ההופעה בחדרה...
היי ח'ברה, זו הייתי ההופעה הראשונה של קורין שהייתי בה.. היה פשוט מדהים!... אז ככה, נפגשתי עם שיר, רותם ומנור הכפרות לייד "פלאפל * סביח" והלכנו ל"אקדמיה לבשר ויין". אני לא אשכח את הרגע שבו שיר אמרה לי "אתה רואה את האישה הזאת עם המעיל השחור שמחבקת אחת עם מעיל לבן, זו קורין." אחר כך קורין נגשה אליינו, חיבקה את שיר מנור ואת רותם, אז היא באה אליי, אמרתי לה שלום ושזו הפעם הראשונה שאני בהופעה היא הביאה לי נשיקה על לחי שמאל, אמרתי לה שהיא השראה גדולה שלי ואז היא הביאה לי נשיקה על לחי ימין... התיישבנו בשולחן ב10.30 וחיכינו שההופעה תתחיל, בנתיים ההומו הפסיכוטי שאליו נחזור בהמשך עשה יוגה... קורין עלתה לבמה ב11.30 ושרה את אחד השירים האהובים עליי, "מעיין" הפסיכוטי התעורר מן המדיטאציה
אני כולי מחייך כמו מפגר ומתרגש כמו זונה מולדובית אשר קיבלה את הדרכון, קורין שרה ושרה ושרה ואני מרותק אלייה... לאחר מכן הפסיכוטי מסתכל לי בעיניים, ואז מפנה את מבטו לכוס הבירה שעל שולחנו ומעביר את האצבע השלישית על הכוס, מסתכל לי בעיניים וקורץ לי. אני אשר לקיתי בבהלה סימנתי לו "לא לא לא" עם הראש וחזרתי להיות מרותק לקורין, ב"ארץ קטנה עם שפם" יצאתי לעשות פיפי
וב"זן נדיר" אני מנור ושיר (אשר גררנו אחרינו) קמנו לרקוד לצד בניי שלושים פלוס מיוזעים עם תופיי מרים בידם... לקראת סוף ההופעה קורין ירדה מהבמה אחרי זה חזרה אחיי התשואות הרבות מקרב בניי השלושים המיוזעים וכאת גם השיכורים עם תופיי המרים. כשההופעה נגמרה חזרנו להתיישב במקומיינו וקורין דיברה עם מי שהיא במעיל לבן... שיר ורותם הפצירו בי לגשת אלייה, לדבר איתה ולהצתלם.. לאחר הצתלבוייות מספר ושיכנועים עשיתי את המהלך! נגעתי לקורין בקטף וסיפרתי לה על כמה שהיא השראה גדולה בשבילי וביקשתי ממנה להצתלם כולי נרגש כמו זונה בלורוסית שאומרים לה שהיא באה לישראל לעבוד בעבודה מכובדת ולקבל משכורת טובה... בנתיים אני מחכה לרותם שתשלח לי את התמונה ואני כמובן אעלה אותה להשוויץ ביופיי המתגלם... אני מחכה לעוד הופעות ולסיום, קורין אני אוהב אותך!!!!!!! את מדהימה!!!
היי ח'ברה, זו הייתי ההופעה הראשונה של קורין שהייתי בה.. היה פשוט מדהים!... אז ככה, נפגשתי עם שיר, רותם ומנור הכפרות לייד "פלאפל * סביח" והלכנו ל"אקדמיה לבשר ויין". אני לא אשכח את הרגע שבו שיר אמרה לי "אתה רואה את האישה הזאת עם המעיל השחור שמחבקת אחת עם מעיל לבן, זו קורין." אחר כך קורין נגשה אליינו, חיבקה את שיר מנור ואת רותם, אז היא באה אליי, אמרתי לה שלום ושזו הפעם הראשונה שאני בהופעה היא הביאה לי נשיקה על לחי שמאל, אמרתי לה שהיא השראה גדולה שלי ואז היא הביאה לי נשיקה על לחי ימין... התיישבנו בשולחן ב10.30 וחיכינו שההופעה תתחיל, בנתיים ההומו הפסיכוטי שאליו נחזור בהמשך עשה יוגה... קורין עלתה לבמה ב11.30 ושרה את אחד השירים האהובים עליי, "מעיין" הפסיכוטי התעורר מן המדיטאציה