ההופעה בזאפה.

ההופעה בזאפה.

קודם כל, אני חייבת לציין, שאני לא יודעת אם זה בגלל הגעגועים להופעות (אחרי הכל, התרגלתי לחופש הגדול שהיה עמוס בהופעות), או בגלל שזה באמת היה ככה, אבל זו הייתה הופעה מדהימה. פשוט מדהימה. התמונות שצילמתי מועברות ברגעים אלה ממש אל המחשב. אני ממש אשתדל לפרסם אותן היום, ואם אני אשכח, אני מבטיחה ששבוע הבא. אני שמחה שיצא לי שזו תהיה ההופעה האחרונה שאני אלך אליה (בהופעה שתהיה בקמלוט אני לא אהיה, יש לי חתונה), כי בחודש הבא כבר לא יהיה לי זמן לזה, עם הסיבוב ימשיך כמובן. אולי מידי פעם ייצא לי עוד ללכת, אבל אני בספק רב. ההתחלה הייתה קצת חסרת ביטחון. גיטרה לא מכוונת או לא נשמעת, לא ממש הבנתי, כי לא הייתי באותה השנייה, אבל החל מ"לקחת את ידי בידך" בערך, היה הרבה יותר טוב. אז ככה, פלייליסט. הרגילה. כן כן, צר לי לאכזב אתכם, אבל שוב בלי "עכשיו הכל בסדר" (אני אתחיל לחשוב שזה ירד סופית), ו"למחרת" (וכן, גם בלי "סוף לסיפור"). ההדרן היה הרבה יותר נחמד. היא התחילה עם "נעמיד פני יתומים" שהיה מאוד יפה, המשיכה עם "שיר ללא שם" ו"את עושה אותי אמא" (והקדישה אותו לילדה שעלתה עכשיו לכיתה ג', 'כיתה ג' זה מאוד קשה') אח"כ המשיכה כרגיל עם "מישהו", "ארץ טרופית יפה" ו"בוא לריו". למזלנו הרב (!!!) היא החליטה לשיר את "האביב הזה", שהפעם כמובן לא וויתרתי (גם בעקבות ההודעה של ניר בפורום) והחלטתי לצלם את זה בוידאו. לצערי המקום בכרטיס הראשון לא היה מספיק, אז השיר קטוע באמצע, אבל ישר המשכתי לחלק שני. היא סיימה עם "סליחות", שגם היה מרגש (וגם אותו הקלטתי
) עמית יצחק לא היה. אבל עידו עגמון (או אגמון, אנאערף) היה אחלה, באמת. אמנם אין לו את ה"טאץ'" של עמית, אבל הוא היה מצויין. בכלל, בקשר לנגנים, היה נראה כאילו רצה ביניהם איזו בדיחה פרטית. חצי מההופעה רן שמעוני ועדי הר צבי החליפו חיוכים וצחקו, וגם מידי פעם אלון פרימן השתתף. זה היה די משעשע. הקהל היה מאוד אוהב, ומאוד מקסים, וזה ריגש. ויהודית... חחח אוי, יהודית הייתה מדהימה. מצחיקה, משעשעת, ב"שבתות וחגים" היא ממש ריגשה ברמות. אני אישית בכיתי
מה עוד? אנרגטית שחבל על הזמן. היא קפצה עם הגיטרה, רקדה כמעט כל הזמן, ועשתה פשוט הרגשה מעולה. ממחסור עצום בשעות שינה השבוע, אני מצטערת שאני לא מפרטת יותר מידי כמו בדרך כלל, אבל אני פשוט גמורה מעייפות ומהנהיגה עכשיו של הדרך חזרה (שעה וחצי). לילה טוב לכולם.

zoharrr1

New member
ההופעה בזאפה

ההופעה הייתה מעולה. אחרי הפסקה ארוכה (יחסית) מהופעות היה נחמד לחזור למופע הזה. קצת הצטערתי שעמית יצחק לא היה, אבל עידו אגמון היה בסדר. הייתה לי הרגשה שיהודית קצת קיצרה בהדרנים ורצתה הבייתה, אבל אולי זאת סתם הרגשה כי רציתי לשמוע עוד. כמו תמיד ההופעה נתנה לי גרמה לי להרבה אנרגיות חיוביות.. נתראה בהופעה הבאה בקמלוט..

hilali1

New member
תמונות מעולות../images/Emo70.gif

תודה.. "עכשיו הכל בסדר" לא ירד סופית. זה עניין של אוירה כנראה. תתמללי לנו את האביב
שמחה שנהנית

ואואואואוואוא!

אוף
אני רוצה הופעה. איזה כיף לשמוע סיכום כה טוב! תוך חודש גם אני אחזור להופעות של יהודית:) מאמי, תוכלי לשלוח לי את השיר במסנג'ר? שמחה לשמוע שהיה מקסים, היא אכן מקסימה^^

אני אשלח... באופן פרטני

לכל מי שיבקש מהפורום... ואך ורק דרך המסנג'ר. חחח ולא לפני יום חמישי כי אני לא בבית. וחסרה לי איזו שורה וחצי או שתיים בהפסקות, אבל את רוב השיר יש... וברור שאני לא מפרסמת פה את המילים :) ושוב - היה מדהים :) ויש עוד המון תמונות משגעות, שהיא גם צוחקת ורוקדת... ואני אעלה אותן גם ביום חמישי. שיהיה שבוע טוב!

למעלה