ההופעה בזאפפה- פרטים

glitter8

New member
ההופעה בזאפפה- פרטים

הערב- פתיחת דלתות בשעה 21:00 מחיר 110 ש"ח זהו.

glitter8

New member
את מי ראיתי לפני חצי שעה? יונתן גפן

בקפה מיכל, איפה שהשמועות אומרות שדיויד שלנו אוהב לשבת, ראיתי אותו, והוא הרים את הראש והסתכל עלי לרגע, ורציתי לתפוס אותו ולהגיד לו- " יונתן, דיברת על חייל חטוף, עכשיו יש שלושה.. דיברת על מלחמה שאף אחד לא ירצה לבוא, והנה יש מלחמה, וגיוס מילואים, וכולם באים, ואפילו אני ברחתי לתל אביב כמו שפן. ופעם ראשונה, אני חיה במדינה שלי, ומפחדת. אז תגידו חבר'ה, מה עובר עליכם בימים אלה? איך אתם עוברים את המלחמה הזו, שמתרחשת מרחק 45 דקות מכאן, ופה כולם יושבים בבתי קפה ולא מרגישים את זה כמעט? אני שונאת מלחמות. אני בעד שלום. אני לא חושבת שכל הערבים רעים, אבל די. נמאס. צריך לחסל לחיזבאללה האלה את כל הטילים שלהם , וגם אותם, ואז אולי לחשוב על הסכמים וניירות וחתימות, אי אפשר יותר עם הלוויות, וחיילים בארונות, ופחד. ישבתי לי הערב בחוף הים ואכלתי משהו, חשבתי על זה שיש בדיוק בזאפפה הופעה של דיויד ושל מיומנה, וכהרגלי, שלחתי מחשבות טובות ותפילה להופעה טובה ומוצלחת, מן הרגל שכזה, שיש לי לאחרונה, לפתח טסו מעל ראשי ארבעה מסוקים לכיוון הצפון, ידעתי לאן ולמה, הסתכלתי עליהם ,ובאותו הרגע הוספתי לתפילה שלי, שרק תחזרו הביתה בשלום. רק תחזרו הביתה בשלום...

YulaShpil

New member
לשלום החיילים, ולשלום הצפון ותושביו

ענבלי, כולנו חיים כאן במתח ובפחד, אפילו האמיצים, ואפילו התל-אביבים, שעושים עצמם כאילו כל המצב לא נוגע להם. אבל מה לעשות, ואנחנו, מה שנקרא "העורף", צריכים איכשהו להמשיך בשגרת החיים. לי, באופן אישי, זה מאוד קשה, והמתח משפיע, אין מה לעשות. קשה להתרכז בעבודה, פתאום מחוברים הרבה יותר לאתרי החדשות ולרדיו, פתאום הרבה יותר טלפונים לחברים, גם כאלה מהצפון (שכבר לא בצפון) לשאול מה נשמע, וגם סתם כדי לפטפט, ולהירגע מעצם הדיבור עם מישהו, והאוזן הקשבת. בואו נפתח כולנו את הלב והאוזן, ונהיה האוזן הקשבת והמעודדת לאחרים, ולצפוניים. יש צפוניים בינינו? השמיעו קול, שתפו אותנו במצבכם כעת. איזה שיר של דויד הכי מתאים לכם עכשיו? מסיפוריו על הופעותיו במקלטים בצפון, הוא אמר שבהרבה מקומות ניגשו אליו אחרי ההופעה שנתן ואמרו שמאוד היה חסר להם השיר: "יהיה טוב", אותו הוא לא שר בהופעה הקצרה שנתן להם... מה אתכם?

glitter8

New member
השיר שמתנגן לי בראש עכשיו

משום מה ובלי לחשוב יותר מדי, הלכתי לי בסופר וערכתי קניות והתנגן לי בראש הדואט עם מרסדס סוסה...אני מת... ובכלל, מכל המצברוח הזה כבר שבוע לא שמעתי ברוזה.... יהיה טוב, כן ...אבל מתי??

SHANILIROY

New member
ענבל תרגישי נוח עם ה``בריחה ``

הרגע דיברו על נפילה בטבעון. ובכלל למי שיש אפשרות להיות באיזור יותר בטוח , עדיף שיהיה

glitter8

New member
ראיתי הרגע את טבעון בחדשות

מפנים בית אבות שכמעט עולה באש. אז אני שמחה שאני פה, אז מה אם אין פה חניה...

המצב לא פשוט

לכולנו קשה, לצפוניים מאד מאד. אני היום תליתי את דגל ישראל במרפסת, ככה שנזכור כולנו שזו המדינה שלנו, שכולנו ביחד ושאין לנו מקום אחר. אני מזמינה את כולכם לתלות דגל, ולא לאבד תקווה, שנצא חזקים מהמשבר הזה ושיהיו ימים טובים יותר.

למעלה