ההופעה בנתניה.

ההופעה בנתניה.

לאחר הרבה מאוד סיבוכים [ככה זה שיש מילי שמנה בעולם!} הגעתי אל ההופעה עייף אך מרוצה מלווה בטילשר ועוד סוג של מיכל
. הייתה הופעה מדהימה. הרשימת שירים לא כ"כ שונה משאר האנטימיות אבל מצליחה להדהים כמו תמיד. בסוף ההופעה ניגשנו אל דנה, היא אפילו זיהתה מההופעה האחרונה בתמונע לאחר הסתכלות קצת יותר מעמיקה, היא אמרה שהיא שמעה שיש אנשים מקסימים בפורום ושהיא תכנס בהזדמנות, ושהיא תנסה לדאוג לזה שיעדכנו גם פה את לוח ההופעות שלה. בנוסף היא אמרה לגביי יום האישה שהמפיקה שלו היא קורין אלאל ובסגרת האירוע כל אומנית שרה 3 שירים בערך... תמונות בקרוב
 

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאאאי כל כך כיף לכם...

*מתה מקינאה* מחכה לתמונות...
 

A t z a

New member
מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

יהיה ממש מגניב אם היא באמת תעדכן תמיד את הלוח אירועים
. ובכלל,יהיה מגניב אם היא תבוא לפה
 
היה אדיר :)

ישבתי ממש על הבמה כל ההופעה אז היה לי איתה קשר עין והיא קצת דיברה איתי ועם חברות שלי במהלך ההופעה. הרגשתי אותה שרה רק אלי, כ"כ הרבה אנרגיות.. הביצוע לגן מאיר היה יפייפה.[וגם כל השאר] אינטימית זה טוב! אחרי ההופעה יניב הגיטריסט שגם הסתכל עלינו כל ההופעה עטה על חברה הכי טובה שלי.. אבל הם כבר מכירים ממזמן חח בכל מקרה דנה באה והתיישבה איתנו ודיברתי איתה איזה 20 דקות וצחקנו המון,דיברנו על ההערצה של אנשים, הדיסק החדש,על הבית שלה וסתם כל מיני שטויות. היא מדהימה, היא אמיתית. תכלס היו פעמים שהייתי מתה לקום ולרקוד והלהשתחר אבל לא ממש יכולתי בגלל המיקום שהיה לי. בכל מקרה,נהנתי. :)
 
כמה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אינטימיות זה באמת טוב ממש מרגישים את הקשר איתה
וגם אני מרגישה בהופעות את הצורך הזה לקום ולהתפרע..
שמחה שנהנת
 

מילי17

New member
../images/Emo99.gif

אני מצטערת על הבלאגן וכל מה שקרה. שמחה שהלכת ונהנת ונפגשת עם דנה
. מחכה לתמונות שומן.
 
איזה יופי../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

דנה כזאת חמודה! אוף עכשיו גמלי בא להיות בהופעה שלה..
 

TiShLeR Michal

New member
הופעת הפתעה.

האמת, שההופעה הזו היתה אמורה להיות הפתעה בשבילי, מיכל חברה מדהימה שלי רצתה להפתיע אותי, אבל יש לי מן כישרון נפלא שכזה להרוס הכל, וידעתי, ויום לפני כן הכל די התפוצץ, הרבה רגשות אשם מכל הכיוונים, מילי אחת מקסימה, בסוף נוסעות להופעה, אוספות את עמרי, מגיעים. דנה עלתה, הרגשתי פתאום כמו קשת בענן. תופעת קשת בענן אצלי היא בכי וצחוק יחד. התאפקתי, לא לתת לדמעות לצאת, ואותן כיסה חיוך גדול, נבוך, חושש. קסם, הופעה כל כך אינטימית וכל כך פרועה יחד עם זאת. היו רגעים שהתאפקתי לא לקום ולפזז על השולחן, בכ"ז אנשים סביב, הם עוד לא יודעים כמה טיפשית אני יכולה להיות. יניב ודנה, 2 גיטרות, מיקרופון אחד, במה קטנה, מספיק אנשים מסביב, ואני לבד. אני והקול המיוחד הזה שנכנס אליי מהאזניים, אל הלב, ישר לורידים וזורם בכל הגוף. היא מרגשת, היא קלילה, פתוחה, מדברת, שרה, ואיך שהיא היא שרה. בקיצור, לאחר חפירה שהבאתי פה. קסם, מלא ניצוצות באויר, וחיוך. תודה על ערב מדהים.
 

מילי17

New member
../images/Emo14.gif

כמה שדנה עושה פלאים. ובפעם הבאה שמתחשק לך לקום ולרקוד, להשתולל ולהתפרע, תעשי את זה. אני בטוחה שדנה תשמח לראות אותך אחרי . הרי המטרה היא להתפרק ולהנות במקסימום. תעשי את זה
את זוכרת במקרה את הפליליסט?
 
למעלה