ההופעה בכפ"ס

שניר1984

New member
ההופעה בכפ"ס

טוב אז ככה, יציאת חירום הופיעו ראשונים והיו כמובן טובים, אבל יש משהו מעייף בזה שרואים שתי הופעות מלאות אחת אחרי השניה והייתי כבר די עייף בהופעה של בית הבובות. חוץ מזה, הבארבי כפ"ס היה פשוט מפוצץ ודחוס (נראה לי זאת הפעם הראשונה בתולדות הבארבי כפ"ס) היו פשוט המון אנשים, חצי מההופעה הסתכלתי אחורה על הקהל ולא האמנתי, ואז נזכרתי שבדיור לפני ארבעה חודשים בית הבובות ויציאת חירום הופיעו בבארבי כפ"ס והיה חצי ריק (או חצי מלא). הפעם השיר שהיה בהדרן היה למעני בתוספת שיר שבת של אמיר. זהו חברה לילה טוב

שניר1984

New member
שכחתי אירוע חשוב בהופעה

אחד הציע שם נישואין לחברה שלו שכמובן הסכימה. עכשיו היא תוכל לספר לילדים שהוא הציע לה בהופעה של בית הבובות

1Reebok

New member
ולמקרה שהם קוראים פה ורוצים מזכרת

מזל טוב

הופעה לפנים

כמו כל הופעה שלהם כ"כ נהנתי שזה לא יאומן!!! וההצעת נישואים באמצע ההופעה הייתה בכלל מרגשת!! היה מעולה לראות גם הופעה של יציאת חירום וגם של בית הבובות למרות שבמקום מסויים לא נהנתי כ"כ ביציאת חירום כי כבר כ"כ חיכיתי לבית הבובות! אבל בכל מקרה היה טוב וטוב שהיה, ונתראה שבוע הבא
לילה טובבבבב

talba3

New member
איייאיייאייי

הייתה לי הזדמנות ללכת אבל זה היה אחריי חתונה ממסטלת ביותר אתמול אז לא הלכתי אז אני יצוטט את הדריסן וטוב שנהניתם

dani3p

New member
גל.. שניר..(לא יודעת איך קוראים לך)

מצטערת שדחפתי אתכם
(כן זו אני עם הגופייה הירוקה) לא שמתי לב וב'מת שאמרתי לה סליחה וזה.. ואח"כ הסתכלתי עליך ותהיתי מאיפה אתה מוכר לי והבנתי שמהתמונות מכאן.. חיח.. מצטערת
חוצמזה היה בנזונההההה!! יש לי את המפרט של איתי!! ייאאההה!!

talba3

New member
יופי דני בוגרת!

דוחפת אנשים בהופעות!! אני יידע להזהר ממך בהופעה

dani3p

New member
תיזהר ממני בכל מקרה ../images/Emo121.gif

סתם לא.. אני חמודה ועדינה.. נצ'בעת וזה.. ~מלאך~ התרגשתי כלכך מההופעה שהייתי חייבת להיות קדימה!

שניר1984

New member
וואלה... אני לא זוכר

אני לא זוכר שמישהי דחפה אותי, אלא אם כן את זאת עם החבר שרצתה לעבור קדימה כי היא לא רואה

dani3p

New member
לפני שההופעה התחילה..

באנו מכיוון הדלת והתחלנו להידחף.. מי שהיתה איתך (או לידך ולא איתך) קצת התעצבנה עליי שדחפתי אותה.. תגיד לה שאני מצטערת
לא רציתי לעבור קדימה.. סתומרת כן חחח אבל הכוונה היתה יותר למרכז ואז לקדימה.. נו שיהיה טוב כואבת לי העין אני אלך לישון
לילה דוב

י ר ד נ י

New member
היה מדהים!!

הופעה ראשונה שלי ופשוט היה כל כך מדהים אנרגטי שמח מצחיק מרגש והכל ביחד. הגיטריסט ממש מוכשר וכמו שהבנתי הוא אח של דניאל סלומון וגם אח של המורה הפרטית של ידיד שלי למתמטיקה. חח משפחה מוכשרת. והסולן משגע בקולו. רואים שהוא נתן 110% מעצמו. הבסיסט כל כך מושלםםם. שי חלמיש אם אני זוכרת נכון. יווו הוא כזה שווהה אאהה!!! וההצעת נישואין הייתה באמת מרגשת. שיהיה במזל חח. והשיר ליד הגורל ממש ריגש אותי. כמובן שאני אחת מבין מעטים מאוד שיגעו את המילים הודות לכם ששלחתם לי את הסקיצות. מה שלא אהבתי זה שהם עשו את סיגפו ואת למעני בהתחלה קצת יותר מדי קצבי. יותר אהבתי את הגירסה הרגועה יותר. אבל אחלה של שירים ורק שימשיכו לעשות לנו שמח על הלב וסופשבוע נעים. תודה בית הבובות! שעשיתם לי חם בלב. תמשיכו לעשות מוזיקה מהנשמה. קינתם אותי. שבת שלום!
[הולכת לעצרת..]

למעלה