ההופעה בלבונטין הייתה מעולה

bזוהר

New member
ההופעה בלבונטין הייתה מעולה

הקהל היה חמוד לאללללה, שר הרבה , והיה מגניב מאוד.. ההופעה המעולה הייתה מעולה היו כל מיני דברים כאלה....מעולים לא ברצינות, היו דברים מיוחדים עם הגיטרות וזה...היה מזה יפה!! ו...!! היו 2 שירים חדשים (אלו שהיא עשתה בחיפה) - כ"כ שמחתי שיצא לי לשמוע אותם בלייב!!!1 זה היה מדהיייייייייייייייים שניהם מדהימים!!!!!!! ואני רוצה להגיד לרונה שאני לא מבינה איך את לא אוהבת את חנוכה! זה החג האהוב עליי

רעוּת

New member
חנוכה מפסיק להצדיק את קיומו ברגע שמסיימים

ביצפר ואין יותר חופש

תמרוש5

New member
היה כיף!

אבל קצת לא הייתי מרוכזת,אולי כי עמדנו רחוק ממש ובקושי ראיתי והיה לי קשה להתרכז משם. אבל בכל זאת היתה הופעה ממש טובה!:)

Pockahontass

New member
הייתה הופעה מדהימה

זה היה פשוט וואווו !! הייתי דיי קרובה לבמה ככה שיכולתי לראות הכל . היא שרה כ"כ מדהים . ולראות אותה קרוב בלייב שרה זה הדבר שהכי יכול לעשות לי טוב . ואז כזה מישהי מהקהל צעקה " רונה את עושה את חג החנוכה שמח יותר "ואז היא אמרה שהיא שמחה לשמוע אבל תאמת היא לא אוהבת את החג בכלל . ואז אחר כך מישהי צעקה אם היא יכולה לשיר שיר כלשהו לא זוכרת איזה ואז רונה כזה"הוו דווקא את השיר הזה?לעע ביאסת,אני אשיר את השיר החדש שלי " וכולם פירגנו כ"כ . היה עמוס ביותר ,הרבה מאוד אנשים שהעריצו אותה ,ועל כולם ראו את ההנאה בכל שיר ושיר שהיא שרה. לאט לאט הקהל התחיל לשיר איתה ולהשתחרר זה היה כזה כיף . אבל וואי מה שהיה מעצבן זה שזוג בנות מאחורה התחילו לריב וללכת שם מכות ואז הפרידו בינהם ,בגלל זה חצי שיר לא שמעתי וזה עיצבן ,אבל לא נורא זה לא גרם ליותר מידי מהומות והכל המשיך כרגיל . השיר החדש הראשון היה מעולה !!!את השני פחות אהבתי אבל גם הוא היה נחמד. אוחח כמה רגש רונה מכניסה בכל שיר ושיר שלה זה היה מדהים . פשוט לצאת משם בהרגשה של וואו . לקראת הסוף כמו תמיד רונה אמרה תודות לכולם ויצאה מהבמה וכולם פירגנו במלא מחיאות כפיים ופירגונים ואז היא חזרה לשיר את השיר החדש השני ואת מבול [אין הופעה בלי מבול ] וזה היה פשוט מדהים . אפילו אח שלי קנה כרטיסים ונכנס להופעה רק כדי לראות אותה והוא הבן אדם האחרון שישמע רונה קינן ,הוא אמר שהיא מעולה וישרה יפה כ"כ . וואו הם גם ניגנו יחד בשילוב מדהים ,עם איזה מאה כלי נגינה כל אחד מוסיף עוד רגש למילים שלה עוד רגש לקול שלה . היה פשוט יוצא מן הכלל !!!

misheani

New member
שכחת שבהדרן הם סיימו עם wait

אין סיום הופעה קלאסי בלי ווייט.

זו הייתה ההופעה הראשונה של רונה שהלכתי אליה

ויצאתי די מאוכזבת למען האמת. רונה היא אחת היוצרות שאני הכי מתחברת אליהן בארץ, ועדיין, בהופעה, לא הצלחתי להתרגש. הרגשתי קצת כאילו ראיתי הופעה בטלוויזיה, לא היו אנרגיות (במקום בו עמדתי, שזה מאחורה), כששרנו את השירים זה היה די בכוח, לא מתוך התלהבות כזו של הופעה שפשוט שרים מתוך תקשורת כזו של הקהל עם האמן. רציתי לראות שרונה נהנית על הבמה אבל היא נראתה די סובלת אתמול. אל תבינו לא נכון, נהנתי, אבל ציפיתי לאיזושהי התרגשות בקהל, תחושה כזו של הופעה חייה, שלא הייתה שם. חוץ מזה כל הביצועים היו מרשימים ומעניינים.

misheani

New member
תחושה טבעית אחרי הופעה ראשונה...

את צריכה להבין שזאת עוד היתה הופעה יחסית "קהל-פרנדלי", עצם זה שהקהל שר ושרונה ביקשה שיעזרו לה במבול זה יוצא דופן. ההופעות ה"מסורתיות" של רונה, בעיקר בתמונע מתבססות על האזנה כמו בקונצרט. כל אחד עושה עם השפתיים לעצמו ומתרגש עם ההתרגשות של הזמרת. אין שירה בציבור. ועדיין, יש חיבור ענקי למופיעה ולמוזיקה. זה פשוט סגנון שונה של הופעה ממה שאת רגילה אליו, כנראה- העניין הוא לבוא עם ציפיות שונות והתכוונות שונה.

אבל להופעות בתמונע יש ערך מוסף מכיוון אחר

מה שנחרט לי נורא חזק בזיכרון מההופעה האחרונה שהייתי בה, זה בעיקר התאורה. היתה תאורה מדהימה באמת שתפקדה כמו חבר נוסף בלהקה - היא ממש "ניגנה" יחד עם השירים והדגישה את מה שצריך להדגיש, וזה הוסיף להופעה סוג של מימד ויזואלי שפשוט העצים את השירים. ממש יצאתי בהלם מאותה הופעה. בלבונטין לא היו להם את הכלים לזה ולכן ציפיתי שמכיוון שהמקום יותר אינטימי, המופע ישתנה בהתאם וישחק על היתרונות של מקום כזה - יותר דיבורים, יותר תקשורת עם הקהל, שירים שאין בד"כ בהופעות וכו'. אבל ההופעה עצמה נשארה פחות או יותר כמו בתמונע רק בלי התיאטרליות וההשקעה שהיתה שם, וזה פספוס לדעתי.

misheani

New member
יש בזה משהו

בפאבים ומקומות קטנים היא נוהגת להיות יותר תקשורתית וקלילה. אבל היא העתיקה את חווית התמונע והזאפה ללבונטין. איך שלא יהיה, לא ראיתי אתמול צורך ביותר מדי התבדחויות. איכשהו רציתי שהיא תגיע לשירים חדשים יותר מלדיבורים-פילרים... אבל כנראה שזה רק השובע שלי מהופעות.

בערך וידאו של השירים החדשים ../images/Emo13.gif

האמת היא שההופעה הייתה די מאכזבת בעיניי.. רונה נראתה קצת עייפה [היא אפילו שעשעה ואמרה משהו בסגנון של "אני מאוד שמחה שבאתם ושאתם כאן... אני כבר שלושה ימים חיה על אורז וצנימים אז אתם כמו פסטה בולונז"] ולא היה שום שינוי\חידוש בסטליסט.. פרט לשני השירים החדשים. אין ספק שהעיבודים של השירים והביצועים של הלהקה היו מדהימים אבל... משהו היה חסר לי. בכל אופן אהבתי מאוד את המיקום, לבונטין הרבה יותר חמים בעיניי מתמונע ויש לי ממנו זכרונות ממש טובים [אביתר
] אז.. בסה"כ היה סיום נחמד לסיבוב ההופעות הזה. הצלחתי לצלם את השירים החדשים במצלמה המסכנה שלי, היה מאוד חשוך אז לא רואים הרבה אבל איכות השמע מצוינת והעליתי אותם לYouTube בכל זאת. יש שני שירים, אחד בעברית והשני "בשפה האנגלית", כל שיר מחולק לצערי לשני חלקים אבל בכל אופן.. זה מה שיש. תיהנו

misheani

New member
אני הרבה יותר אוהבת את תמונע.

בלבונטין יש את העמוד הדפוק הזה שתקוע בין הקהל לבמה, ואין מספיק מקומות ישיבה. לא מבינה למה ארגנו רק 70 מקומות. לא יכולים להביא עוד כיסאות? עברתי מהצד (מול העמוד) לעמידה מאחורה (תוך הטית הראש מעט ימינה כדי לראות משהו). בכל מקרה, אני כבר לא מגיעה להופעות עם ציפיה לצאת באקסטזה. אני מניחה שכבר הייתי ביותר מדי הופעות ועברתי את השלב הזה. היה מעצבן הקטע עם העמוד והעמידה, וגם כמה אנשים בקהל שהפריעו בדרכים שונות ומשונות... אבל אובייקטיבית- היתה הופעה טובה. הרגשתי שהיא ניסתה לדחוס כמה שיותר שירים מהאלבום הראשון, כדי לסגור את סיבוב ההופעות הנוכחי ולהתחיל להתרכז יותר בשירים חדשים החל מההופעה הבאה. נכון, לא היו יותר מדי דיבורים עם הקהל, אבל הביצועים היו באמת מעולים וכך גם השירים החדשים.

גם אני די התאכזבתי

אולי כי לא הייתי בהופעת סולו שלה כבר הרבה זמן (מאז מאי או יוני נראה לי) והציפיות שלי היו מאד גבוהות; אולי בגלל ההופעה עצמה, אבל משהו שם לא ממש עבד. כן נהניתי, אבל ברמה של ערב לאוזן, לא הצלחתי להתחבר רגשית לרוב השירים ובמיוחד במבול הרגשתי ניתוק רגשי מוחלט. איכזב אותי שלא היתה כל-כך תקשורת עם הקהל. אני מקווה שזו רק ההופעה הזו ספציפית ולא משהו אצלי. :) אני בכל זאת שמחה שהלכתי, כי בסך הכל היה מהנה (ועצוב). עדי רנרט מלך והשיר עם הנמר השחור ממש יפהפה.

misheani

New member
אוי, עדי רנרט כל כך מלך

אהבתי איך שבwait הוא נכנס לתוך עצמו עם החצוצרה ופשוט התמסר למוזיקה.

הוא נהדר

ישבתי ממש דבוקה לבמה וממש שימח אותי לראות את ההבעות שלו, הוא מנגן במין חדווה כזו, ורואים שהוא נהנה למרות שהוא לא מנסה לגנוב את ההצגה.

למעלה