ההופעה במבצר שוני...

ההופעה במבצר שוני...

אני מבטיחה לכתוב ביקורת מקיפה (כמו שהבטחתי לעומר) ולצרף גם את התמונות (ב"ה כשאני אמצא את הכבל) כשאני אחזור מהעבודה מחר... אולי לתמונות ייקח יותר זמן, אבל ביקורת תהיה מחר בלילה. בכל מקרה, בקיצור מקוצר ביותר הייתה הופעה מהממת... ידיד שלי לקח את הפלייליסט, אבל היא לא הייתה ממש מעודכנת.. חוץ מהשירים מ"לנשום בספירה לאחור", היא הציגה גם עוד מהדיסק החדש (שיגיע כבר המשלוח, קיבינימט). היו בין היתר "בתוך אגם קפוא", "במערכת הדם" ו"המעיין הזוהר". מיותר לציין שהיא הייתה מקסימה, מאוד מאוד התרגשה, ומאוד ריגשה. היא שרה בביצוע מדהים את moon river ואח"כ בהדרן היא שרה גם את Ice שהיה נפלא. בקיצור, מחר כל הפרטים, עייפה אנוכי. לילה טוב לכם.

Palindrome

New member
היה ממש מגניב :)

סוף סוף בחורה שכותבת, מלחינה ומעבדת כל צליל וצליל במוזיקה שלה. כל פריטה על מיתר. סוף סוף בחורה שיודעת לנגן מעבר לכמה אקורדים בסיסיים. סוף סוף בחורה שמלחינה מעבר לכמה אקורדים בסיסיים. הגיע הזמן. רונה והגיטריסט המוביל שלה עבדו על ההמופע הזה והכינו את עצמם שעות על גבי שעות, על גבי ימים, על גבי שבועות... זה בהחלט נראה לעין, ויותר חשוב - נשמע לאוזן. הופעה מהוקצעת לחלוטין. רונה היא לא חובבנית, היא כותבת מעולה, אך לא על חשבון המוזיקה והעיבוד. כל צליל גיטרה נכנס בדיוק במקום, הדינמיקה והמורכבות של המוזיקה שלה הן מה שעושות אותה, בעיני, לבין האמנים המועדפים עלי בארץ. עכשיו אני כבר יכול להיות רשמי, אחרי ההופעה הראשונה שלי - רונה קינן היא בהחלט אמן ברמה של חו"ל. שבחים לגיטריסט המוביל שלה, אגב. ממש נהנתי :) אני מקווה שהיא לא פחדה להתלכלכך קצת והכניסה עוד קצת דיסטורשן לאלבום החדש (כמו 10 שניות, רק עוד יותר מלוכלכך (אבל הי, אלו כבר הרצונות שלי :) )). מישהו יודע מתי היא מופיעה עם להקה מלאה (אם בכלל)?

misheani

New member
ב-9.3 בתמונע

שמחה שנהנית! (בהחלט זוכרת את ההופעה הראשונה שלי...) עדכונים נוספים (והרבה מהם) - כאן: http://www.ronakenan.com/ (לשים לב שזה 9.3 ולא 3.9 :)

N o o s h y

New member
אגב,

מישהו היה פעם ב'תמונע' ויודע עד כמה רחוק שולחן 22 מהבמה? לא נשארו מקומות פנויים קרובים לבמה :[

TziMHoNoa

New member
לא רחוק מידי...

נראה לי שהייתי 24 בהופעה האחרונה, סוג של שורה שניה, שני שולחנות משמאל לבמה. אבל אני באמת לא בטוחה..

הבטחתי ושכחתי לקיים...

סורי... מקווה שבקרוב תהיה ביקורת. בכל מקרה, הנה התמונות... אין הרבה, אבל מסתפקים במה שיש. שנייה לפני שאני עפה לעבודה אני אשתדל להעלות את כולן. שיהיה לכם יום נפלא (לי בטח יהיה, היום אני מקבלת את האלבום החדש - המהדורה המיוחדת כמובן
)

עוד מההדרן

אגב - שני דברים... הכתמי מים על הבמה, זה היה קטע שרונה בעטה בבקבוק מים שלה, ומעריצה נלהבת מיהרה להרים לה אותו (סעמק, למה זו לא הייתי אני?!) והדבר השני בהודעה הבאה...

הדרן הדרן הדרן

והבחורה בצד של הבמה, עם הכובע הלבן זו אני
מאושרת עד הגג
וזהו בעצם. יום נפלא לכם.

למעלה