ההופעה בטכניון

nawa

New member
ההופעה בטכניון

אז לכל מי שלא היה, היתה הופעה מעולה, היו כ-2000 איש (הערכה שלי), הקהל די שיתף פעולה... הם ביצעו את השירים הבאים : מי שם ידו, בבניין, ידיעה, תשאירי לי פרח, מה קרה לך, דקה בפרד"ס, פנאן, לובש חם, אגם הברברים, הצועני, אמונה, יפהפיה, מי, אין סופי (לא לפי הסדר הזה) ובהדרן הם ביצעו רק את קול גלגל... ההופעה היתה כשעה וחצי...התחילה ב-23:00 והסתיימה בערך ב-00:30 אחרי שהמשטרה ביקשה להפסיק את ההופעה בגלל שהגיעו תלונות מהשכנים מסביב...חוץ מזה היה ממש טוב...אחלה אווירה, ואחלה הופעה !

DidjiT

New member
וואי איזה כייייף!

אוף אני צריכה הופעה של שוטי הנבואה... אבל באמת צריכה! זהו עכשיו אני יחסוך כסף בשביל זה.... אוף אבל אני חייבת לאחותי 300 אז כנראה יקח לי עוד איזה שנה..חח מתי ההופעה הקרובה שלהם פה באזור

or99

New member
נו... אולי אתם תדעו:

(וסליחה אם שאלו כבר) בהופעה בטכניון הם שילבו איזה סיפור מוזר על משפחת חיון מא"י אחרי הכיבוש המוסלמי וכו'. למישהו יש את התמליל? האם הם המציאו אותו, או שיש לו מקור? (האמת שהוא לא הגיוני כ"כ, אבל לא זה העניין). ולמה הם לא שרו את "אין אני"? מה קרה?

nawa

New member
הסבר

בכל הופעה רואי משלב סיפור אחר הפעם הוא די האריך את הסיפור...ככל שאני יודע זו די המצאה ואין לזה שום מקור ... וזה כל היופי להמציא על המקום , זה מוסיף נופך נוסף להופעה... בהופעות האחרונות הם לא מבצעים את "אין אני" , אבל יתכן שהם לא שרו את השיר בגלל שהמשטרה די הפסיקה להם את ההופעה בגלל שיותר מדי תלונות הגיעו מהשכנים מסביב

or99

New member
לא נראה לי... אחרי זה...

DJ סקאזי עשה שם רעש בלי חשבון... מישהו אמר לי שהם לא רוצים להיות מזוהים יותר מדי עם "אין אני".

nawa

New member
לא ברור לי העניין

שמע, אני בעיקרון עמדתי ליד ההגברה וכל חמש דקות השוטרים באו לשם ובדקו אם לא עברו את הדציבלים המותרים או משהו כזה, ככה שבאמת היו תלונות, אין לי מושג מה היה אחרי זה כי הלכתי, אבל באמת לא היה ברור העניין שאחרי זה יעלה דיג'י, כי ברור שהדיג'י מרעיש קצת יותר מהופעה, טוב נו , כמו שאמרתי לא ברור.... לגי העניין הזה שלא להיות מזוהים יותר מדי עם "אין אני", על זה לא שמעתי !

למעלה