ההופעה בניו יורק

ההופעה בניו יורק

שלום לכולם! חדשה פה בפורום, חולה על Keane.... אני מתכננת לנסוע להופעה האחרונה בניו יורק במאי. יש פה עוד מישהו שיהיה שם?

ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

אני אישית לא נראה לי אטריח את עצמי לניו יורק (אני בלונדון והם גם באים לפה) אבל אולי זה רעיון טוב בשביל אנשים אחרים
ספרי עוד על עצמך!!

הא! הצחקת אותי, גיתית...../images/Emo6.gif

אם ללונדון הם לא נסעו, אז עד לניו יורק??!!

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

הלוואי עלי ניו יורק.. ועוד לראות את קין בניו-יורק
אני גם רוצה
ואני קארין, 17.. ואני מצטרפת לבקשתה של גיתית!

שלום שלום....../images/Emo13.gif

לא הייתי בתפוז הרבה זמן, הייתי צריכה להכנס לעדכן את הכרטיס שלי.... בכל מקרה, אני שמחה לראות שיש עוד הרבה אנשים שאוהבים את הלהקה המדהימה הזו. לא ידעתי שהם מגיעים לכאן!! מתי? בכל מקרה, אני נוסעת להופעה בניו יורק. כרגע במהלך קניית הכרטיסים ומנסה לשכנע חברה שגרה שם לבוא איתי. יהיה מעולה לשמוע על עוד מישהו שהולך להיות שם, שאוהב את הלהקה כמוני, אני בטוחה שיהיה יותר כיף לראות את ההופעה עם מעריץ.... אז אז אם יש כזה... אשמח לשמוע, ואם לא - שמחה להכיר את מי שנמצא כאן!

אופס לא קראתי נכון שהיא בלונדון ../images/Emo68.gif

בכל מקרה, אני לא רואה פה בינתיים היענות להופעה בניו - יורק
ואני ממש מקווה שאצלי הכל יסתדר ואסע, אם כן מבטיחה לכתוב את רשמיי מההופעה!

אני לא בטוחה שתהיה היענות לניו יורק ../images/Emo12.gif

אני ועוד מישהי מהפורום טסנו ללונדון להופעה לפני חודש (וואו, איך שהזמן טס
) ואף אחד לא הצטרף, אז קשה לי להאמין שיטוסו לניו יורק בספונטניות... אבל כל הכבוד לך!!!!!!

זהו, יש כרטיסים!!!

הכרטיסים הטובים ולא במחירי עתק נגמרו ממש מהר, ועד שהזזתי את עצמי בקושי נשאר משהו מקדימה. בכל מקרה, אם הכל יסתדר אז יש לי כרטיסים מקדימה אבל בצד!!! הכרחתי את חברה שלי שאצלה אני מתארחת שם להתחיל לשמוע Keane כי היא בקושי מכירה אותם ואילצתי אותה לבוא איתי להופעה..... ברור שזה לא פשוט לארגן נסיעה לניו יורק בשביל הופעה, זה גם סיפור לא זול. לצערי גם לא הרבה אנשים מסביבי מכירים אותם ולא מבינים איזו הופעה בדיוק אני הולכת לראות. אבל אני מוכנה לעשות את המאמץ הזה בשביל לראות אותם ואני מקווה שהכל יסתדר

dans girl

New member
../images/Emo185.gifהלוואי. במאי ניו יורק באה אליי, אז אפילו אין לי תירוץ לנסוע../images/Emo3.gif.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifוכמובן, ברוכה הבאה../images/Emo9.gif. ותהני המון, זו חוויה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. [אני עדיין לא מאמינה שאני אשכרה יכולה לומר שהייתי בהופעה../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif]

למעלה