ההופעה בזאפה - שירים נדירים

העברית בהחלט להקה הזויה לגמרי...

האמת הראשונה ששמעתי אותם היה כשהם חיממו את אביב במעבדה. אחרי זה שמעתי אותם עוד פעם כשהם חיממו את פורטיסחרוף בבארבי. נכנסתי לשמוע אותם קצת בסינדרום חינם. ושוב כשהם חיממו את אביב בזאפה. אני מודה שבפעם הראשונה הם ממש הפחידו אותי. אבל למדתי דווקא לחבב אותם. יש להם בהחלט פוזה של להקת רוק בריטית אפלה. האמת שאם הם היו טיפה יותר משקיעים במילים והיו טיפה פחות מוזרים הם בהחלט היו מצליחים להגיע לשוק. יש להם לחנים מעולים. השיר "מסיבת כיתה" שיר מצוין. אני דווקא אהבתי יותר את "רציתי לבכות" השיר שהם שרים "אני לא אשאררררררררר" שיר ממש טוב. וגם "רגשות מודרנים" שיר נחמד. השירים הפחות "מוכרים" שלהם קצת פחות טובים. אבל בהחלט הפוטנציאל קיים. מה שכן הם מאוד מפחידים. הסולן הרשי נראה כמו פסיכופט שהרגע רצח ואנס גן ילדים שלם. והקירח מזכיר לי את רובי דואניס מהקומדי סטור רק בגירסא המפחידה. סך הכל אחלה להקה. נחמד לשמוע אותם מדי פעם...

shmuelr

New member
למה פורום אביב גפן לא רשום לך

בחתימה? אתה חורש אותו ולא מסכים לשים אותו בחתימה? אני חושב שזאת בושה וחרפה.

כי אין לו משפט מחץ...

דווקא שאלתי פה על זה לפני כמה חודשים ולא קיבלתי תשובה... כל המשפטים שרשומים לי בחתימה זה משפטים שכל פורום מאמץ לעצמו. אני לא חושב שפורום אביב אימץ לעצמו משהו כזה...

Simple Sam

New member
חח שמואל שב בשקט../images/Emo13.gif

Simple Sam

New member
הם ממש מפחידים אותי.

הסולן תקע בי פעם במשך שיר שלם את המבט הכי מפחיד בעולם,לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.

שחוררר

New member
היה..

הכי טוב שאפשר להיות. הופעה בתזונה, שירים לפנים, וההתפרקות הכי, אחי. יש לי סרטונים ותמונות של חלק מהשירים.. אם יהיה כוח נעלה...

למעלה