ההופעה בחולון! וואו!

קאמי מ

New member
ההופעה בחולון! וואו!

כרגע חזרתי מההופעה של אוהד בחולון. כמו שכבר כתבתי בכותרת - וואו. כ"כ נהנתי!! הייתה אווירה נעימה על הבמה, אוהד היה חמוד כמו תמיד, וחילק חיוכים לכל הקהל... נורא נורא התלהבתי מכמה שירים שעוד לא שמעתי, שכן זו ההופעה הראשונה של אוהד שאני הולכת אליה: "דרוש לי גבר" היה מקסים, אוהד "שיחק" בכזו חביבות והשירה שלו הייתה כ"כ נקייה ואמיתית... באמת, בדיסק לא מאוד התרשמתי מהקוליות, ועכשיו אחרי ההופעה אני קולטת כמה שהוא שר טוב. עד עכשיו לא ממש ייצא לי לשמוע אותו שר ונותן מכל הלב. גם "מתוך האפלה" (אני לא בטוחה לגביי השם) נורא ריגש אותי. מאוד התחברתי לליריקה, והביצוע היה חזק. הוא נתן בראש.
וכמובן, איך לא, האירוח של שלמה גרוניך. זה היה יוצא מן הכלל! אני לא יודעת אם הם שמו לב, אבל יש ביניהם חיבור מושלם - בין שני הקולות, של אוהד ושלמה. ביחד הם נשמעו כמו קול אחד שיש בו גם חוזק, אבל גם רוך. "תפילין" היה מטורף! (במובן הטוב כמובן) הקהל השתגע, וגם אוהד נראה כ"כ מבסוט, שזה עשה לי טוב על הנשמה. הביצוע היה פשוט מעולה.
אוהד פשוט נתן את הכל בהופעה הזו (כך לפחות אני מרגישה) וזו הייתה חוויה בלתי-נשכחת עבורי. באמת היה נורא נורא נורא יפה, ואני כ"כ גאה שייצא לי להכיר אומן איכותי ואמיתי. היה פשוט חב"לז!!!
זהו הסיקור מפי קאמי. לילה טוב, וסליחה על המגילה.

למעלה