היתה הופעה עצבנית...../images/Emo123.gif
כלומר לטובה אביב כזה : " טוב אתמול בהופעה בסיטי הול וגם בהופעה הזאת...אני והתעויוט החלטנו שנעשה 2 הופעות ככה עם שירים שלא מבוצעים לעיתים קרובות ככה שאני מבטיח לכם שתהיה הופעה...בתת..זונה..." ולפניי שהוא בכלל סיים להגיד את הבתת זונה תומר מתחיל עם התופים ת'הקדמה של "הכל נהיה לא רגיל"....כן כן ..זה בהחלט היה בנזונה... טוב אז לשירים הכי יפים שאביב שר: הירואין-עם האינטרו...ממש לא ציפיתי...
זיגוטה מרד הדמעות משהו בין שנינו הכל נהיה לא רגיל התאבדות אתה נולדת לאהוב-הקדיש לתאיר ראדה הילדה שנרצחה מסיבת מתגייסים המלחמה הבאה הכל מתפורר אני שונא בביצוע מגניב בשבילך צלקות-אך הנוסטלגייה.... כשאתה כאן -טוב אניחייבת לציין שאביב שר את השיר הזה באופן מופלא,הביצוע שלו היה הביצוע הכי יפה של הלילה...עמדתי שם ופשוט לא האמנתי כמה שהוא מדהים,אביב והשיר. עם הזמן...אחלה ביצוע... אור הירח...מזמן לא שמעתי את אור הירח בהופעה חשמלית אני חייבת לציין. טוב והיו לו עוד כמה שירים שהוא שר בכל הופעה : מחר,זה רק הלב שכואב לך,סוף העולם,עצוב בלעדייך....ועוד כמה. ועוד כמה דברים להוסיף: *אביב יצא בהופעה כנגד התלייה של סדאם חוסיין ואני תומכת בו. *השיר החדש "אין ערים בלילה" ממש לא טוב ואני בשוק שיש אנשים שאהבו אותו...אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שהוא כתב אותו מאוחר בלילה כשהוא היה מסטול ושהכל מכוונות טובות... *הקהל היה פשוט דפוק ממדרגה ראשונה. *אני שונאת את זאפה *אביב שיחק אותה,נהנתי.