ההופעה בחיפה- חיפה 87! וואו

י yuval

New member
ההופעה בחיפה- חיפה 87! וואו

אין לי הרבה זמן כי אני יוצאת מחר לשבוע לקורס. אבל אני יכולה להגיד שהיה מקסים.. כל כך הרבה השקעה. שירים חדשים, יותר רוק.. הוא עמד. ממש הפקה. אני מניחה שיפרטו לכם. ארץ זבת חלב ודם. פשוט המשפט הזה נזכר לי... אז אני נותנת לך דניאל תפיכה על השחם וחיבוק! כל הכבוד... הציפייה השתלמה! ליל מנוחה :)

S h A b i T

New member
בהחלט וואו.

אני צריכה לקום בערך עוד שניה וחצי, אז אני לא אפרט. אבל היה מדהים בצורה לא רגילה. הופתעתי ובענק. עיבודים חדשים ובועטים (
) לאוהב אותך ועדיף - ג א ו נ ו ת לשמה. זה הכי לא דניאל, והכי מוזר. אבל לדברים טובים לא קשה להתרגל. מלא עיבודים חדשים, מלא שירים חדשים, פלייליסט שונה לחלוטין, נוספו עוד חברי להקה, גיטריסט חדש (בנוסף על נעמן טל), באסיסט חדש במקום ספי אפרתי וקלידן חדש. (מתן אפרת המתופף גם נשאר במקומו..
) זה פשוט לא יאומן. הכל השתנה. הכל. למען האמת לא הייתה הרגשה של הופעה ראשונה, היה נראה כאילו הם עבדו עליה ממש קשה והשקיעו את נשמתם. אני עדיין מוכת הלם. היה שווה לנסוע לחיפה בשביל זה.
חברה, תזמינו כרטיסים דחוף להרצליה, אתם הולכים לפגוש דניאל שלא ראיתם מעולם. אגב, הלוואי שתהיה יותר מודעות על הופעות, שמעתי על ההופעה הזאת ממש במקרה אתמול. הלוח הופעות באתר מתעדכן קבוע? אלמוג

BaRbiK

New member
אולי קצת לפני אפילו..

התחיל ב10 +- ונגמר באזור ה11 ורבע אם אני זוכרת נכון..

BaRbiK

New member
אחד המדהימים../images/Emo23.gif

ואוו, הרבה זמן לא נהנתי ככה מהופעה. כלכך מדהים
איזה עיבודים לשירים, ואיזה שירים חדשים, פשוט גאונות. וכמה שדניאל מקסים בעצמו
העיבודים של רבות הדרכים ועדיף ואוהב אותך היו פשוט נהדרים. נהנתי מכל שניה, פשוט ככה. כן ירבו
וקצת חשבתי על זה, ואני חושבת שזאת ההופעה היחידה שאפשר לראות כלכך הרבה מבוגרים (שיכולים להיות סבא וסבתצא שלי בערך
) וכלכך הרבה צעירים.. וכולם נהנים באותה מידה! (ובתור אחת עם הפרעת-ניצוצות, ממש ציפיתי לזה
אבל לא נורא
)

למעלה