ההופעה בכפר תבור

ההופעה בכפר תבור../images/Emo13.gif

אוקיי אני אחסוך לכם חפירות על מלצרית מעצבנת וחוצפנית.. וכמות מטורפת של חמץ שאחי פשוט הזיל ריר
הקהל היה קצת מבאס.. אבל בשביל זה אני הייתי שם
פשוט שרתי ונהנתי כל ההופעה.. הרי 90 אחוז היו שאני לא מגיעה והגעתי ונהנתי מכל רגע! אנשים קצת בהו בי כי שרתי.. נו טוב מי יראה אותם שוב
הגעתי ובנות דודות של איגי היו שם.. אז ישבתי עם בת דודה שלה ועם אחי וחברה שלי איזה שעה לפני שהתחילה ההופעה.. ודיברנו על מוזיקה ועל ערסים מבית שאן ועל כמה שבית שאן זה חור שאין בו הופעות.. הייתה אחלה הופעה.. היא שרה את כולם מדברים עם כולם. ונראה לי שדילגה על בעדינות.. בכלל הם בילגנו את כל הפליילסיט אדום היה פשוט יפה!! צווחתי את כל השיר וצילמתי בווידיאו את מילווקי ואז הזיכרון במצלמה נגמר
עוד שירים שהיו.. לפי הפלייליסט שבידי [המוחלף
] אין לי מה לומר לך, תשא אותי לאשה, תמיד אוהב תמיד נפגע, פחד, אין לי מה לומר לך, מסתובבים, לא מחכה יותר לדוור, מילווקי, משחקת עם בובות, אדום ומאוד פרוע שהיה מהמם!! פשוט עצמתי עיניים וצווחתי לי אה.. איגי שפכה מים על הפלייליסט והצלם צילם אותה מרימה אותו רטוב בגאווה.. רציתי גם לצלם.. אבל המצלמה הייתה על וידאו
נגמרה ההופעה היא יצאה.. ואז חזרה.. [הלכתי לשלם] ואחי אמר לה אם זה בסדר שלקחתי פלייליסט.. מסתבר שלקחתי לה את הפלייליסט עם הסימונים שלה
אז החזרנו.. והיא הביאה לי אחד חדש
ואז עמדתי שם איזה 2 דקות.. בהרגשה שאני צריכה להגיד לה משהו ושכחתי וזה היה פאדחני
ואז באוטו נזכרתי שהייתי אמורה למסור דש אחרי ההופעה.. אבל בכלל מסרתי לה עוד לפני
אז שטויות.. היה ממש כיף... היה קהל ממש מבאס אבל אני נהנתי אז מה אכפת לי מהם אני אקטין את התמונות ויעלה לפה

A m 0 s

New member
איזה חמודה איגי עם אקוסטית../images/Emo99.gif

בא לי הופעה שלה...

../images/Emo13.gif

שכחתי לציין שהגיטריסטים ממש נחמדים.. תפסתי אחד מהם מזייף ואיגי הסתכלה עליו והם צחקו... בטח רק אני שמתי לב

וזהו../images/Emo3.gif

השתדלתי לצלם בלי פלאש.. הייתי קרובה ולא היה נעים לי לסנוור... בגלל זה גם לא צילמתי הרבה.. יש עוד כמה תמונות אצלי.. הרב חוזר על עצמו.. האיכות על הפנים סורי

ירדן88

New member
שמחה שנהנית../images/Emo24.gif

עשית לי חשק להופעה! תודה על התמונות

Tzassa

New member
יאעו שמחה שנהנת!../images/Emo23.gifתמונות מהממות, טנקס. :)

A t z a

New member
תמונות יפות../images/Emo99.gif תודה!../images/Emo80.gif

ויופי שנהנית
תבואי לעוד הופעות
...

למעלה