ההופעה במרתף!! (תתכוננו לחפירות...)

../images/Emo140.gifברור. הרבה יותר כיף לקבל ביקורת מאוהבים,

מאשר מאוייבים. לגבי הזוי - זה נאמר בחיוביות לגמרי, ואין מה להסתנגר (בכל זאת, אני מעריצת ביטלס). ממש נהניתי מכמה מהשורות, במיוחד אהבתי את הבית על "רונה, תעשי לי..."

misheani

New member
הו, שיר מצוין

אני אוהבת איך שהיא עולה פתאום גבוה ב"תפתחי לי", עדין כזה. המלים מושפעות מהאסוציאטיביות של הבילויים. היא מתחילה להפתח בכתיבה שלה, לכתוב יותר מהבטן, וזה טוב. טעון שיפור, אבל זה נסיון יפה לצאת קצת מהתבניות המוכרות שלה ולעשות לחן קצת אחר. אני מרוצה.

bזוהר

New member
לחן אחר?זה דווקא לחן מאוד רונאי

יש לי הרגשה שכל השירים החדשים שנשמע מעתה יהיו קצת שונים מבחינת כתיבה

misheani

New member
רונאי כי זאת רונה

אבל הלחן דווקא מאוד מזכיר לי דברים אחרים. אני לא יודעת בדיוק מה. למשל, את "למחרת" של יהודית רביץ. ואת ענבל פרלמוטר קצת. ואני צריכה לחשוב מה עוד.

misheani

New member
אוחחח

שמעתי עכשיו את הקאבר. בהתחלה צחקתי מאיך שהיא לוקחת את השיר והופכת אותו לרונאי כל כך (כולל צעקות ואו--או) אחר כך התרגשתי עד דמעות מאיך שהיא לוקחת את השיר והופכת אותו לרונאי כל כך (כולל צעקות ואו--או) ואיך שבסוף היא מסיימת בשקט, כמו בשיר החדש, זה היה יפה.

Sheeesh

New member
הווו איך רציתי להיות שם ../images/Emo10.gif

יעל כל הכבוד לך על התיאור המפורט והמתמצת של ההופעה... קראתי הכל בצימאון לקבל פרטים!! אז תודההה! ממש רציתי להגיע אבל לא היה לי עם מי ללכת... כל מי שיכול היה להיות בן לוויה בפונציה היה עסוק..! אז הלכתי להופעה של אהוד בנאי שבמופע פתיחה היו אביתר ואמיר צורף...(גם פעם שעברה יצא שאהוד ורונה הופיעו באותו יום חח) בבננה ביץ' באכזיב.. אז היה ממש מעולה,וכיף.. סוג אחר של כייף! וכל הזמן בנסיעה לאכזיב היה לי בראש "בסדר כבר הייתי בהופעה אקוסטית של רונה, לא נורא, לא נורא"... כיף לכם שהיא עשתה את הפרש ועוד אחד חדש... רק בשביל הדברים האלה שווה לבוא. בכל אופן אני שוקלת להגיע לצוותא... יש מצטרפים?

bזוהר

New member
גם אני הייתי באכזיב חבל שלא נפגשנו:)

ואני באה לצוותא... תודה יעל, גם אני ממש ממש נהניתי לקרוא :) אני הולכת עכשיו להשיג את השיר החדש

מיץ פזי

New member
שמחה ששימחתי!

מקווה שאוכל להגיע לצוותא.. אבל כרגע זה נראה שלא ממש :/

הופעהD: באיחור מטורף ודמעות...

טוב אנשים כבר אמרו את הרוב אז אני סתם אתלהב לי פה בשקט:) איזו הופעה יפה :) היו שם מלא אנשים שזיהיתי הא הא אני הבאתי לה את הרשימת שירים לא שהיא ממש שמה לב שאני עומדת שם ומחכה עד שהערתי לה "רונה"... היא שרה את הפרש המהורהר D:!! ובהדרן השני היא שאלה אנשים מה לשיר ואני ניסיתי לומר לה בשקא בשקט לשיר את "empty" והיא כזה קצת התקרבה וניסתה להבין מה אני ממלמלת להנאתי ובסוף ויתרה ואני גם ויתרתי כי המבוכה הייתה גדולה עלי. ועכשיו יש לי שאלה... השיר האחרון שהיא שרה לפני ההדרן הראשון [המעיין הזוהר] היא הייתה על סף בכי נכון? עם דמעות בעיניים. אבל יכול להיות שסתם דימיינתי [כי גם לי היו דמעות] אבל אני דיי בטוחה שהעיניים שלנו היו במצב זהה... מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם הזיתי או לא?P: [וישבתי בשורה הראשונה כך שראיתי טוב] טוב יצא קצת חפירה על השאלה המסכנה שרציתי לשאול... :) אבישג

אההה יעללללל

לא נפגשנו בסוף.. כי שכחתי להוסיף את הפלאפון שלך... ואת לא התקשרת.. בכל אופן אין ספק שזאת הייתה הופעה יוצאת דופןןן!!!!! ואווו השירים החדשים פשוט ט-ו-ב-י-םםםם אני כ"כ אוהבת הופעות במרתף. חחח רציתי לסכם את ההופעה אבל יעל עשתה את זה בצורה מצויינת

nogag7

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif גם אני הייתי. פעם ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

כמה כיף~! טוב, קודם כל- אחלה של סיכום! לא זכרתי כ"כ הרבה פרטים!
אני זו שהציעה את "אהבה בת עשרים". התבאסתי שלא ידעה את המילים כי זה שיר שאני אוהבת מאוד ויהיה מעניין לשמוע אותה עושה אותו
. ההופעה היתה פשוט
. ורונה היתה פשוט
. והאקוסטיות היו פשוט
. אחלה של הופעה! לא תיארתי לעצמי שהיא תישמע כ"כ טוב במציאות כמו שבדיסקים! ויותר, הרבה יותר. חשבתי שהיא טיפוס שקט... והיא כן, אבל הופעה היא בהחלט יודעת לתת. יודעת מתי להיות חלשה ומתי להיות כוחנית. גם בקול וגם בנגינה... מרגשת עד דמעות
. והקאבר ל"הכל או כלום" היה ממש במקום, אחד השירים הטובים שיש. וגם לי יצא לדבר איתה, אבל לפניי ההופעה. היא מקסימה. טוב, אני לא אחפור יותר. מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתופיע שוב בחיפה בקרוב! נ.ב השיר החדש-חדש היה ממש מעולה. הוא הולך להיות מהאהובים עליי. למי שיש אותו- אני אשמח לקבל. וגם תמונות מההופעה קצת. "אין מילה מספיק חדה לתאר כמה שזה בוער כשזה בוער."

bזוהר

New member
וואו..איזה כיף:)))

את יודעת שהיא ביצעה בעבר את אהבה בת 20? יש לי הקלטה של זה, את יכולה להוסיף אותי למסנג'ר ואני אשלח לך... וגם את השיר החדש

nogag7

New member
...

היא עשתה את "אהבה בת עשרים" ועכשיו לא זכרה את המילים?!
וכן! אני רוצה שתשלחי לי! אז מה המסנג'ר שלך? לא משנה, אני אשלח לך מסר עם שלי.

למעלה