ההופעה בזאפה...

PianoGirl20

New member
ההופעה בזאפה...

ההופעה אתמול בזאפה הייתה פשוט מטורפת!.. אני חושבת שמתוך כל ההופעות של יודית שנכחתי בהם (והייתי בדיי הרבה..) זו הייתה אחת מההופעות היותר שמחות, מקפיצות, עם קהל שלא הפסיק לשיר יחד עם יודית, לקפוץ ולהשתולל. היה פשוט ממש כיף, לא הפסקתי לשיר כל ההופעה וזה קרה לי רק בהופעה במצדה שהייתה גם היא מדהימה ביותר ומלאת קסם. בהתחלה דווקא לא כזה התרגשתי (כנראה ששמעתי יותר מדיי יודית בזמן האחרון..) אבל אחרי כמה שירים ממש התחלתי להנות ופשוט השתחררתי ושרתי עם כולם והיה ממש כיף. מבחינתי זה גם היה פורקן מהלימודים המטורפים. אחרי זה באנו אליה מאחורי הקלעים וראינו שם את הראל סקעת ושרית חדד, שבאו כנראה גם הם לצפות בהופעה ולהגיד שלום... קיצור, הפסיד מי שלא היה... יאללה, עכשיו חוזרת ללימודים..

יהודית, קסאמים ורחובות תל-אביב.

סליחה, רחובות צפון תל-אביב. אחרי שעומר עבר מסע מעיק ביותר מלווה בשתן של 353, מכונת כתיבה והמון אהבה ליהודית. חזרנו לנתיבות לקחת מונית שירות לת"א (היה שם איש ששילם על 3 מקומות. מי אמר ספיישל ולא קיבל?) הגענו, מהר, ומיד לזאפה. "רק כמה צעדים" למצוא ארומה. לאכול, לצחוק. לגלות מקס ברנר
לשבת במקום של ההפקה^^ יהודית מושלמת. הצעתי להיות הפלייליסט האנושי שלה.. קוקטייל, ברמן חמדמד, עומר
ואבא רוקד. מה יכול להיות מושלם יותר? צא מזה עכשיו הכל בסדר את עושה אותי אמא סליחות וכמובן - האביב הזה! (אחרי צרחות רבות היא הנהנה בהסכמה שהיא שמעה אותי. גם ככה בטח היא הייתה שרה אותו). חוץ מזה, ערב מושלם. קצת אלכוהול והמון תלתלים באור אדום שאני רוצה שיכסו את כולי
יהודית תמיד מושלם, כבר אמרתי? (עכשיו נשאר רק להוסיף, "כאן ניר מדווחת מהשטח, גולדסטאר זאפה, רמת החייל, ת"א). אושר!

darling2

New member
יו../images/Emo70.gif הקינאה../images/Emo7.gif

שמחה שנהנתם יקרים.
מה עם ההופעה שאמורה הייתה להיות בבארקה?! דרום קצת..בבקשה?

PianoGirl20

New member
גם אני עברתי חתיכת מסע...

בשביל להגיע להופעה של יהודית.. נסעתי מצומת אחים (איזה חור בין אשדוד לאשקלון..) שעה וחצי עד לתחנה המרכזית, משם לקחתי עוד אוטובוס לביתי בגבעתיים (לשים את הדברים ולעשות מקלחת מהירה) ומהר יצאתי ונסעתי עם עוד שני אוטובוסים עד לזאפה. זה היה לא קל, אבל היה שווה את זה. בהחלט היה שווה... וגם שכחתי לציין באמת שהיא עשתה את 'עכשיו הכל בסדר' שהיה הפתעה ממש כיפית, וכמובן את 'האביב הזה' המדהים (שבכל מקרה היא הייתה עושה אותו, את זה אני יודעת ממקורות מוסמכים)... בהחלט היה פלייליסט מעולה הפעם.

zoharrr1

New member
ההופעה בזאפה

ההופעה הייתה מעולה, אנרגיה אדירה של הקהל, הנגנים ויהודית. סחטן גם על האפקטים בתאורה. (לראשונה בזאפה לפי מיטב זכרוני) היה פשוט כיף......... יש לי הרגשה שאני אבוא שוב.

למעלה