ההופעה במרתף 10 (באמת היה 10)

Sideitself

New member
ההופעה במרתף 10 (באמת היה 10)

וואו. היה מעולה, היה מדהים... אני חושבת שהכרטיס להופעה הזו זו המתנה הכי גדולה שיכולתי לקבל השבוע. כל כך נהניתי... שזה אי אפשר לתאר פשוט. הכל בכלל התחיל באימייל שפתחתי היום והופתעתי נורא לגלות שזכיתי בהגרלה בכרטיס "(בודד)" להופעה היום. כל כך התרגשתי, קפצתי בבית מרוב אושר P: בסופו של דבר נקבע ללכת להופעה. בדרך להופעה היה בגלגל"צ את חמימות חולפת D: והיה קצת קשה להגיע למקום עצמו (המרתף 10) אבל בסוף הגענו, והתרגשתי קצת (בכל זאת, הופעה ראשונה שלי של דנה, ועוד אקוסטית-אינטימית, הייתי ממש קרובה לבמה גם
) ואז כשדנה באה ושרה היא עשתה את זה פשוט מצוין. האוירה הייתה מעולה. רשימת שירים : חמש בבוקר לומדת לעוף אהבה בוכה לך 2007 תוך כדי תנועה מותר מחכה לו עד הקצה חמימות חולפת יום יום (אבל זה כתוב "חרותי/יום יום" מה שאומר שהם היו צריכים לשיר או את זה או את זה, אבל בסוף היה יום יום ;[ וכל כך רציתי את חירותי.) בא והולך גן מאיר יש בזה טעם בומביי *** שקט עניין של זמן מלך והיה לי מדהים נורא והיא מדהימה ואחר כך גם הלכתי אליה ובטח שהזמתי אותה לפורום והסברתי לה איך להכנס P: אני מקווה שזה יעזור אין לי מילים לתאר את האושר הזה
טוב, אני צריכה לקום עוד 3-4 שעות...
לילה מעולה שיהיה

A t z a

New member
איזה נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שמחה שנהנת
נשמע שהיה שווה לזכות בכרטיס
אני חושבת שהיא תכנס לפורום בימים הקרובים באמת כי כבר כל אחד בא אליה ביום אחר ואומר לה על הפורום אז בטח בקרוב ימאס לה לשמוע על זה והיא תכנס לבדוק מאיפה כולנו באים

עד לפה עקבנו אחרייך... ../images/Emo13.gif

שמחים שנהנית ושהסתדר לך עם הכרטיס. את מוזמנת לחזור בהופעות הבאות. אגב, היא באמת לא שרה את חרותי? לא שמתי לב. בבלאנס היא דוקא שרה אותו... לילה טוב מאנשי המרתף

Sideitself

New member
ברור :) אני כל כך חוזרת למקום הזה

למרות שהיו קצת בעיות להגיע... מקום מגניב לאללה.

feel so low

New member
המקום הכי מגניב בארץ

אם את צריכה עזרה פעם הבאה בלהגיד אני אוכל לעזור לך אני גר בחיפה ומכיר את הדרך..

feel so low

New member
תנסה ללכת להופעה לבד..

לדעתי יש בזה משהו יותר טוב.. כי הכי קרוב לבד.. ומקסימום אתה יכול ללכת עם מישהו מהפורום או משו..להכיר

../images/Emo45.gif

זה לא נורא לבד ואפילו נחמד ואם אתה לא אוהב, אז אתה יכול לשאול מישהו מפה במידה ואני אלך, אתה מוזמן להצטרף אלי פעם הבאה...

מילי17

New member
נשמע מצויין../images/Emo99.gif

שמחה שנהנת
אני גם רוצה לשמוע את יום יום בהופעה
אררר. אין על ההופעות של דנה, אחלה סיכום
שבוע טוב
, מילי

ווא כמה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

ממש שמחה שנהנת
מכירה בערך את ההרגשה (לפתוח בבוקר-במקרה-את המייל, לגלות שזכית בכרטיס, לתכנן נסיעה, לשמוע בדרך דנה..היהי זה כיף
) וכל הכבוד שהזמנת אותה לפורום

היה מדהים!!!!!!

כל כך נהניתי.. השילוב של המקום הקטן והקסום הזה עם המוסיקה המיוחדת שלה.. היא מחשמלת, רוקיסטית אמיתית נכנסת לתוך הצלילים, שוקעת בשירים, הקול שלה בא הישר מהבטן.. אפשר לומר אלאניס מוריסט הישראלית במובנים רבים.. הופעה מ-צ-ו-י-י-נ-ת!!! משאירה טעם של עוד ועוד ועוד...

וואיי לא ידעתי שהלכתתת...:-O../images/Emo205.gif

סוף כל סוף היית בהופעה של דנה! כבוד
שמחה שנהנת
, הופעות של דנה תמיד כיפיות^^

למעלה