ההופעה בירושליםםםםם(חוויות מההופעה)

ההופעה בירושליםםםםם(חוויות מההופעה)

טוב קודם כל נתחיל בקצת פרטים עלי כי זאת הודעה ראשונה שלי בפורום... אני רן בן 19.5 מכפר אדומים(ליד ירושלים) ואני גאה להיות חלק מהפורום של שוטי הנבואה... ועכשיו חוויות מההופעה..... אגיד כבר עכשיו שלאלה שאין כל כך סבלנות ורוצים לשמוע תכלס אני ממליץ לעבור להודעה הבאה בשירשור שם אני מספר רק על ההופעה עצמה וכאן אני מספר על כל החוויות והדרך שלי להופעה.... אז מי שאין לו ראש פשוט יכול לעבור להודעה הבאה למרות שאעריך אתכם יותר אם תקראו את הכל כי בסך הכל זה סיפורון נחמד! טוב קודם כל נתחיל בזה שהייתי מאוד שאנן לקראת ההופעה כאילו קראתי ספר("הפרפר" ספר מאוד מומלץ!) ככה בזולה שלי פתאום אני מסתכל על הפלאפון שהיה על שקט ואני רואה 5 שיחות שלא נענו ושתי הודעות אני רואה חברים שלי ניסו דחוף לתפוס אותי אני מרים צלצול אני רואה שכולם כבר בדרך לירושלים להופעה היה רק 20:20 ולא הבנתי מה הלחץ אז הם אמרו לי שצריך להגיע מוקדם כי יש סכנה של צפיפות יתר ולא בטוח יכניסו אנשים שיאחרו.. אז אכלתי ככה עוד 10 דקות... ויצאתי לתפוס טרמפים(אין מה לעשות ככה יוצאים מהכפר הקסום שלי) דווקא הלך לי די בקלות ואחרי 10 דקות כבר היה לי טרמפ ועוד עם חבר כנסת! חחחחחחחח היה מצחיק כל הדרך הוא מדבר עם חברי כנסת בפלאפון ומדבר על ההצבעה על ההתנתקות ועל ישיבות ממשלה...הרגשתי ממש גאה! בקיצור לרוע מזלנו כנראה שהיו התרעות לפיגוע בירושלים כי היה פקק של 40 דקות בכניסה לירושלים במחסום ליד מעלה אדומים.... בקיצור התחלתי להילחץ... למזלי חבר שלי בידיוק יצא מהבית כשהיינו בתחילת הפקק ואמר לי שאני ארד בגבעה הצרפתית ומשם הוא יאסוף אותי לצוללת הצהובה... הזהרתי אותו מהמחסום הזה והוא נסע בדרך עקיפית שלכאורה יותר ארוכה ועוברת דרך כפר ערבי(חיזמה למי שמכיר) אבל אין בה פקקים... איך שאני ירדתי מהטרמפ הוא הגיע לשם ואפילו חיכה לי בכביש ובגלל שהיה כבר 21:30 אז רצתי אליו 5 דקות כמו משוגע כי פחדתי שאני הולך להישאר בחוץ בעוד 7 חברים שלי יכנסו...כבר חשבתי איך אני מספר להם תירוצים שאני גר בצפון ואני דתי וזה הכי מוקדם שהייתי יכול להגיע וחברים שלי כבר קנו לי כרטיס וכו וכו וכו...בקיצור לא רצתי ספרינט מטורף אלה ריצה קלילה לא רציתי שיתפס לי שריר לפני הופעה כזאתי זה גזר דין מוות בשבילי.. בקיצור הגעתי אליו ונסענו די מהר התעכבנו עוד 5 על למצוא את המועדון הזה שנמצא באיזה איזור תעשייה נידח מאחורי איזה סופר... הגענו ב21:50 אבל 5 דקות לפני זה חברים שלי הרגיעו אותי הם אמרו שזה בסדר לא מפוצץ והם יושבים להם בצד על בירות ונרגילה... מה שלבסוף יצא לטובה זה שאם הייתי יוצא עם חבר שלי ב21:00 היינו נוסעים דרך הכביש הרגיל והיינו נתקעים 40 דקות במחסום והיינו מגיעים בסביבות 22:20 כך שמהבחינה הזאת דווקא היה לי מזל... בקיצור הגעתי וראיתי את כולם שתויים אבל בהכרה... שילמתי לחבר שלי 83 שקלים(קצת יקר אבל בגדר הסביר....) ונכנסנו לצוללת... מה שמצחיק זה שבכניסה פגשנו 4 אנשים מבוגרים מהכפר שלנו אבל מבוגרים מבוגרים עם בעל\אישה וילדים! קצת פאדיחות אבל לבסוף זה יצא טוב כי לא היינו ליידם בהופעה והם החזירו אותנו הבייתה במכוניות שלהם כמו גדולים! הרי אף אחד לא רוצה לעמוד ב1:30 בגבעה הצרפתית ולתפוס טרמפים כשהסיכויים לא משהו ואז ב2:30 לשלם 100 שקלים למונית שתיקח אותנו לכפר.. אז נכנסנו וישר הרגשנו בבית עם כאלה אנשים טובים וסטנלנים... אפילו השומר בכניסה היה איזה סטלן בן 40 עם קוקו חצי אפור... אוקי נכנסנו פנימה הייתה מוסיקה נחמדה ודווקא יחסית למקום כזה קטן היו די הרבה אנשים בסביבות 400-500 הלכנו קצת לשירותים להתרענן לפני ולעשות פיפי שחס וחלילה לא יבוא באמצע ההופעה... אחרי זה ישבנו קצת בצד ושיחקנו קלפים... חחחחחחחח היה כזה מצחיק אנשים עוברים ומסתכלים ועושים פרצוף כזה של "WTF מה אתם משחקים קלפים על הריצפה במועדון מכובד לפני הופעה של שוטי הנבואה" שיחקנו איזה 10 דקות ופתאום מי נכנס למועדון?????? איתן שוורץ!!! השגריר!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה כזה מגניבבבבבב אני כזה לוחש לחבר'ה(יש לי טאקט אני לא אצעק את זה) "חברה קלטו זה איתן שוורץ השגריר" לצערי להם אין כל כך טאקט והם מתחילים לצעוק לו "איתן מה המצב?, מזל טוב, צביקה היה יותר טוב, אשרך, מה שלום מהרטה, בוא תגיד שלום" אבל הוא כמו מלך ולמרות שהוא היה עם אישתו(מדהימה!) הוא בא לחץ לנו ידיים דיבר איתנו איזה דקה.. יצא ממש חמוד... תתארו לכם מה זה שגריר ישראל בניו יורק ואחד האנשים היותר מפורסמים בארץ בשנה האחרונה מדבר עם חבורה של ילדים סטלנים בני 16-20 מכפר אדומים! בקיצור היה נחמד לשוחח איתו באמת בן אדם טוב ומקסים... שיחקנו עוד קצת קלפים עשינו קצת שטויות... ואז בערך ב22:30 שכבר רוב הקהל היה בפנים והתחיל קצת להרעיש התחלנו לזרום לכיוון האולם של ההופעה... התמקמנו לנו במקום טוב בידיוק באמצע הקהל והתחלנו להתחמם עם כל מיני שירים... אחרי איזה 10 דקות של ציפייה זה קרה.... הם עלו לבמה.... אבל מכיוון שאין כל כך מקום להמשיך אכתוב על ההופעה עצמה בהודעה הבאה בשירשור! ביי בינתיים ותודה שקראתם את כל זה אני מרגיש עם זה טוב!

ההופעה בירושליםםםם(חוויות מההופעה2)

אוקי אני ממשיך..... אז הם עלו לבמה הלהקה הקדושה הזאת.... אחרי קצת שלום וערב טוב.... הם התחילו... אני עוצר להגיד שאין סיכוי שאני זוכר את הסדר המדויק של השירים ואני מצטער על זה אבל חפיף...... בקיצור הם התחילו עם "תשאירי לי פרח" חברים שלי אמרו שבדרך כלל הם מתחילים עם זה... היה ביצוע נהדר ואני וחברים שלי התחלנו בריקודי רגאי מטורפים! היה קטע יפה שהוא עצר לפני "שני אנשים גרים ביחד....." ואת זה הוא ביצע ממש טוב... בקיצור נכנסנו טוב להופעה ולקצב... אחרי זה אני כמעט בטוח היה את "מי שם ידו" היה ביצוע נחמד מאוד לא מיוחד מדי אבל טוב... שיר שכבר הכניס אותנו ל"האי" והתחלנו להשתולל שם כאילו אין מחר! כבר אז התחלנו לקבל כל מיני בקשות "להירגע" מכל מיני אנשים מסביב.. אל אלוהים זאת הופעה של שוטי הנבואה!! מה להירגע????? זה שחצי מהאנשים שם זזים טיפה עם הגוף כמו סרטנים לא אומר שזה מה שצריך! בהופעה של שוטי הנבואה צריך לרקוד!להשתולל!להתפרק! בקיצור לא ממש שמענו לבקשות והמשכנו בשלנו.... אחרי זה התחלה מוזרה... לא הבנו מה הולך לבוא.. אבל לאט לאט קלטנו..זה "יפהפייה" המצוין! התחלנו בריקודים קטנים ושמחים כאלה....היה ביצוע מצוין טיפה שקט מדי רצינו קצת יותר קצבי אבל לא נורא... אחרי זה אני חושב "שידיעה" וכאן כבר ממש לא יכולנו יותר והשתוללנו בטירוף! כל פעם לקחנו את אחד מהחבר'ה והרמנו אותו פעם אחת היינו כל כך שובבים שעשינו למישהו "כראונד ספיניניג" ולמי שלא מכיר את המושג אז מרימים מישהו ומעבירים אותו בין האנשים בקהל כשהוא שוכב.... למי שהתמונה לא כל כך עולה לו לראש יש את זה הרבה בהופעות רוק וגם בסוף הסרט "מיליונר מי שגומר ראשון" כשהם קופצים לקהל.... בקיצור אחד מהסדרנים שם(גם הוא היה סטלן מת) בא אלינו וביקש להירגע כי מישהו יכול להיפצע אמרנו לו שנרגיע קצת וצירפנו אותו אלינו לריקודים עד סוף השיר... מיותר לציין שהביצוע לידיעה היה ענק... המנגינה בסוף לא הייתה כל כך ארוכה.... אחרי זה אני חושב היה "במלון ברבת עמון" כאשר הזמר נתן הרצאה קטנה על "מסע בזמן" כל מיני דברים על מסע בזמן וכו וכו וכו לא ממש הבנתי לצערי... ואז הוא התחיל לשיר ושוב נכנסו למקצב רגאי סטלני... היה ביצוע מצוין כמובן ורצינו שוב משהו קצבי שנוכל להשתולל! ומה יותר טוב מ"אגם הברברים" בשביל להשתולל? כבר מהצלילים נכנסו לאקסטאזה והתחלנו לצעוק "אגם הברברים!!!!!!!!!" התחלנו לעשות שם מעגלים בפזמון וצעקנו כולנו "כנס לראשששש" והרמנו את הידיים כולם בבת אחת.... ביצוע חזק ביותר לאגם הברברים שבאמת הכניס את כולם לקצב ולריקודים כמו שרק השוטים יודעים... אחרי זה רגיעה... צלילים חלשים ויפים... אין ספק.. "אמונה"... ביצוע נהדר וקסום כאשר כל הקהל מצטרף בכל גדול למילה האחרונה בכל סוף משפט ולא צריך להיות גאון בשביל להבין איך זה הלך... בשיר הזה עשינו שורה של כל החבר'ה מחובקים וזזנו מצד לצד... המשיך קצת רגוע עם "דקה בפרדס" הבלתי נלאה.... כאשר בפזמון כולם ככה שרים "נה נה נה נה נה נה" ועושים תנועות מגניבות עם הידיים... טוב נרגענו נרגענו אבל צריך שוב להיכנס לאקסטאזה לא? ואז הגענו לאחד השיאים "אין סופי" אולי השיר האהוב עלינו ביותר שלהם היינו בטירוף חושים עשינו מעגל מחובקים וקפצנו וצעקנו בקול גדול "ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני" ואז עברנו לריקודים במקצב רגאי עם תנודות נעימות היה ביצוע מדהים ביופיו כשאר בסוף שוב משתוללים עם ה"ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני".... כבר בשלב הזה הבנתי שגם עם ההופעה הנגמרת בזה הרגע אני מסופק ביותר עם ה83 שקלים האלה...לעזאזל היה כל כך טוב אין לכם מושג..... ואז "הלהיט" של גלגלץ בשנה האחרונה.... "מי" היה ביצוע נהדר שקט ענוג...שוב כולנו התחבקנו בשורה וזזנו בתנודות קלות מצד לצד.... ואז אולי השיא בהופעה... וללא ספק הביצוע הכי טוב שלהם בהופעה כולה... "לובש חם" כל הצוללת בטירוף וכמובן גם אנחנו רוקדים לצלילים היפהפיים של השיר.. ואז רגע השיא בהופעה... שקט... רואי עומד בקמת הבמה עם המיקרופון... כולם מחכים לבית העצבני שלו... ואז הוא עשה את זה בצורה כל כך עצבנית שאפילו אנחנו היינו בהלם ושאני אומר עצבני אני מתכוון לזה הוא לקח את המיקרופון ופשוט צעק במהירות" "אתה יודע בן אדם מה בן אדמה בן אתה יודע שהאושר לא באושר אתה זוכר שם לא בכאן כאן לא בקנקן לא בכאן המלאכים הם לחשו לך באוזן אני שומע נשמה מה? נשמה מה? נשמה אני שומע מה מתאים לי רק לשמוע אני מרגיש כאן מנוכר קר מנוכר קר מנוכר מאנשים שמתקנים הכל בכוח" ואז גלעד ואבי באו אליו קרוב קרוב ועשו לו כזה "רואי בן אדם תירגע למה בעצבנות.....ברוגע ובשלווה......תוציא את זה מהנשמה... ואז עוד כמה שניות של שקט כאשר כל הקהל מחייך ומצחקק... ואז בום! כל התאורה בבלגאנים! ורואי מרביץ שוב את הבית בצורה מושלמת וואו זה היה מדהים! אני נשבע לכם לא היה בן אדם אחד שלא קפץ ברגע הזה! פשוט כל הצוללת הייתה בטירוף! ואז שוב רגיעה... ואז גלעד(אני חושב לא בטוח אל תהרגו אותי אם אני טועה) בא עם היד קדימה כזה בתנועה של המרצים האלה באוניברסיטה... ושר בשקט וברוגע "אז כשנמאס מהיומיום תצא לטבע בלי שעון מבט בפרח הפורח בשקט הגועש המפתח להיזכר במציאות האמיתי זה לא טעות אז אם מתאים לנו לחלום זה באוויר כל היום" ואז שוב מנגינה ובלגאן.... מצטער שכתבתי כמעט את כל השיר פשוט הביצוע הזה היה כל כך טוב שהייתי חייב..... טוב אחרי האקסטאזה של לובש חם היינו צריכים משהו ישן וטוב ונוסטלגי... ואין כמו השיר הראשון שכולם הכירו... הלהיט הבלתי מעורער "אין אני" ביצוע טוב ושמח ושוב החבר'ה בטירוף! הטירוף אינו נגמר כי "הבניין" בפתח ואוי כמה שאנחנו אוהבים את השיר הזה.... ביצוע מצוין ומקפיץ כאשר לפני הבית האחרון... היה נאום נאום של איזה 10 דקות ממש... על זה שאנחנו צריכים להתחבר לאדמה ולאילן ולשורשיו הוא כל הזמן אמר "אילן אילן" עכשיו השם משפחה שלי זה אילן אז כל הזמן כל החברים צעקו "הנה אילן! רק אילן!" חחחחחחחח היה מצחיק... בקיצור ככה איזה 10 דקות ומצטער שאני לא יכול להרחיב על מה שהוא אמר אני פשוט לא זוכר אני זוכר יותר את השירים והביצועים ולא את כל הנאומים באמצע... ואז הוא המשיך את השיר... ואז בקטע שהמנגינה מתחילה לעלות לאט לאט ירדנו כולנו לרצפה ועלינו ככה לאט לאט עם המנגינה ואז שהם שרו "כשגרים ביה! כשגרים ביחד!!!" כולנו צעקנו ורקדנו בטירוף כמו שאנחנו אוהבים.... השוטים לא רצו לתת לנו שנייה של מנוחה והמשיכו עם "הילדים קופצים" שזה בכלל חתיכת שיר לריקודים ולנו בכלל יש אליו קשר מיוחד... בשיר נאמר "שבט יהודה בשנת 2000 הרוח מנשבת על המים בואו נעלה לירושלים ונרים את הידיים גבוה לשמיים" עכשיו אצלנו בכפר יש שבט צופים למי שיודע מה זה והשם שלנו זה "שבט יהודה" אז כשיצא השיר הזה כל השבט היה בטירוף כי רובנו בכפר מתים על שוטי הנבואה והחלטנו שזה ההמנון שלנו כשעושים מוראל והרכבנו ריקוד מיוחד לשיר הזה..... אז רקדנו שם את הריקוד שלנו וכולם הסתכלנו עלינו בהערצה! חחחחחחחח זה היה פשוט ענק היינו בשמיים! ואז עוד אחד מרגעי השיא בהופעה... רואי מודה לכולם והשוטים יורדים מהבמה.... וזהו נגמרה המקום בהודעה המשך בהודעה הבאה!

רק משו קטן...

הסולו בלובש חם זה לא רואי .. זה אבי... אהה ועוד משו אני...לא מסוגלת לא לזוז בהופעות שלהם היה מפוצץ אבל טיפה יותר בחוץ היינו איזה 10 אנשים המוון מקום רואים את הרוב אבל בעיקר נהנים מהמוזיקה ורוקדים...היית צריך לבוא לכיוון הזה איפה שהשולחנות שם אפילו עוד יותר מהנה!! חג שמח... עינב.

ההופעה בירושליםםםם(חוויות מההופעה3)

אוקי אז השוטים יורדים מהבמה......... אז אני והחבר'ה התחלנו לצעוק "הם חוזרים הם חוזרים הם חוזרים" וכל הקהל הצטרף עלינו... בכלל בגלל שהיינו מאוד דומיננטיים שם ומצחיקים ושמחים חוץ מאלה שקצת הפרענו להם בריקודים שלנו כולם אהבו אותנו וכל דבר שעשינו הם ישר הצטרפו.... אז אחרי שגמרנו לשיר "הם חזרו" בספונטאניות משהו התחלנו לשיר "מישה מישה מישה מישה מישה מישה מישה מישה משנכנס אדר! ושוב מישה מישה.. משנכס אדר מרבין בשמחה!!!" וכל הקהל הצטרף והיה ממש מגניב! ואז השוטים שמעו את השירה.... והחליטו שהם לא הולכים להפסיד את החוויה המדהימה הזאת.. אז הם עלו לבמה ורואי התחיל לשיר מישה מישה!! אנחנו היינו בעננים צמרמורת בכל הגוף!! ואתם יודעים מה נוהגים לעשות במישה מישה??? רכבת!!!!!!1 התחלנו לעשות רכבת של אנשים כאשר כל אדם אוחז בכתפיים של זה שלפני ופשוט מסתובבים בכל האזור אז רואי שר וחצי מהקהל ברכבת אחת גדולה וכולם מוחאים כפיים ושרים!! ככה למשך 2 דקות!!! אני לא אגזים עם אומר שזה היה אחד הרגעים הכי שמחים וכיפים בחיי... זהו גמרנו את המישה וכולם מחאו כפיים לעצמם ולרואי על האלתור היפה! חזרנו למקומנו ופשוט התחבקנו אחד עם השני על ההישג הגדול ומה שעשינו לכולם ולשוטים.. בייחוד כי אחרי זה רואי אמר לנו תודה שהזכרנו לו את זה שעכשיו חודש אדר וכולנו צריכים לשמוח ולצהול ולחגוג את החג היהודי המדהים הזה לשלוח משלוחי מנות ולקרוא את המגילה וכו וכו וכו... ואז הוא ביקש רשות לשתף אותנו במשהו... והוא אמר שמגיע לו מזל טוב שמחר יש לו ברית לבנו וכולם מחאו מזל טוב והתחלנו לשיר לו "כל ששון וכל שמחה" ואז הוא המשיך ואמר שבעצם כולנו צריכים להיות בברית אחת מאוחדת כל העם וכו וכו וכו.. ואז התחלנו לשיר לו "הוא צדיק הוא צדיק הוא צדיק" והוא אמר לנו תודה רבה והלוואי שהוא יהיה צדיק באמת... דרך אגב שכחתי להגיד שבסוף אחד השירים אני לא זוכר איזה רואי עשה לנו מן שירה בציבור כזאת+"עודד אמר" הוא שר איזה משהו בסגנון "אוי אוי אוי נה נה נה" ואז הוא שם את המיקרופון לכיוון הקהל והקהל חזר על מה שהוא שר! היה פשוט מגניב ביותר! פשוט תענוג! חיבור כזה של להקה עם קהל לא ראיתי מימיי! אוקי הם חזרו להדרן... ושרו שיר שאני מצטער אבל אני פשוט לא מכיר.... ולא נראה לי שמישהו מהקהל הכיר אולי בודדים.. הוא לא היה מ2 הדיסקים... והוא לא היה "מקסיקנים"... למרות שהפזמון שלו היה ממש מצלצל מוכר... הוא היה שיר קצת מוזר ממש כאילו סגנון ראפ קל כזה... ופזמון נחמד וקליט שהזכיר קצת את "אקווריוס" מ"HAIR" רקדנו מה איכפת לנו שיר קצבי שוטי הנבואה על הבמה... היה מוזר אבל נחמד... ואז אקורד הסיום.... השיר המסיים... איך לא... "קול גלגל" נהייה שקט... צלילים קלילים ברקע... ואז רואי מדבר ומספר לנו כמה ההופעה הזאת מיוחדת מכל ההופעות.. והוא ממש מרגיש את זה באוויר...הוא עשה לנו "אני מסתכל על כולכם בעיניים על כל האנשים היפים האלה ואני רואה את האחים שלי האנשים שאני אוהב העתיד שלנו..." ואז הוא דיבר כמה מיוחד לו בירושלים ושכמה העיר הזאת יפה ומיוחדת ושהוא אוהב אותה בכל ליבו... ואז משהו בי בער והרגשתי שאני חייב לבטא את כל הירושלמיות שבנו ואיזה אנשים מיוחדים וטובים אנחנו ופצחתי בשירת "ירושלים של זהב" מיד החברים הצטרפו ואז להפתעתי כל הקהל!!!!!!!! פשוט כל הקהל שר ירושלים של זהב!! ואז רואי חייך ואמר שאנחנו נפלאים וירושלים בהחלט עיר של זהב.. בשלב הזה ממש הרגשתי טוב ומיוחד משהו שאני התחלתי וכל הקהל שר וגם רואי נותן התייחסות...ללא ספר אחד הרגעים היפים והמיוחדים בחיי... רואי ממשיך לדבר מספר דקות לצלילי הנבל(נגיד והיה שם נבל) ואז חושך מוחלט....כל האורות כבים....ומתחיל השיר....רואי מתחיל "קול גלגל המתגלגל.....ממטה למעלה...מרכבות סתומות הולכות ומתגלגלות....קול נעימות.....עולה.....ויורד......הולך ומשוטט בעולם....קול שופר נמשך...בעומקי המדרגות...מסובב הגלגל סביב..." כמובן שכל הקהל מצטרף בשירה יפה.... וכולם מחובקים ואלה שלו מתכנסים בתוך עצמם.... פשוט היופי ופאר השלמות שבשיר הזה.... כל הקהל שר "אוי יוי יוי יוי יוי יוי יוי יוי אוי יוי יוי" אבל רואי לא יוותר בית... והוא ממשיך לשיר את הבית בפעם השנייה כמו שאמור להיות... ואז גם הוא שר "אוי יוי יוי יוי יוי יוי יוי יוי אוי יוי יוי" והקהל מצטרף בשירה מכל הלב.... מספר אנשים הדליקו מצית אבל שהם ראו שזה לא מתאים וזה סתם מפריע לשלווה הם כיבו.... ככה בשלווה ובנפש ממשיך השיר... ואז נדלק אור יחיד על רואי... והוא שר שוב את הבית... ובשלווה ובנפש.... מסתיימת לה ההופעה... השוטים מודים ומשתחווים... והקהל מוחה כפיים ללא הפסק... הופעה מדהימה... אין מילים... הקהל מרגיש מסופק... קשה להם לעזור... גם לנו קשה... היה כל כך טוב... הם יורדים מהבמה.. אבל אנחנו לא האמנו שהם לא ימשיכו לשיר... יש כל כך הרבה שירים שהם לא שרו... חצי דיסק... התחלנו לשיר את פנאן... ואז הייתה מוסיקה של המקום... והבנו שהם כבר לא יחזרו לעוד הדרן... טיפל'ה התאכזבנו כי כל כך הרבה שירים היו חסרים... אח של סאלים,הייתי מניאק,הכל מן ג'ה,מה קרה לך,מי ינצח ת'אהבה,משתוללים בכפר(שזה עוד שיר שמיוחד לחבר'ה שלנו כי אנחנו כל הזמן משתוללים בכפר! אנחנו גרים בכפר!כפר אדומים!!) פה ביפו,פנאן,פרילי...ואפילו מקסיקנים היה מתקבל בשמחה ובאהבה.... בגלל שכל שיר נמשך הרבה יותר מהרגיל וגם נאומים ודיבורים מפה ועד הודעה חדשה אז קיבלנו בשעתיים הופעה של 15 שירים...... נקווה שבהופעה הבאה יהיו יותר שירים מהדיסק הראשון... עם היהודים עשו הופעה בהאנגר 11 של שלושה דיסקים מלאים שזה 38 שירים אני חושב שהשוטים יכולים לעשות הופעה מיוחדת עם כל השירים שזה יוצא רק 25 אולי 26 שירים..... בקיצור הלכנו לשירותים קצת לשתות אנחנו פותחים את הדלת מה אנחנו רואים? איזה 10 בנות עומדות מול המראה וליד הכיורים ומתגנדרות להן! חחחחחחחחחחחחח אוי בנות בנות איזה עם זה.... בקיצור נכנסנו עמדנו בצד יפה וחיכינו יפה שכל הבננות יגמרו להתגנדר ושתינו לנו לרוויה והרצנו את הצחוקים הרגילים שלנו... הזדרזנו לתפוס מקום עם "המבוגרים מהכפר" וזה היה ממש נהדר חסך המון כסף והמון זמן! הם הגיעו ב3 מכוניות אז כל ה8 חבר'ה כולל אני נכנסו בשמחה! זהו אחרי זה נחתנו בזולה לעוד שעתיים של העברת חוויות נרגילה מוסיקה ומשחקי קלפים... וזהו הלכנו איש איש לביתו... ואני חזרתי לכתוב לכם את זה... מאוד נהניתי לכתוב לכם... אשמח מעכשיו להיות שותף פעיל בפורום ואולי גם לבוא למפגשים.. ראיתי תמונות משם ואני מוכרח לציין שיש לכן נרגילות יפות ומגרות
אז יאללה אנשים טובים ויפים שיהיה לכם לילה טוב בוקר טוב ושבוע נפלא.. תמשיכו לשמוע את השוטים ולבוא להופעות! אסיים במשפט יפה ונכון לגבי... "כשמכירים אותי אז יודעים שהכל לטובה" ממני.... רן......

וווווווווווווווווווווואאאאאאאאאוווו

אוקי אז ככה אני מוכרחה לציין שאתה אדם מאוד מיוחד לפי מה שקראתי וזה כבר טוב. אני חושבת בראשית כל שההודעה הזאת חייבת להכנס לטאגליינס, כי ניסחת בצורה כל כך אמיתית ויפה את ההופעה של השוטים. כאילו זה חוצ מדברים קטנים שהחבורה שלכם עשתה בהופעה, זה נשמע כמו כל ההופעות שלהם וזה מספר בצורה הכי יפה את זה. בהזדמנות שאני אראה מישהו מהם אני אומר להם להכנס להודעה הזאת ואני חושבת שהם יתרגשו בדיוק כמו שאני התרגשתי לקרוא את זה. לפעמים אני שוקלת אם כדאי ללכת להופעה, אחרי הכל זה 100 שקל וזה... אבל עכשיו אני נזכר בכל מה שסיפרת פה.. ואני אומרת לעצמי איי איי זה הופעות שרק הם יכולים לעשות.. וזה שווה כל שקל! באמת שאני שמחה שנהנת ואני באמת ארצה שתיהיה חבר פעיל בפורום, למרות שהוא קצת מת לאחרונה. תודה לך על סיקור ההופעה

תתתמר

New member
פייייי בנאדם אתה כותב הרבה....

לא ממש היה לי כח לקרוא אבל אני מבינה שנהנת אז סבבה
(עוד 4 ימים יש לי יומולדת !
)

ווואיייי אחייייי

יש לי הרגשה שנהנית! ואם זו הופעה ראשונה שלך אז כל ההופעות הן פלוס מינוס בסגנון הזה... סיפור, ביצועים מיוחדים לשירים, שירים שאין בשום דיסק (יכול להיות שהשיר שלא זיהית הוא "צועני")בכל אופן ברוך הבא.

nawa

New member
כמה דברים

1. לאונרדו החדש זה לאונרדו1 (רן אילן) ?? (כי אם כן אז אתה מופיע ברשימות שלנו ולא צריך לכתוב ברכת הצטרפות ואם לא אז ברוך הבא !) 2. סחתיין על ההשקעה על תיאור החוויות - אשרך ! 3. קצת התבלבלת בין אבי (אברהם לבקשתו) לרואי , אבל בקטנה...זה ששר את קול גלגל, וזה שעושה את הקטע המעולה בלובש חם זה אברהם, רואי זה זה ששר אמונה ויפהפיה.

RedDesert

New member
ברוך הבא אחי...

וכל הכבוד על האורך...שיא חדש...וזה באמת גרם לי להתגעגע...ההופעה האחרונה שלי היתה לפני איזה חודשיים...וכל הכבוד על ההובלה של הקהל... לי יצא פעם אחת להוביל קהל בהופעה של כפר המוזיקה..אממממ..נראה לי התחלתי לשיר את במלון ברבת המון וכולם הצטרפו...ונראה לי השיר שלא הכרת היה צועני..

תודה רבה אנשים טובים!

קודם כל שמחתי לראות שאנשים קראו הגיבו ונהנו! דבר שני אני מצטער על כל הבלבולים בין הסולנים ובין השירים... אני מאוד אוהב את שוטי הנבואה ולצערי המילים של "מחפשים את דורות" נאבדו לי וככה גם לא יכולתי לדעת מי שר מה.... אני לא אחד כזה פנאט שיודע הכל כל מילה כל צליל וכל זמר מה הוא שר.. דרך אגב אני אכן "לאונרדו1" וכתבתי בפורום הזה לפני בערך חצי שנה אבל פרצו לי לכינוי אז החלפתי... עוד הבהרה קטנה ל"ההילה האדומה" תראי יכול להיות שהצגתי את ההשתוללות והריקודים שלנו בצורה שובבה טיפשית וחסרת אחריות... אבל לא כך פני הדברים כל מה שעשינו בהופעה היה מאהבה שמחה אנדרנלין וכיף.... אני לא חושב שלהופעה כזאת אנרגטית במקום קטן וצפוף צריך לבוא ולעמוד כל ההופעה ומי שרוצה לעשות כך שילך להופעות במקומות יותר גדולים או הופעות באולמות עם מקומות ישיבה... מספיק התאכזבנו מזה שלא נוכל לעשות "פוגות" אז גם לא נרקוד ונעשה קצת שמח? דרך אגב שכחתי לציין שבניגוד ל2-3 אנשים שהתלוננו אחרי ההופעה באו אלינו מספר אנשים ואמרו לנו שאנחנו מלכים ועשינו להם את ההופעה עם השמחה והריקודים שלנו! ואם היית שואלת את אברהם מהשוטים גם הוא היה אומר שהוספנו הרבה צבע! אז בסך הכל אני יכול להגיד שטוב שיש חבורה כמונו בהופעות וכן ירבו! אז זהו אני שמח להצטרף לפורום אשתדל להיות פעיל כמה שיותר... דרך אגב אני לא חושב שיש דבר כזה פורום מת כל עוד אנשים כותבים בו ויש עניין הפורום חי וקיים... זה הכל לבנתיים לילה טוב! רן.....

למעלה