,עצוב בלעדייך....ועוד כמה. ועוד כמה דברים להוסיף: *אביב יצא בהופעה כנגד התלייה של סדאם חוסיין ואני תומכת בו. *השיר החדש "אין ערים בלילה" ממש לא טוב ואני בשוק שיש אנשים שאהבו אותו...אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שהוא כתב אותו מאוחר בלילה כשהוא היה מסטול ושהכל מכוונות טובות... *הקהל היה פשוט דפוק ממדרגה ראשונה. *אני שונאת את זאפה *אביב שיחק אותה,נהנתי.

בהחלט הופעה מדהימה מהולה בקצת עצב..

סך הכל מאוד נהנתי והייתה הופעה מדהימה. אבל היו כמה קטעים מאוד עצובים שם איך אביב מצליח כל פעם מחדש לאכזב אותי זה באמת עצוב. נתחיל קודם עם הדברים השמחים קודם כל הפלייליסט המדהים ביופיו(להוציא כמה להיטים מיותרים): זיגוטה המלחמה הבאה
אלפי אנשים הכל נהיה לא רגיל השיר שלנו משהו בין שנינו מחר אתה נולדת לאהוב עצוב בלעדייך מסיבת מתגייסים אני שונא מרד הדמעות נשל הנחש בשבילך הכל מתפורר הרואין ממנטו מורי 2 זה רק הלב שכואב לך עם הזמן אור הירח גן החטאים כשאתה כאן אין שמחים בלילה הדרן: התאבדות לאן את הולכת (לא היה) סוף העולם המלחמה הבאה הוא השיר האהוב עלי ולכן בכל הופעה שהוא לא יהיה אני אצא מרוצה. באמת שהיו כמה שירים שממש הדהימו אותי ושמחתי שסוף סוף אביב גיוון בפלייליסט. היו הרבה אנשים טובים וזה עשה את ההופעה עוד יותר טובה. למרות שאני מוכרח להגיד שלא מצאתי הרבה הבדל בין הקהל של ההופעה הזאת לסתם קהל שבא לאיזה זאפה או מעבדה או משהו כזה. אביב היה נראה טובה ונראה היה עליו שהוא נהנה ומתרגש משהו. גם הנגנים היו בשיאם וגם הן נראו מבסוטים מהגיוון. ועכשיו לכמה דברים פחות נחמדים: הקטע אולי הכי עצוב אני חושב בכל הערב הזה היה שאביב אמר "זאת ההופעה שאני והטעויות אוהבים,אלו השירים שאנחנו אוהבים לנגן" אם זה אכן כך אז למה לעשות הופעה כזאת פעם בשנה? כי כנראה שהמיינסטרים חזק מאביב. הוא יודע שהזאפה לא יעשו סט של הופעות כאלה ולמעשה אני בספק אם גם מקומות אחרים בארץ יסכימו שאביב יופיע עם מספר מועט של להיטים. למרות שאם לא מנסים לא יודעים. אבל לאביב אין אומץ. יותר מדי כסף מונח על הכף. אז הוא נותן לילדי אור הירח "פיצוי" בצורה של הופעה "לא מסחרית" פעם בשנה. וכמו שמישהי כאן אמרה. עצוב שאביב צריך להודיע על הופעה "לא מסחרית" זה אולי באמת מסמל למה אביב הפך. גם היה קצת אבסורד שאביב אמר לפני צלקות "בהופעה הזאת אנחנו נעשה הרבה שירים שלא הושמעו ברדיו,הנה אחד מהם" מישהו צריך לספר לאביב 1,000 השמעות בגלגל"ץ זה עדיין משהו. אומנם זה לא ה10,000של זה רק הלב שכואב לך או ה100,000 של "מחר". אבל זה עדיין שיר שהושמע ברדיו לא מעט. כנראה שמרוב שירים שלו שטחנו ברדיו אביב כבר לא זוכר. לא שזה ממש הפריע לי כי אני מת על צלקות ובחיים לא שמעתי אותו בהופעה. אבל סתם זה היה נראה לי קצת מגוחך. עוד משהו שנעמן אמר שהוא נכון והפריע לי. אביב עושה במיוחד "2 הופעות עם שירים נדירים" אבל למעשה 90% מהשירים שהיו בהופעה הזאת הופיעו בהופעות בשנה וחצי האחרונות. הרבה ממה שהוא שר אתמול הוא שר בהאנגר לפני 4 חודשים. ועוד כמה הוא שר בעשור למכתב. למעשה השירים היחידים שלא שמענ באמתו בשנה\שנתיים האחרונות עד הסוף שבוע הזה הם זיגוטה,אני שונא ונולדת לאהוב. לאביב יש פאקינג 150 שירים(וזה עוד בלי שירי מגירה וכו...) כל כך קשה לו לבחור איזה 20 שלא שמענו כבר כמה שנים טובות? נראה שלפעמים אביב סתם מתעצל. גם כל האלמנטים האלה שהוא חוזר עליהם הופעה הופעה ואפילו בהופעה מיוחדת כזאת(הבנות הן הזן האייכותי לפני עצוב בלעדייך בפעם המי יודע כמה) וגם זה שהוא חוזר על סיפורים אחד לאחד בלי לשנות מילה(אין שמחים בלילה למשל) לא יודע אני מקבל הרגשה שאביב הפך להיות מן מכונה כזאת. אני מרגיש את זה הרבה יותר בהופעות להיטים אבל גם אתמול הרגשתי את זה. בשורה התחתונה נהנתי והיה שווה את הכסף והטרחה. אבל האכזבה מאביב תישאר לי בפה הרבה זמן. אולי הפסק זמן עם בלאקפילד ישכיח את זה קצת...

למעלה