ההופעה בזאפה :)

ההופעה בזאפה :)

אם פתחו כבר אז אפשר לצרף אותי לפותח :) קיצר היה ממש מטורף..... ההופעה הכי טובה בזאפה שהיתי בה.....קודם כל היא היתה ממש הזויה ואביב היה במצב רוח טוב..לפני ההופעה הוא דיבר איתי והיה ממש נחמד....ממש הפתיע אותי שהוא לא סילק אותי...גם אחרי ההופעה...הוא היה פשוט נחמד וחייכן..ההופעה עצמה היתה טובה למרות שזה ממש דרש סוף העולם ולא היה....אבל היה מתים משיעמום..הכי קרוב לבד..אממ אחרי ההופעה נשארתי בתחושה כזאת כאילו היה קצר מדי,כי אני רגילה שזה מסתיים בסוף העולם או משהו כזה ופתאום הוא הולך..כאילו לא מיציתי..אבל אני נהנתי!אולי זה בגלל שאביב היה אליי ממש נחמד..לא יודעת.. לילה טוב!

tamar35

New member
../images/Emo209.gifפלייליסט ../images/Emo209.gif

1. שלכת 2. אמש 3. מיליארד טועים 4. אמריקה - שיר של פול סיימון שהוא תרגם יחד עם אבא שלו 5. מקסיקו 6. בשבילך - הוא לא הצליח לנגן אותו בלי מיטלמן והוא ניסה איזה עשר דקות...בסוף הוא היה יותר מאוחר...
7. מתים משיעמום (וואו!!!) 8. חלומות גדולים - לא ביצע 9. זה רק הלב שכואב לך 10. שנינו שווים 11. פעם שירים - שלומי שבן 12. מוכן לאהבה - שלומי שבן 13. עצוב בלעדייך - אחד הביצועים הטובים לשיר הזה 14. מותק את אצלי - שיר של בוב דילן שהוא שר יחד עם שלומי שבן 15. הכי קרוב לבד 16. לקום וליפול 17. גשם כבד עומד ליפול 18. כולם אומרים - יחד עם שלומי ואלכס הדרן: 19. כשאתה כאן 20. מלאך - הקדיש לבן שיהיה לו
21. שחור לבן 22. יומן מסע 23. אולי - יחד עם שלומי שבן. היה מעולה.

R h o n e

New member
חוץ ממתים משעמום, מקסיקו והכי קרוב לבד זה

פלייליסט משעמם. חצי מההופעה לא שלו - זה בטח הרגיז ומעניין מזה אמריקה, לדעתי זה יכנס לאלבום הבא אינסומניה

הסבר של אביב על השיר אמריקה...

הוא אמר שזה שיר שתמיד הוא שומע שהוא עצוב או משהו כזה... ולפני שבוע הוא היה בדאון והוא הלך לאבא שלו וביקש ממנו שהם יתרגמו ביחד את השיר הזה של פול סיימון... זה שיר שמספר על שני אוהבים שחוצים ביחד את כל אמריקה...

היה אחלה

וגם קצת הזוי אהבתי את הביצועים לעצוב בלעדייך ואמש מתים משעמום לא היה משהו, אני רוצה כבר לשמוע את זה בהופעה חשמלית! גוד נייט :]

moriboy666

New member
היה נחמד..

שלומי שבן הזה תותח על לדעתי. אני ממש אוהב אותו. היה מצחיק שאביב לא הצליח לנגן את בשבילך...אבל קורה..באמת שיר מסובך היה גמ ממש נחמד לשמוע קצת תופים זה יצא מגניב אממ זהו... שבוע טוב.:)

הוא היה צריך לנגן

2 תפקידים ביחד גם את האקורדים שמלווים וגם את הסולואים והכל, ובשבילך זה שיר יותר מסובך משירים אחרים אז הוא לא הצליח.. אז הוא חיכה למיטלמן

Simple Sam

New member
היה נחמד.

הפלייליסט לא היה כזה טוב,אבל היה כיף בכל זאת.

למעלה