שלום לכולם, ושלום לסי! אתמול בערב חזרתי מהופעה בפסטיבל הסרטים. היה מאוד כיף!!! למרות שלא הכרתי את רוב השירים מאוד נהנהנתי! קניתי את דיסק האוסף, אבל לצערי לא יכולתי להשאר עד הסוף כדי לקבל חתימה
, כי האטובוסים בחיפה פועלים רק עד השעה 11:30. וזהו, היה כיף! מיכאל
יפים של חיי. חוויתי במעט את מה שהיה בשנות ה80 אבל בטיפין טיפין אני נותרתי פשוט המומה ומחכה לרגע שבו יפתחו הדלתות איפה שזה לא יהיה ולשחזר את כל העבר הבלתי יאומן סיסקה, את אישה עם המון כח ועוצמה ויש לך את הקהל הכי אוהב ומפרגן וכמו אמרו לי פה כמה וכמה אנשים שאני אומנם צעירונת אבל גם אני הרווחתי ואני מודה, אני אכן צעירונת אני לא משנות ה 80 שרדפתי אחריכם כי בשנים האלה נאלצו לרדוף אחריי בטיטולים אבל אני גאה איפה שאני נמצאת היום ושזכיתי ולו במעט להיות נוכחת באירוע המדהים הזה. ונכון אני שמעתי אותך כל השנים ותמיד אהבתי אבל היום זה הוכיח את עצמו ובגדול והיו שירים שתמיד שמעתי באוטו כמו שכתבתי כאן וזה החזיר אותי להעבר והערב הזה אני מממממממש מממממממש לא ישכח תודה לך סי ותודה ללהקה המקסימה שהיתה איתך על הבמה ובקיצור תודה לכווווווווווווווולם. אוהבת המון מיכל
זה היית הרגשה רק שלי או שזאת היתה הופעה ב-א-מ-ת--ב-א-מ-ת טובה?! מי שלא היה הפסיד בענק מה גם שיש לי סנטימטים עמוקים למקום, שם התחלתי בגיל 16 את צעדיי הראשונים בהפקות. ולמי שהיה - אני זה שניגן מפוחית וטמבורין בקצה הבמה.
ונזכרתי שהיה גרפטי (שאפילו צלמתי - אולי יש לי עוד התמונה איפהשהוא) על סי, בדיוק מעל הקופות של הסנימטק, איפה שהיה כתוב עכשיו "פסטיבל הסרטים", ושסיפרתי לגיא, המתופף החיפאי שניגן איתנו ביום שבת, הוא נזכר בזה גם בחיוך.