ההופעה בסוזן דלל...

bזוהר

New member
ביקשתי ממנה:)

היא אמרה שהיא צריכה קצת לעבוד על זה (בכל זאת היא המון זמן לא עשתה אותו) אבל היה נשמע שזה בכוונותיה.. ולכל מי שצוחק וחושב שהיא סתם חיפפה אותי, אז לא נראה לי לא שאני בטוחה שהיא באמת תעשה אותו מתישהו, אבל אני מרשה לעצמי לקוות וזה לא ממש אובססיה... סתם הגזמתי בהודעה הקודמת, כמובן שעולמי לא יחרב עליי, אבל אני ממש ממש ממש אתבאס אם זה יקרה. אני לא יודעת עד כמה יש סיכוי שזה באמת יקרה שבדיוק כשהיא כבר תעשה אותו אני לא אהיה אבל ברור שזה יכול לקרות

SheIIy

New member
היית צריכה לבקש ממנה

שגם תודיע לך לפני, כדי שתדעי לקנות כרטיסים להופעה ולא לפספס
ואפרופו לבקש מרונה דברים... תהיתי אם לבקש ממנה (דרך האתר) שתוסיף לאתר אקורדים לשירים זו בקשה מוגזמת מידי? (לא אוהבת את TUB4U)

DeepThoughts

New member
מתי פעם אחרונה היא ביצעה אותו בהופעה?

בסוף היא תבצע אותו באיזה מקום נידח... נאמר באר שבע
(כמו earthquake) ובשני צעדים את יכולה לבקש כבר, אם כבר אז כבר, שתבצע אותו כדואט עם המבצע המקורי שלו, לא?

bזוהר

New member
עד כמה שאני יודעת...

הפעם הראשונה והאחרונה הייתה באיזה הופעה בתמונע ב2003, ויש לי את זה על המחשב :):):):):) לגבי השורה הראשונה בהודעה שלך...תיזהרי במילותייך, אני מנהלת ואני יכולה למחוק את עושה עין הרע:( ולגבי השנייה והיותר חיובית.....
כל עוד אני חיה יש סיכוי טוב שזה יקרה. אם שני הצדדים רוצים, והם רוצים (נראה לי, את רונה לא שאלתי אבל נראה לי שהיא תרצה), צריך רק את הזמן והמקום המתאימים

DeepThoughts

New member
הוו לא שירשרת נכון

לא נורא, כשרונה תופיע בקיסריה עם אורחים, היא תארח את אהוד ל "כולם יודעים" ו"ילדי הלילה"

SheIIy

New member
קיסריה ../images/Emo99.gif

הו, קיסריה. הייתי שם בחמישי האחרון (הופעה של שלמה ארצי, היה מדהים), וחשבתי לרגע איך תיראה הופעה של רונה בקיסריה (זוכרים שהיה כאן שירשור על זה?), ושוב, הגעתי למסקנה שזה יכול להיות פשוט מופלא. עם הבריזה מהים, והאלפים ששרים את אותו השיר בו זמנית...

למעלה