ההופעה ביום שישי

h a d a r y

New member
ההופעה ביום שישי ../images/Emo41.gif

תגידו, מי מתכנן לבוא להופעה ביום שישי ? כמעט בטוח שזו ההופעה ה-100- , אז סביר להניח שתהיה אחלה הופעה . נו , אז מי בא ?

|כן אני! (אלא אם בסוף יבריזו לי...)

אבל רוב הסיכויים שלא יבריזו לי אז סבבה לי
פגישה ראשונה של המועדון...אני מביאה מצלמה אז נוכל לצתלם תמונה של כל המועדון!!!

ד"א- ההופעה הומלצה במעריב לנוער

אז אני מקווה שלא יבואו כל מדינת ישראל ואחותו...לא שאני רוצה שיהיה ריק, אבל גם ככה צפוף לאללה...

h a d a r y

New member
סבבה ../images/Emo39.gif

אז ניפגש שם
אני רק מקווה שיהיה מזג אוויר סביר ביום שישי כי אני מפחדת לנהוג לשם... בעצם לא איכפת לי...אני באה

אם זה היה תלוי בי הייתי אפילו באה

לבד...אבל "חוקי אמאבא" מרשים 2 חברות/חברים מינימום...דיי טיפשי לדעתי, אבל לפחות הם מרשים לי ללכת (פראנויידים שכמותם)

DesertRose7

New member
פגישה? בלעדי?

כי כמו שארנשים פה מכירים אותי.. אין הרבה סיכויים שאנ יאבוא.. לא משנה כמה אני אגדי שכן!! אבל פגישה? בלי המנהל של המועדון?! לא יקרה!!!! איזה הזנחה!!

DesertRose7

New member
מרגש..

תודה ירדן! נגעת לליבי! מבטיחה שאני עושה 157% כדשי להגיע להופעה בשישי!! אני מאוד רוצה לבוא! אבל אני תמיד נתקעת בלי דרך לחזור הביתה!!

*מוזיקת כינורות ברקע*

סתאם... אני בעקרון חוזרת עם מונית (אלא אם אמא של אחת נחברות יכולה להחזיר), וזוהי עצתי אליך

DesertRose7

New member
אבל..

אם אני באה אז זה לבד.. זאת אומרת גם לחזור לבד!! זה אומר מונית לבד שעולה 80 שקל! גם אין לי כסף לזה וגם אמאבא לא ירשו לי לסוע לבד במונית!!

DesertRose7

New member
אז הקיצר..

תלכו תהנו תפגשו תצטלמו תשלחו (לי) ואל תשכחו את המסורת- להתקשר לשחר כשיהיה את בעוד שבוע (למספר הזמני!!)

DesertRose7

New member
שחר קיבלה את הודעתך

והיא תשקול בכובד ראש את הדברים הנ"ל! נדבר!

DesertRose7

New member
וואי..

רק עכשיו שמתי לב.. ההופעה בוטלה! אני משתתפת בצערכן בנות!!!! מאוד רציתי שתלכו ותהנו (גם בשבילי) אבל לא נורא.. יהיו עוד הופעות!!

למעלה