ההופעה ביום ראשון היא בהיכל התרבות לזכרה של שושנה דמארי ז"ל? משהו יודע פרטים?
ק קילפתי תפוז New member 21/4/06 #1 ההופעה ביום ראשון היא בהיכל התרבות לזכרה של שושנה דמארי ז"ל? משהו יודע פרטים?
S Saffron New member 21/4/06 #2 זה ערב הצדעה ../images/Emo29.gif שעידן משתתף בו. הנה עוד פרטים. הוא לא פתוח לקהל הרחב (לפחות זה מה שאני הבנתי), אבל אפשר יהיה לצפות בו ביום העצמאות בערוץ הראשון.
זה ערב הצדעה ../images/Emo29.gif שעידן משתתף בו. הנה עוד פרטים. הוא לא פתוח לקהל הרחב (לפחות זה מה שאני הבנתי), אבל אפשר יהיה לצפות בו ביום העצמאות בערוץ הראשון.
B betti10 New member 22/4/06 #3 אממ..את בטוחה? אם זה היה רק לחברים אז לא היו עושים את זה בהיכל התרבות. הכוונה שאם עושים בהיכל... לא אמור להיות קהל? אממ...מוזר...
אממ..את בטוחה? אם זה היה רק לחברים אז לא היו עושים את זה בהיכל התרבות. הכוונה שאם עושים בהיכל... לא אמור להיות קהל? אממ...מוזר...
S Saffron New member 22/4/06 #4 אני לא בטוחה במאה אחוז ../images/Emo29.gif אבל זה הכי הגיוני. בשום מקום לא כתוב באיזו שעה זה יהיה, לדוגמא, או פרטים כלשהם שקשורים להזמנת כרטיסים.
אני לא בטוחה במאה אחוז ../images/Emo29.gif אבל זה הכי הגיוני. בשום מקום לא כתוב באיזו שעה זה יהיה, לדוגמא, או פרטים כלשהם שקשורים להזמנת כרטיסים.