ההופעה בחדרה...

jackmo

New member
ההופעה בחדרה...

היי ח'ברה, זו הייתי ההופעה הראשונה של קורין שהייתי בה.. היה פשוט מדהים!... אז ככה, נפגשתי עם שיר, רותם ומנור הכפרות לייד "פלאפל * סביח" והלכנו ל"אקדמיה לבשר ויין". אני לא אשכח את הרגע שבו שיר אמרה לי "אתה רואה את האישה הזאת עם המעיל השחור שמחבקת אחת עם מעיל לבן, זו קורין." אחר כך קורין נגשה אליינו, חיבקה את שיר מנור ואת רותם, אז היא באה אליי, אמרתי לה שלום ושזו הפעם הראשונה שאני בהופעה היא הביאה לי נשיקה על לחי שמאל, אמרתי לה שהיא השראה גדולה שלי ואז היא הביאה לי נשיקה על לחי ימין... התיישבנו בשולחן ב10.30 וחיכינו שההופעה תתחיל, בנתיים ההומו הפסיכוטי שאליו נחזור בהמשך עשה יוגה... קורין עלתה לבמה ב11.30 ושרה את אחד השירים האהובים עליי, "מעיין" הפסיכוטי התעורר מן המדיטאציה
אני כולי מחייך כמו מפגר ומתרגש כמו זונה מולדובית אשר קיבלה את הדרכון, קורין שרה ושרה ושרה ואני מרותק אלייה... לאחר מכן הפסיכוטי מסתכל לי בעיניים, ואז מפנה את מבטו לכוס הבירה שעל שולחנו ומעביר את האצבע השלישית על הכוס, מסתכל לי בעיניים וקורץ לי. אני אשר לקיתי בבהלה סימנתי לו "לא לא לא" עם הראש וחזרתי להיות מרותק לקורין, ב"ארץ קטנה עם שפם" יצאתי לעשות פיפי
וב"זן נדיר" אני מנור ושיר (אשר גררנו אחרינו) קמנו לרקוד לצד בניי שלושים פלוס מיוזעים עם תופיי מרים בידם... לקראת סוף ההופעה קורין ירדה מהבמה אחרי זה חזרה אחיי התשואות הרבות מקרב בניי השלושים המיוזעים וכאת גם השיכורים עם תופיי המרים. כשההופעה נגמרה חזרנו להתיישב במקומיינו וקורין דיברה עם מי שהיא במעיל לבן... שיר ורותם הפצירו בי לגשת אלייה, לדבר איתה ולהצתלם.. לאחר הצתלבוייות מספר ושיכנועים עשיתי את המהלך! נגעתי לקורין בקטף וסיפרתי לה על כמה שהיא השראה גדולה בשבילי וביקשתי ממנה להצתלם כולי נרגש כמו זונה בלורוסית שאומרים לה שהיא באה לישראל לעבוד בעבודה מכובדת ולקבל משכורת טובה... בנתיים אני מחכה לרותם שתשלח לי את התמונה ואני כמובן אעלה אותה להשוויץ ביופיי המתגלם... אני מחכה לעוד הופעות ולסיום, קורין אני אוהב אותך!!!!!!! את מדהימה!!!

clyps

New member
ולסיכום שלי..

יום חמישי , ה-29.3.07 השעה - 21:00, הורי ואני אוספים את רותם מביתה,משליחים את אחותי הקטנה אצל חברה, וממשיכים לכיוון חדרה... לא יכולנו להימנע מהסיפור הקבוע שמלווה אותנו כל פעם שאנחנו מגיעים לחדרה- על תחנת הדלק שהייתה פעם שייכת לדוד של אמא שלי, והיום זה גדל והפך לחברת דלק, ועל זה שיכולנו להיות מיליונרים וללגור בבצרה בשכנות עם שרי אריסון...(הריסון? מה זה משנה בעצם...) הגענו לאקדמיה לבשר ויין, לקחנו את הכרטיסים,ראינו את קורין ישובה על הבר, ויצאנו החוצה לחכות לזאק ומנור. ראשונה הגיעה מנור,מהודרת עם שיער ארוך מתמיד וחיוך, לאחר רבע שעה,הגיע זאק. ההופעה החלה באיחור אופנתי .. על הבמה (רמפה קטנה שמאחוריה עומד פסנתר ומעליה דיוקן של אלכסנדר פן), עמדו קורין ואלי סורני, והתחילו כמו שציין זאק- עם השיר 'מעיין'. אחד האהובים עליי, ולא פעם ולא פעמיים יצא לי ולזאק להתחיל לשיר אותו בצורה ספונטנית לחלוטין. עוד שיר ועוד שיר, וניראה היה כי קורין לא מרגישה מאוד בנוח עם המעמד... אני לא חושבת שהאקדמיה לבשר ויין היא המקום המתאים להופעות שכאלה... אנחנו ישבנו בסוף, ויכולנו לראות את כל היושבים, אוכלים,שותים יין,מסתמסים, ובעיקר את המלצרים שעברו מול עייניה של קורין ללא הרף... בתור אחת שתמיד נהנת בהופעות של קורין, היה לי קשה להחליט בסוף הערב, שזו הייתה אחת ההופעות הפחות טובות שהייתי בהן... מה שלא עירער את ההנאה שבכל זאת הפקתי מן הערב.. השילוב של האקוסטית עם האנדרסון לא היה מושלם כמו הקלידים של חן אופק והאנדרסון, והתאכזבתי מהבחירה. ניראה היה שהאקוסטית כל הזמן הוציאה את קורין מהקצב.. באמת לקראת סוף ההופעה כשהקהל השתחרר (בעיקר בזכות היין) התחלנו לראות הופעה אמיתית של קורין, ולא כי חלילה וחס היא אינה פרפומרית מדהימה ומרגשת- אלא דווקא מכיוון שהקהל החליט להפנות את תשומת לבו מהאוכל והשתייה - אלייה.. אז כולם רקדו והשתוללו, וניגנו, ואפילו זימרו עם קורין את אין לי ארץ אחרת (בחור חביב ששמו איתן בראון). בסוף ההופעה אמרה קורין :"טוב, אני אתן לכם קצת מנוחה ממני...אני פשוט מפריעה לכם לאכול ולשתות, ולהוציא כפות מוזרות מהשולחן..מאיפה בכלל הבאתם את הכף הזאת......." לא זכור לי ההמשך, אבל בסוף ההופעה יצא לי לדבר על כך עם מנור- זה לא משפט שקורין נוהגת להגיד, ממש לא, אפשר לומר שהיא טיפה נעלבה -ולהוסיף שנעלבנו קצת בשבילה... השורה התחתונה היא, שכולנו (כולל קורין) צריכים הופעת תיקון פצצתית בתמונע, עם הרכב מלא וקהל חם שייתן לקורין את החופש לתת בראש! קורין את גדולה!
שיר
.

ולדמן

New member
|אניתגובה|-

"השילוב של האקוסטית עם האנדרסון לא היה מושלם כמו הקלידים של חן אופק והאנדרסון, והתאכזבתי מהבחירה. ניראה היה שהאקוסטית כל הזמן הוציאה את קורין מהקצב.. " האמת היא שאין לי מושג קלוש מה אלי סורני עושה שם בכלל,קורין ואופיר יכולים להתחלף בגיטרות לבד,ואם אלי גם מוציא את קורין מריכוז-זה יותר מזיק מאשר מועיל,לא?(חוץ מזה שלהוציא טום אנדרסון מריכוז זה פשע
) האמת,בלי קשר לאקוסטיות,בהופעה בתמונע(ינואר) נאלצתי לשבת בחוסר-מעש עם חברי הבלונדיני והאינפנטיל עמרי,הידוע בחיבתו המוגזמת לגיטרות.כשהגענו התערבתי איתו(על 5 ש"ח,בזבזתי את הרווח אח"כ על פחית קולה במתנ"ס) שקורין לא תנגן בכלל באקוסטית שלה,והוא בחוצפתו רץ באיטיות מחשידה לעבר הבמה,והחל לנגן באקוסטית מאחורי התופים,כמעט בדממה.ו...כעבור 5 דקות הסאונדמן ראה אותו,לקח ממנו את האקוסטית והוריד אותו לקרקע בעוד אני צוחק כילד המאושפז בגהה עם אולקוס בדרגה שלישית. הפתיחה עם "מעיין" בפעם...השלישית(?) בהופעותיה של קורין.פתיחה חביבה מאוד,לטעמי,אפילו שיר מצוין,אבל אין מה להשוות ל"יוצאת אל החיים"-ה-שיר לפתיחת הופעה(עכשיו כשאני חושב על זה,יהיה מעניין לפתוח פעם הופעה בתמונע עם "משפחה",או הופעה אקוסטית עם "לחיות" ואחריו "אל תלך"). ערב טוב(והופעות זולות.למה הופעה של יוסי פיין עולה 80 ש"ח?למה?למה?!) אנד.

clyps

New member
שלום תגובה.

חברך הבלונדיני ניגן באקוסטית של קורין!??!!?!?!?!!?
איפה אני הייתי כשזה קרה????? אני לא אומרת שאלי מיותר בהרכב, אבל אם בוחרים לעשות הופעה אקוסטית, אני אומרת שעדיף לוותר על השילוב של שתי הגיטרות ולהביא את חן אופק או אפילו חגית שפירא.. כמו שמנור אמרה, אפילו אם הוא היה מגיע עם החשמלית נפח היה יותר מוצלח... אני מאוד מתגעגעת לפתיחה עם "יוצאת אל החיים", הוא מאוד חסר לי בהופעות.. אני חושבת שאת מעיין אפשר להכניס באחד ההדרנים לקראת הסוף... בין אנטארקטיקה לאי שם בלב.. יש הרבה שהיא כבר לא מבצעת שאני מאוד אוהבת - כמו "מותק","את יפה","תן לי קצת ממך" ו"התעשייה האבירית" (שהיא דווקא עשתה בהופעה , אבל מה זה שווה בלי הפתיחה של הפסנתר?) בקיצור- תמונע תמונע תמונע ומהר

ולדמן

New member
את היית בדרכך לתמונע,מכיוון-

שהשעה היתה בערך 22:00 ולא נראו יותר מדי אנשים בסביבה. "את יפה" היה בהופעה האחרונה בתמונע,אולי הוא ייכנס באופן סדיר,מי יודע. לגבי "תן לי קצת ממך"-אפשר להתנחם בביצוע המעולה ביחד עם יזהר אשדות בהופעה המיתולוגית ב"הארד רוק קפה" כשקורין מתהדרת בשיער ארוך עם פוני,גיטרה אקוסטית של אוביישן(שכיכבה בכל הקליפים מתקופת "זן נדיר") ובגדים צנועים. (אכן-תמונע תמונע תמונע *בזריז*
)

clyps

New member
הא וואוו...

דווקא קיוויתי לשמוע את "את יפה" בחדרה, אבל כניראה שהיא משאירה אותו להופעות עם חן.. תן לי קצת ממך... כן כן , זה בהחלט מנחם, בעיקר כשבאמתחתי הקלטה של אותו אירוע מטריף חושים.. אבל מה לעשות שאני צריכה אותו גם בביצוע עם הרכב מלא ובס בווליום אימתני? פעם אחרונה שהיא ביצעה אותו הייתה ביוני בתמונע... וזה היה כל כך טוב...

אני חושבת שז'אק ושיר סיכמו הכל

אבל אוסיף שאני באמת חושבת שיש לעשות משהו עם העובדה שנאשים בולסים לך מול הפרצוף בהופעה מה שלא מכבד את האומן, וזה אותי אישית וגם את שיר ע"פ שיחתינו די הרגיז, אז חברה תתאפקו בזמן ההופעה ואח"כ תבלסו, לא מכבד את האומן ובמיוחד לא את קורין. ונ.ב, קורין היתה נהדרת ובכל מצב שיפרה פלאים את מצב רוחי למרומם עוד יותר, אז נודה לקורין, ולאלי (שהשמיע שיר מתוך האלבום החדש שלו שעתיד לצאת בשבוע הבא או בחודש הבא אני לא כל כך זוכרת ונאחל לו בהצלחה). ורק נאחל לאיזו הופעה טובה באזור ת"א עם כל ההרכב, אה ונסיים עם ציטוט. "יאו חבל שקורין לא הביאה את חגית במקום אלי, לפחות היה על מה להסתכל"

clyps

New member
מנור../images/Emo13.gif

אלבומו של אלי יצא לפני שבוע ושמו "לרקוד בחושך" הוא מעולה ^^ צריך לאסור על אכילה בזמן ההופעות! איזה ציטוט חחחח

clyps

New member
סליחה סליחה סליחה-טעות חמורה!

שמו של האלבום של אלי הוא "החיים כבר התחילו" , והוא יצא לפני שבוע. מצטערת על הבילבול- "לרקוד בחושך" הוא הסינגל והקליפ הראשון שיצא לאלי מתוך האלבום..

למעלה