ניו יורק רפיח
New member
ההופעה בלונה פארק|אנקונדה|
חייב לציין שאני שונא מעריצות חדשות כאלה, כאלה של שייגעצ רוק עצמאות פשוט גואל נפש,צריך לרצוח כאלה, אז הגעתי עם בייגל ורז(שירותי בנות) בסביבות השעה 4 וחצי, התברר שיש לחכות עד 8 וחצי-9 עד לתחילת ההופעה...הסתובבנו התייאשנו הלכנו ישבנו ליד הבמה, לאחר אסיפת מתנות מאורנג' (כובע ונרתיק לפלאפון זכרו!), ואז קרן וחברתה אני הצטרפנו אלינו, היה נחמד לקחנו את הכובע וכתבנו עליו עם טוליפ כתום "יובל יא הומו, פורום שייגעצ בתפוז", ועל הנרתיק "זה הנרתיק היחיד שתראה בזמן הקרוב" אבל זה נהרס,בזכותי. קיצר מתחיל להצטופף באימאוים , ווואנבי גרופיות(
גועל נפש לשרוף לשרוף) פול פאקצות וזה...קיצר מתחיל עולים עם פקיד אפרורי והנה הפלייליסט פקיד משקאות ערוץ
התחרות כל המילים רפיח(
) נורית(
!!) (בשיר הזה ניסיתי פוגו בלתי אפשרי-90% בנות, שומר בא עלי כמעט קרע לי את חולצת השייגעצ
, וצעק עלי
) אינטרקום אם את בעניין-נשמע כמו שיר שילד בכתה א כתב... עו"ד מרלין -הדרן לא מתוכנן- הפוך קשה לי לחשוב!!!!!!(הוא עושה "זה שיר שלא שרנו מלא זמן הוא מתחיל כזה אני שומע "היפ היפ" אני נותן צרכה כולי הלם, אני כולי שוק באמאשלי הזלתי איזה דמעה או שתיים, אין לכם מושג!! אז קיצר זרקנו לנו את הכובע הוא עושה כזה "אני אשים את זה עכשיו ואזרוק אח"כ" הוא מקריא למיקרופון "יובל יא הומו, פורום היידפארק" אני כולי עצבים צועק לו הוא מסתכל עלי הוא עושה "סתם סתם תפוז...מרוצה?" חחחח
ואז הוא אומר "נשים את זה, מרגיש כמו טיול שנתי, אני אלך עם זה כולם ירביצו לי, טוב גם ככה כל הכתה שנאה אותי" לפי הפרצופים שלהם גם הם לא מתלהבים מהעניין של המעריצות החדשות, לא הרבו בדיבור כמו בהופעות אמיתיות, גם זרקו להם דובי(מזה לעזאזל הופעה של עברי לידר?) יובל כל הזמן פזל אלי, אחרי זה שהכל התפזר, נשראו אנחנו ועוד כמה פאקצות ובני 10 של ההופעות חינם, קיצרר...כולם מבקשים פלייליסט ומפרט, ואבי עושה "פלייליסט רק לאביגייל", ואז אני צועק לשיקו שגם אני רוצה כולם צועקים תביא לי תבביא לי הוא עושה "רק לו אני נותן" כפרעליו שיקו יצא החוצה לדשא, עושה לי גבההת קצת, אני אומר לו "לא היה הופעה שנה, לא ראיתי אותי מזמן" והתחלתי לתחקר אותו בקשר להופעות, ואמרתי שאם אפשר לעשות הופעות נידחות בנמלה אז אפשר גם בבארבי... ואז איזה אחת באה קופצת עליו מחבקת אותו מפילה אותו כמעט, עוד שניה אנסה אותו הקטע של המעריצים החדשים מעצבן ביקשו מאסאפיס ושיקו לדבר עם מישו בטלפון, הם לא התלהבו מהעניין, כל הוואנביז האלה ממש מעצבנים אותו באמת, זה גועל נפש,הורס את התמיד שלנו, המעריצים, זה פשוט הורג אותי, צריך הופעת שייגעצ בבארבי ב60 שקל ואז נראה מי באמת בא, ומי סתם פארש של רוק עצמאות... פגשתי גם את נעמה
וחוץ מהקטע של הדור החדש של המעריצים(טפו טפו טפו), היה מצוין, ואסאפיס חייב לי מקל כבר שנתיים!!!
חייב לציין שאני שונא מעריצות חדשות כאלה, כאלה של שייגעצ רוק עצמאות פשוט גואל נפש,צריך לרצוח כאלה, אז הגעתי עם בייגל ורז(שירותי בנות) בסביבות השעה 4 וחצי, התברר שיש לחכות עד 8 וחצי-9 עד לתחילת ההופעה...הסתובבנו התייאשנו הלכנו ישבנו ליד הבמה, לאחר אסיפת מתנות מאורנג' (כובע ונרתיק לפלאפון זכרו!), ואז קרן וחברתה אני הצטרפנו אלינו, היה נחמד לקחנו את הכובע וכתבנו עליו עם טוליפ כתום "יובל יא הומו, פורום שייגעצ בתפוז", ועל הנרתיק "זה הנרתיק היחיד שתראה בזמן הקרוב" אבל זה נהרס,בזכותי. קיצר מתחיל להצטופף באימאוים , ווואנבי גרופיות(