ההופעה במרתף!! (תתכוננו לחפירות...)

SheIIy

New member
אה... מוזר.

לא אוהבת איך שהיא מדגישה את ה-'ש' ב'שואלת', שיר קצר מידי.. סה"כ - סביר. אני מאמינה שאחרי עוד כמה שניות זה יהפוך לנחמד. לא חושבת שיותר מזה (מבחינת הלחן). בקשר למילים - לא הספקתי להתעמק. בהזדמנות

bזוהר

New member
מה שבעיקר עשה לי את זה בשיר

זה הלחן ואיך שהיא שרה את זה. ואת המילים בחלק מסויים שזה בערך החצי השני של השיר

לילי ת

New member
הלחן מדהים.

וגם הצורה שהיא שרה את זה. במשפט האחרון היא באמת אומרת את זה כאילו מישהו באמת חונק אותה פיזית. הופעה מקסימה.

misheani

New member
מעין זוהר- חיובי?

בעעע. כששמעתי את השיר הזה בהתחלה רציתי להקיא כמעט מהדימוי הזה. זה נשמע לי כמו רדיואקטיביות. וזה נראה לי גם הרעיון. מיים שנראים מפתחים וזוהרים, אבל הם למעשה חומציים. זה אפילו דימוי קצת שקוף מדי, לטעמי. או עכור, מה שתבחרי. דווקא האגם הקפוא- למרות שהכל קבור מתחתיו- הוא בעיני יותר אופטימי. כי את הקרח אפשר להפשיר.

misheani

New member
חחחח

הלצאת והלחזור זה טקס קבוע. זה נהיה מגוחך, אמנם, בשלב מסוים, אבל הרגלים קשה לשנות. זה כמו טקס ה"רונה תעשי לי ילד/קפה/שניצל" המפורסם. בהופעה האחרונה בצוותא היא אמרה- "חיכיתי שמישהו כבר ישאל אותי את זה, נראה לי שאנחנו בגיל שכבר אפשר, לא?" בכל מקרה, קרעת אותי עם הרשמים שלך. סביר שהיא עדיין יוצאת וחוזרת שם.

רונה!

רונה תעשי לי את העבודה שעלי להגיש עד ה-31 בחודש בקורס 'שירים שעלו לארץ'. פליזזזזזזזז רונה! אני אוותר על ילד. ילדים זה הרבה קקי ופיפי במיוחד כשהם קטנים ומעצבנים ומרגיזים. אבל את המטלה רונה, את חייבת לעשות לי! זה עשוי להיות מענין! אולי ייצא לך מיזה שיר. משהו כמו: יושבת בחדר מואר למה אלוהים, גורלי כה מר? מה עשיתי לך רע שאני צריכה לשבת ולהכין את זו המטלה? אללי אללי בוא אלי אני מבטיחה לנשום בספירה לאחור תוך שאני עושה גלגון באויר ומסיימת בשפאגאט. לא אכפת לי אם תעביר אותי לגור בקרית גת! אללי אללי בוא אלי אאמממ.. מישאני?!? נראה לך שרונה תסכים?

DeepThoughts

New member
חחח משוגעת

את מ"ספיר" נכון? רק שם יכול להיות קורס בשם כזה שניה נראה לי שרונה מאחורי הדלת...

פייייייייייייי (עם בגד כפ"ת בראש מילה!)

איזו בקיאות! מאיפה את יודעת?!?! מכירה את המרצה נחומי? איזה גבר הנחומי הזה! אני מתה עליו! נחומי! תעשה לי שיר עם רוסי שעוברת בשנות החמישים המוקדמות ועבר תהליך של שינוי!

DeepThoughts

New member
סתם. זה לא היה ניחוש מושכל. זה היה

זיכרון טוב. לפני כמה זמן כתבת על החוויה שהיתה לך בשדרות, כששמעת שיר של רונה ואח"כ היו קסאמים וזה ואז כתבתי שגם אני מספיר ולשמחתי לא היתי בקורס הזה, אבל בקורסים הזויים אחרים, בהחלט כן.. אני רוצה שיהיה קורס על שירתה של רונה קינן בראי התקופה...

למה לשימחתך?

זה אחד הקורסים היותר כיפיים שהייתי בהם. נחומי מומלץ בחום! וכבר שאלתי אותך מה את לומדת בספיר או שזה סוד מדינה?

DeepThoughts

New member
המחלקה שהיתה ידועה בכינוי:

משאבי אנוש או שהופכים את זה לפיתוח המשאב האנושי
אני שמחה שאת נהנית

אההה מדליק!

בהצלחה לקראת השנה הבאה! את גרה בשדרות או בקיבוצים? אני בשדרות, אבל עכשיו אני בתקופת התרעננות של חודשיים בצפון. איזה כיף זה שאין צבע אדום. שלא צריך להתעורר בשלוש בלילה לקול האזעקה ולרוץ לשירותים. איזה עולם אחר! ממש עולם אחר!

misheani

New member
לא נראה לי

רונה ידועה בחוסר זיקתה למטלות אוניברסיטאיות. אבל אהבתי את הרעיון של לנסות לכתוב שיר כמו רונה, ואני אעשה את זה עכשיו במקום לכתוב עבודות אין-ספור שאני צריכה לכתוב עכשיו: אני מביטה מבעד לחלון עם תריסים, טה-דה-דה, טה-דה-דים וחושבת על ביאליק, ועל כמה מר הגורל קן לציפור בין העצים קן לציפור בין העצים אבל ברגע שהסטתי את המבט הקן נפל אני שומעת ילדים צועקים לי "רונה", טה-דה-דים אני שומעת מתבגרים צועקים לי "תעשי" אנשים בגיל העמידה צורחים לי "לי", לי-לו-לי-לו אבל זקנים מקומטים צועקים לי "ילד, ילד" זהו שיר בלי חרוזים, זהו שיר ממש טיפשי זהו שיר בלי חרוזים, מתי אלמד לנשום חופשי מתי, מתי יהיה לי כסף למאפר אישי ואיפה הבייביליס שלי, למראה יותר נשי? נשיות היא מושג מעורפל, ערפילי וביאליק ישן בקבר, הס פן תעיר לא יהיה זה רעיון מוצלח בשבילי לנסות את הקוקו שלי להתיר אם כך, אשבה מול מסך זרחני ואלגום באיטיות טיפות של רעל עד שיעלה הבוקר, שמן וגמלוני ויגאל אותי מהרהורי נפשי הנעל איפה את, איפה את, אני רוצה אותך עייפה אני, שתויה וגם מסטולה איפה את, אייך, ואיפה גידי התותח היכן את ש-רית, היכן את, הו שרלילה סליחה על מילות הגידופין, זה לא מתאים לי סליחה והתנצלות לביאליק, אם הוקנט שמעתי עצות מטוקבקיסטים, ואבוי לי את השיער ניסיתי לפזר לרגע קט מספיק עם זה השיר, הוא לא נורמלי בררה עיני דמעות, הקן נפל, והציפור צרחה אך לא נורא, את זה השיר, אפילו אם הוא חרא תורידו מציפור כחולה, אם יש הקלטה, בהצלחה. הסוף. מלים- ר. לחן- ר. חריקה על לוח- ר. ילד- ר.

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif!! שכחת את הקרדיט על השריקות...

גדול! מעניין לראות איך נכתבים כאן שירים נוסח רונה ע"י חברי הפורום.. צריך לתייק ולהעביר אליה, בשביל ההשראה

bזוהר

New member
נחמד...הכי כיף לחקות דווקא את הלחנים שלה.

אחותי עושה את זה מצויין, והיא בעיקר עושה את זה על המילים: "נלך לאורווה........נעשה שם אהבה......" ו- "את אוהבת אותי היווםםם...ומחר תעזבי אותיייי....אההההה אהההה" וכאלה

זה היה הזוי מאוד!

ונשמע גם מעט ביקורתי, שזה יפה, כשזה בא ממעריצה. אפשר לשאול מי זו שרית, או שזה יגרור שיחה על חייה הפרטיים של רונה?

misheani

New member
ממש לא

אם כבר, שיחה על חייה הפרטיים של שרית חדד (בהקשר לדיון שהיה פה על קאבר לה. ובלי שום קשר לרונה עצמה). זה שאני אוהבת את רונה לא אומר שאני סוגדת לכל פיפס שהיא מפיקה. אני מעריכה אותה מספיק בשביל לדעת שיש לה חוש הומור ומודעות עצמית, כך שלדעתי היא תצחק מההלצות שלי, מפגרות ככל שתהינה. בקשר להזיות של השיר- יש לזכור שחיברתי אותו ב-2 בלילה, מתוך שעמום, והרבה משפטים פשוט הוקלדו ברגע שעלו במוחי ובלי הרבה הגהה (מוכרחה לסנגר על עצמי). נו, מה עם עוד שירים? אולי אני אפתח את זה בשרשור חדש? אני בטוחה, שעם קצת יצירתיות משתמשים פה יוכלו לייצר מרגליות רונאיות לעילא ולעילא. I dare you!

למעלה