ההופעה בסוזן דלל...

ההופעה בסוזן דלל...

חיכיתי שמישהו אחר יעשה את זה, אבל נמאס לחכות
היה ממש טוב, המקום מאוד יפה (כפי שגם רונה ציינה), והסאונד היה נהדר. מכיוון שזה היה ברחבה פתוחה, וכל האזור סובב מסעדות איטלקיות, מדי פעם באו משבי רוח עם ריח של גבינות ושרימפס וכו':), עוד מישהו הרגיש את זה חוץ ממני? יוני סילבר (כינור, קלרנית בס, סקסופון) ניגן אתם ברוב השירים, וזה היה מאוד מתאים, לדעתי, נתן לזה תחושה קצת קלייזמרית מדי פעם. לצערי שכחתי להביא מצלמה, אבל בכ"מ בטח לא הייתי מצלמת הרבה כי הייתי רוצה להיות מרוכזת בהופעה. וחוץ מזה בחרתי במקום לא כ"כ טוב אסטרטגית - כשבאתי היתה לי בחירה ממש גדולה, ראיתי שפנוי בשורה הראשונה בצד, וגם בשניה ובשלישית באמצע, אז לקחתי את השניה באמצע... ואחרי שישבתי איזה רבע שעה הבנתי שהעליה בגובה (זה היה מבנה של אודיטוריום) היא מהשורה השלישית ומעלה, וששתי השורות הראשונות הן באותו גובה (ואני נמוכה)... הנה רשימת השירים (לא זוכרת את הסדר המדוייק, אבל בערך): בתוך אגם קפוא נס טיול בהיר במערכת הדם My Prison By The Sea הקול שקורא לי - רונה ניגנה סולו מיהו המיילל ברוח Five Years - רונה השתנקה לפני "I kissed you" ולא יכלה להפסיק לחייך עד סוף השיר לחיות נכון המעיין הזוהר גלויה 10 שניות הדרן (זוכרת את הסדר
): בוקר חדש - רונה ניגנה לבד מבול Wait אחרי "לחיות נכון", כשכולם התלהבו ומחאו כפאים, היא אמרה "אני רואה שאתם ממש נהנים, אולי אני צריכה לעשות את זה כל פעם, או לפחות לעיתים קרובות יותר", אני חושבת שהיא התכוונה שהיא צריכה לבצע את השיר הזה בהופעות לעיתים קרובות יותר. כשערן שאל אותה על מה היא מדברת, היא לא הסבירה לו, ואמרה "סתם, אני מדברת פה עם אנשים...", והצביעה עלינו. בסה"כ התרשמותי מההופעה הראשונה שלי של רונה: הלהקה נשמעת ממש טוב ביחד, הם עושים דברים מגניבים, שאי אפשר לשמוע באלבומים, והסאונד בהופעה הרבה יותר רוקיסטי. מדי פעם הבאסיסט ניגן סולואים, זה היה מגניב, ובכלל, הוא נראה ממש נהנה וכיף להסתכל עליו.

../images/Emo6.gif שמחה שנהינת../images/Emo13.gif

זה לא משנה שלא הייתה לך מצלמה, העיקר שזה נשאר אצלך בזכרון!

Limitless

New member
גם אני הייתי...

אני לא כל כך קשורה לפורום, אבל גם אני הייתי בהופעה וממש נהניתי, הביצועים היו מעולים והריח של האוכל האיטלקי לא הזיק P: יש לציין שהביצוע לFive Years היה עוצר נשימה, אני לא מפסיקה לשמוע אותו בראש... בקיצור, הופעה נהדרת.

ferrytale

New member
רגע רגע רגע!!

ואם לא הייתי בהופעה אז אני לא קשורה לפורום???? סתם לידע כללי? וחוצמזה דבר אחד אני רוצה שאול, השיר של רונה עיניים זרות, למה היא לא שרה אותו?

DeepThoughts

New member
לא הגיוני שלא היה עיניים זרות

זה שם המופע /האלבום יש את אותו סט ליסט בכל ההופעות האחרונות כנראה הכותבת למעלה שכחה לרשום

ferrytale

New member
התפלאתי.. סיימתי רק ב9 לעבוד כך של הספקתי

להגיע.. מאוד רציתי.. אני מאוד אוהבת ספציפית את השיר עיניים זרות, במיוחד בגירסא של הדיסק בונוס כך שאם ההופעה הייתה בליווי כלים, היה צריך להיות ביצוע טוב..! בכל מקרה אחכה לחודש הבא.. אבל אני רק אומר שאם לא יהיה את השיר הזה אני אתבאס מאוד.

לא, זה לא עובד הפוך...

מכירה את חוקי הלוגיקה (לומדים אותם לפסיכומטרי, בין הייתר)? המשפט שאמרת לא מקביל למשפט שלי

אה, ועוד פרט מעניין ששכחתי לציין

לפני התחלת ההופעה עדיין מכרו כרטיסים, אבל מספרם היה כמס' הכסאות, לכן הם כנראה נגמרו בשלב מסויים (למרות שבין הכסאות לבמה היה המון מקום, שאפשר היה לשבת בו על המדרכה). כשההופעה נגמרה ויצאתי - ראיתי שהיו אנשים מחוץ למתחם ההופעה, שיושבו על הדשא ליד, וצפו בה משם.

מיץ פזי

New member
חח משעשע..

איזה כיף שבחרו בה להופעה פרטית! זה אומר שיותר אנשים מכירים ואוהבים אותה..
מעניין כמה שלמו לה..

DeepThoughts

New member
זה היה בפני נשים בלבד

מה שמזכיר לי- לאף אחת אין רשמים מאתמול?

noa08128

New member
חה

זה ממש מבדר. בכלל המילה חלטורה כשלעצמה מאוד משעשעת.

bזוהר

New member
בסוף לא הייתי. זה ממש ביאס אותי

שלא הייתי. ממש ישבתי בבית ועוד שנייה בכיתי.. כל הופעה שאני לא הולכת אני מפחדת שיהיה את כולם יודעים, בדיוק בהופעה שהייתי אמורה להיות בה וברגע האחרון זה התפקשש,ואני אני אכנס לפורום ויראה פתאום בין השורות של הפלייליסט את כולם יודעים ועולמי יחרב עליי מזל שזה לא קרה. ואני שמחה שנהנית:)

למעלה