ההופעה בזאפה - שירים נדירים

טוב אני מסכימה עם חלק מהדברים

אכן עצוב שצריך להודיע על הופעת "שירים נדירים" (עלק) וחשבתי על זה כבר מזמן...למה שלא תעשה הופעה רגילה ותפתיע אותנו? אלמנט הרוגז בהופעות של אביב גפן ירד וירד במהלך השנים האחרונות בגלל ההתעלמות שלו משירי העבר איתם הוא היה מרעיד את ערד למשל ואת צמח...ההופעות שלו במהלך החמש שנים האחרונות היו בקושי עצבניות,הן היו מדהימות ומלאות קסם כן? אין לי תלונות נהנתי בכל אחת מהן ,אבל הופעות עצבניות היו ממש מעט...היו פה ושם-ברור...אבל בוא נגיד שהיה נדיר להקלע אליהן...ואני ממש לא אאמין לאביב אם הוא יגיד לי שהוא כבר לא עצבני,שכבר אין לו קוצים בתחת לעשות בלאגנים וצרחות והפקות ענק ופרובוקציות...כי הרי רואים שהוא מת על זה ושעדיין יש לו את זה,הוא חי את זה...זה ההווי שלו...הבעיה היא שהוא פשוט כבר בקושי עושה את זה מלבד בהופעות האחרונות השנה...והשאלה היא מדוע הוא כבר לא עושה את זה........רן אתה התיימרת להביא את התשובה הכי פופולארית-"הוא ממוסחר" וכו' וכו'...תשמע אין לך מספיק כלים בשביל לקבוע שזה ממיסחור ואתה לא מכיר אותו אישית בשביל לקבוע מהו הגורם שמשפיע על בחירת השירים בהופעות,על בחירת המשפטים שיוצאים לו מהפה,על בחירת הלבוש שלו ועל בחירת ההתנהלות הבימתית שלו.להזכירך הבחור כבר בן 31 ,נשויי,הוא עשה בערך מליון הופעות בחיים שלו ויכול להיות שקשה לו נפשית עם השירים הראשונים,כיף להם לנגן אותם נכון לבחוץ אבל מבפנים נראה לי שדיי קשה לו איתם ורק שתדע לך שכבר חשבתי על זה מאז העשור...השירים האלו שכולנו רוצים שהוא ישיר אלו פאקינג שירים כבדים! הוא כתב אותם בתקופות ממש קשות והוא היה חורש אותם בהופעות העבר הגדולות כשהקהל דמה לו מאוד... היום הוא בתקופה אחרת לגמרי,הקהל שלו אומנם מתחבר לשירי ההתאבדות אבל הוא,הוא אמנם מבין וזוכר מה הם סימלו בשבילו אבל אני לא בטוחה שהוא מרגיש את אותן התחושות הללו,או רוצה להרגיש אותן שוב... וגם הקהל שלו...הקהל שלו נהיה זין של קהל...אני לא הייתי חולקת את השירים האלו עם קהל כזה... אל תשכח שהוא התחבר לסטיבן ווילסון באופן מאוד רציני וסטיבן השפיע עליו הרבה ,הוא דיי ריסן אותו,אביב נהיה דיי סטייל בריטניה... שמע לדעתי יש לאביב את כל הסיבות שבעולם למה דווקא לא לשיר את השירים האלו... זה שהוא בכל זאת שר אותם מדיי פעם זה כיף נורא,זה מרגש... אבל אתה יודע מה? אם קשה לו לשיר אותם,או אם לא בא לו לשיר אותם אז אני מעדיפה שבאמת לא ישיר אותם...כי אני לא רוצה זמר מעונה מבפנים על הבמה,אני רוצה זמר מציאותי...לא זמר רפאים...זמר שבכוח מחייה את העבר. רק דבר אחד,גם יש גבול לחרישת שירים מסויימים...ואלו שירים שהם דיי ניטרליים שהייתי שמחה אם מדיי פעם הוא לא היה שר אותם...שירים כמו "השיר שלנו" " עצוב בלעדייך" וכו'...שאלו שירים מדהימים אבל חלאס. ובקשר לסיפורים שהוא מספר כל פעם,נו זה משעשע...למי איכפת,מה אתה רוצה שהוא ימציא סיפורים חדשים? אלו הסיפורים אין מה לעשות אי אפשר להמציא את הגלגל...

jenngirl

New member
../images/Emo45.gifעל הקטע עם ההופעה../images/Emo82.gif

עם השירים הכביכול נדירים. יש שירים שבאמת אף פעם לא שמעתי בהופעה אבל ציפיתי שיהיו אחרים. באמת יש לו פול שירים אחרים אז למה לחזור עליהם?[לא יודעת,נגיד "בשבילך" לא משהו.ואת "עם הזמן" ו"זה רק הלב" שיוריד בכיף.העיקר שהוא לא שר את "מלאך":/]. וגם עם ההקדמות לשירים...הוא באמת נהיה קצת מונוטוני[קצת חנפן עם הקטע של "עצוב בלעדייך"].

אחת ההופעות הטובות....../images/Emo99.gif

כל כך הרבה זמן לא הייתה הופעה טובה כל כך, ההופעות הגדולות בהאנגר לפני חצי שנה היו סבבה לגמרי, וגם ההופעה לפני חודש בזאפה עם ג'ורדון משו הייתה סבבה. אבל אין מה להשוות, כל כך נהנתי אתמול, כל שיר שהוא שר הפתיע אותי, שירים כמו: התאבדות, הכל נהיה לא רגיל, הכל מתפורר, ואני שונא, היו מדהימים, ממש נגעו בי וריגשו אותי, והיה גם סבבה לשמוע את מחר והשיר שלנו, שהוא שר את "שאתה כאן",ממש הופתעתי מאיך שהוא התרגש מזה, הוא ניגן את השיר בכזאת עוצמה ורגש, היה עדיף שזה יהיה שיר שלו ולא של נינט, אבל זה לא משנה כל כך, הוא נתן את כולו, וזאת הייתה הופעה ממש ארוכה מהרגיל, השיר החדש שלו, אין שמחים בלילה, הוא ממש סבבה, אהבתי מאוד את הלחן והמילים, במיוחד את הפזמון
, הקהל היה ממש לא טוב, הייתי שורה שניה, בשורה הראשונה היה איזה 4-5 בנות קטנות שקצת לא יודעת...שיהיה. וזה שהוא צריך להודיע על הופעת שירים נדירים, אז מה. הוא עושה את זה בשבילנו ובשביל עצמו, כי הוא אוהב את השירים האלה, ואביב גם עסוק עכשיו עם סטיבן בחול ועם הדיסק של בלאפילד וכל זה. בקיצור, הכי נהנתי בעולם,הוא מדהים,...מתי שהוא שר את גן החטאים, זה היה כל כך מצמרר, כמה שזה היה טוב, במיוחד הבית האחרון, כרגיל
למישהו יש תמונות?תעלו
אני יעלה מחר נראה לי מתי שיהיה לי כבל מהמצלמה למחשב חחח
אביב,תודה, על הופעה מדהימה שכזאת

חבל על הכסף ?

יכולתי להנות יותר.. אבל לידי היו כמה פקצות.. שקפצו אפילו בעם הזמן |: [WTF????] בסוף אין שמחים בלילה אנשי האבטחה הוציאו אותי החוצה כי כמעט התעלפתי.. חוייה לא נעימה בכלל

shira ofek

New member
Welcome to the club

גם לי זה קרה. פספסתי את השירים שהכי חיכיתי להם :/

...

היה מעולה, פלייליסט טוב, ביצועים מעולים... אבל כל השאר היה על הפנים. זאפה מאורגנים חרא, יש בלגן ענק וזה מפריע להנות עד הסוף. בכל מקרה, בסיטי הול היה הרבה יותר טוב. אבל היה צלקות :)

moriboy66

New member
מורי נשמה!!

שלחתי לנוגה ולשבט ולא היה לי את הטלפון שלך .... אז תודה על הסופשבוע מאד נהנתי וזה גמ בזכותך נתראה בובה

אלכסהה

New member
היה מדהים מדהים מדהים!

וואו!!!!! למישהו יש תמונות? אני חייבת לראות אותו שוב עם החולצה הזאת

jenngirl

New member
הופעה סבבה../images/Emo82.gif

לפני שיצאתי להופעה קראתי את הפלייליסט שהיה בסיטי הול וקצת התאכזבתי כי ציפיתי שיהיו שירים אחרים לגמרי. תפסתי אחלה מקום[: [שורה ראשונה בין הראל לאביב.בדיוק כמו שרציתי]. העברית ממש לא חיממו,רק קיררוP: ה-14 השירים הראשונים+- ממש לא השאירו לי אוויר. במסיבת מתגייסים-אני שונא-מרד הדמעות בכלל היה כל כך כיף.ממש ציפיתי לשמוע את השירים האלה. הייתה הופעה נחמדה...קצת עצובה כי זו הופעה אחרונה עם חברות לפני שהן מתגייסות. לי אישית היה מצחיק...והראל בןעמי יצא לגמרי תותח אתמול[: והיה משהו מוזר באביב,לא יודעת מה,אבל לא הרגשתי כמו בהופעות קודמות. סה"כ היה נחמד. [אבל כמה קטעים שהפריעו לי: אני באתי בזמן כדי לתפוס שורה ראשונה ולא נדחפתי או משהו,עמדתי בתור. ממש לפני שפתחו את השערים היה זוועה כי היו דחיפות מאחורה והכי עצבן אותי שכמה נדחפו מהצד כשהם באו חצי שעה לפני הפתיחת שערים.וזה ממש לא אלימות הא? וחבל,כי זה בדיוק אותם האנשים שאני מכירה שמדברים על כמה שאלימות מפריעה להם ומזיינים בשכל על זה וכאלה שטויות. ואביב והחירטוטים שלו "יש עוד 4 אמנים בארץ שיש להם קהל מיוחד כמו שלי,קהל שמלווה אותי ואת בלקפילד" אה באמת?מי בדיוק ה-4 אמנים? אני בטוחה שהוא יודע שהקהל שלו התקלקל אבל הוא רוצה להשאר חנפן ולא להודות שהקהל התקלקל. העיקר לפני כמה זמן הוא אמר שהקהל ישראלי לא כל כך מחבב את בלקפילד:/ ].

העברית היו סבבה

יש להם סאונד מגובש שירים מקפיצים הבאסיסט זמר מעולה הקירח תמיד עולה מסטול הכל פנאן

טוב שהם לא שרו איזה 8 שירים

וטוב שרוב השירים שלהם נשמעים אותו הדבר... הם נשמעים טוב אבל מלבד "משחק של ילדים" שום שיר לא נשמע לי שונה מקודמו... הבסיסט שר כמו זמר של להקת דום מטאל וזה ממש יפה רק זה קצת מצחיק הקטע הזה שלו עם הצאוור...הוא נראה קצת נכה... הקירח דומה לרשע מאוסטין פאוורס ובכלל,הוא קצת תמוהה בעייני...הוא זה שעושה את הקולות הגבוהים ? אם כן אז זה נשמע פצצה

מעכבת

New member
השיר נקרא מסיבת כיתה

והם שרו 4 או 5..ואז אביב ביקש עוד אחד

הם נשמעו לי רע מאוד

הדבר הראשון שהם הזכירו לי זה את suede..ולא בקטע הטוב וחוץ מזה אותי הם מאוד שעממו...עד כדי כך שהיה נראה שגם הסולן משועמם...את השאר לא ממש הצלחתי לראות מאיפה שהייתי

למעלה