ההופעה בכרמיאל

fanan89

New member
ההופעה בכרמיאל

מישהו מהפורום מתכוון להגיע היום להופעה חוץ ממני?

moriboy666

New member
יש לך רעיון של איך אמורים להגיע מתל אביב?

אה... ולחזור..
בכל מקרה תהנה! מסור לו דש מכולנו!!!

fanan89

New member
דווקא מתל אביב?

אני מגיע לשם מכיוון טבריה ישן אצל חברים, וישר על הבוקר נוסע לבקעת בית שאן... צריך לסבול קצת כי יש סיכוי שאני לא אוכל להגיע להופעה של השקת האלבום.

moriboy666

New member
דווקא אם תבוא..אז יהיו לך 4 שעות רחוב..

ואתה בתל אביב.. אנחנו כנראה הולכים לאכול במוזס אם תרצה להצטרף וככה תעביר עוד שעתיים שלוש... (תלוי מה הדר תזמין) אחר כך יהיה לך שעה בשביל להגיע לתחנת רכבת או לתחנה מרכזית ומשם את האוטובוס הראשון לכרמיאל.. (זו אפשרות כמובן רק אם אתה חסר חיים כמוני..
ותכלס עזוב זו כולה הופעה ויהיו עוד מלא! בראשון למשל.. שהעיר מתה אחרי 1 וחצי בלילה ומזל שיש פיצוציות.. (סתם בשביל להרגיז את מיכל -אבל זה נכון!!
המשך יום טוב

../images/Emo214.gifההופעה ב29 לא תהיה "עוד הופעה"

אני חושבת שלהופעה ב-29 מגיע קצת יותר כבוד, זאת הופעת השקת האלבום!!! הופעה חשובה שהרבה אנשים חיכו לה והופעה שבשביל להגיע אליה הרבה אנשים משקיעים מאמצים רבים!!!! :) [וכן, כולם מוזמנים למוזס אחרי ההופעה. פרטים בקרוב
]

moriboy666

New member
אם כל הכבוד - ויש כבוד

ולמרות ההשקה שזה ממש חשוב ומרגש.. אני לא יודע אם הייתי מגיע להופעה אם הייתי גר אי שם ושכל כיוון עולה הון של כסף מאמצים ולוגיטיקה זה חלק מהשיקולים של אנשים ואני מבין את זה.. אבל בואו להופעה!!! דירבאלק!
תביאו אנשים חברים משפחה וכל מה שאפשר ואי אפשר!!

../images/Emo214.gifאני נאלצת להתעזר בסבלנות.. :(

ולחכות ל29, אין לי איך להגיע לכרמיאל לצערי. אני מחכה כבר לקרוא את הביקורת שלך על ההופעה!!!!

fanan89

New member
אני לא ממש כותב ביקורות

לדעתי ההופעה הייתה ממש טובה. הלכתי לשם עם ידידה שלי, היא לא ממש התחברה למילים וללחן ובכל זאת אמרה שבאופן קצת יותר כללי ההופעה הייתה טובה. אהבתי את האווירת בר-רוק רגוע שכזה שהייתה לי מהמקום. לפני ההופעה כפיר ניגש לשולחן שישבתי בו, קודם אמר משהו למי שבאה איתי ואחר כך אמר לי שאני נראה מוכר, אז הזכרתי לו את ווליום כנרת ומה עשיתי שם. אהבתי איך שכפיר משתף את הקהל בהופעה ופונה לכל מיני אנשים. הוא שר את השיר ההוא שהוא כתב להראל סקעת, וממש היה חסר לי פסנתר בלחן, אני לא מכיר את הגירסא של סקעת ככה שאני לא יודע אם יש פסנתר במקור וסתם פה לא היה להם פסנתר. איך שאני מסכם לעצמי את ההופעה הזאת זה שקודם כל היה שווה את הטרחה שהייתי צריך לעשות, הייתי בהופעה משהו בסט, ראיתי את כפיר ואפילו התחבקנו, דיברתי קצת עם הלהקה, אני הולך לעשות את כל המאמצים על מנת להיות בבארבי תל אביב בהשקה. ד"א, יש שם הגבלת גיל או משהו כזה?

../images/Emo214.gifאין שום הגבלת גיל ובקרוב מאוד תהיה

הודעה שתשמח את כולם, אני מקווה, בפורום
אני שמחה כל כך שנהנת בהופעה, חבל שאין תמונות

fanan89

New member
בקרוב מאוד תהיה?????

כן, השארתי את המצלמה בבית, אחרי זה דיי התחרטתי על זה. בכל מקרה התיק שלי היה עמוס, (כי היה בו את כל מה שצריך לילה ולהיום)

fanan89

New member
למה הפתעה?

אני חוגג 18 רק ב-9 לנובמבר, א-ח-ר-י ההופעה. ככה שאם תהיה הגבלת גיל בגלל שתייה או משהו, לא אני ולא מי שהזמנתי נוכל להיכנס.

moriboy666

New member
אחי, אם תרצה משהו לשתות ולא יתנו לך

ויתנו בלי שאלות אלה אם אתה נראה כמו ילד ואז מתבקש שישאלו.. (הם הרי בונים על הכסף שלנו) ובמקרה הכי גרוע..אני אסדר אותך. ובכניסה לשם מבקשים רק כסף . נאפ'נג מור שבת שלום ומבורכת

למעלה