ההופעה בחיפה בגראנד...

עדי D

New member
ההופעה בחיפה בגראנד...../images/Emo6.gif

היה לי חביב ביותר.. קצת התאכזבתי היו כולה 6 שירים והר של פקצות.. אבל כל עוד תקענו לאחת מהן מסטיק בשיער- הכל אחלה. :) אממ היה לי ממש כיףף לפגוש את כולם במיוחד את מיכליייייי
קטנהשלי. ולילל.. וטל ומאיה ורזז.. שהשטלתי לו על המצלמה חעחע.. ועוד כלמניי:)).. אז תעלו תמונות וזה..

ססילייה

New member
וואלה, זה מוזר.

פעם ראשונה שאין לי שום סוג של תגובה על הופעה מזה חמש שנים (בערך.) גלעדי, תודה על הדיסק.
אסתי, תודה שסבלת אותי.
ולשאר, תודה על החיבוקים.

חדשה../images/Emo9.gif

נופר, 14.5
נעים מאוד^_^ הייתי בהופעה ("שורה" ראשונה
), צילמתי המון והם חתמו לי על התיק!!
ממש נהנתי, למרות שהיה קצר(-:

When Pigs Fly

New member
היה.. מיוחד?

רק 6 שירים, אף שיר חדש, וזה קצת באסה. וגם נפלתי לתוך וואנבי פוגו שהלך שם. לא נעים. הופעות מלאות שליטה. :) והקלטתי מלא בפלאפון המעפן שלי אבל הלך הסאונד, אז באסה. (אגב אני יוליה.
)

AvtipuS

New member
אף שיר חדש?

הם פתחו עם "להלחם במפלצות" שהוא חדש, "המילים הכי יפות","פקיד אפרורי" זה מה שאני זוכר שהוא מהאלבום החדש. תודה לאל שלא

AvtipuS

New member
המשך

תודה לאל שלא היה את התחרות האולימפית! ושמתי לב שהיו כמה נסיונות לפוגואים, צילמתי את זה במצלמת וידאו אני אראה את זה בהזדמנות

neo6901

New member
היה נחמד מאוד

בשביל הופעת חינם סבבה לגמרי רק חבל שההופעה התחילה ב 7 וחצי במקוםם ב6 כמו שהובטח וחבל שהיו הרבה פאקצות והרבה מתחת לגיל 16

AvtipuS

New member
היה מוזר לאללה

מאוד מוזר, ההופעה וכל המסביב. פיתחתי שרירים ביד, זה קל לצלם יותר מחצי שעה רצוף עם היד למעלה היא כל הזמן רעדה לי כמו חולה פרקינסון, מחר אני אמשיך לחפור כי יש לי מחר מבחן בהיסטוריה, היה כיף פחות או יותר. תודה רבה לעדי ולגל ['יהודונית',לא ממש מהפורום] על הצילום של התמונות! [אני צילמתי רק בוידאו]

AvtipuS

New member
ד"א

חוץ מההתחלה המאוחרת [לפחות שעה איחור],היו המון תקלות טכניות ביניהן בפקיד פתאום המקרופון של יובל הפסיק לעבוד והוא התחיל להתעסק עם זה באמצע ההופעה שכולם מנגנים ורק הקהל שר [שזה,בעצם,רק אני, כי אף אחד בעצם לא ידע תמילים]

Herlich

New member
../images/Emo205.gifזו רק אני או שהשיער שלו נראה

מוזר?
הוא כזה... לא יובליXD

למעלה