ההופעה בסיטי הול!!!!!!!!!

InnocenceLost

New member
ההופעה בסיטי הול!!!!!!!!!

אני אתחיל מזה שבהתחלה בכניסה לא היו כמעט אנשים, והיינו צריכים לחכות שיתמלא קצת בקור הנוראי הזה אבל היה שווה לחכות עד שנכנסנו עם הדחיפות כמובן, ישר שייגעצ עלו להופיעה, נתנו אחלה הופעה.. קצרה ובמקום :) אחרי משהו כמו רבע שעה אביב עלה, נתן הופעה מעולה השירים שהיו : (כמובן שאני לא זוכרת חלק, אז תוסיפו ) זיגוטה זה רק הלב שכואב לך התאבדות אתה נולדת לאהוב הכל מתפורר אני שונא זיגוטה הרואין ממנטו מורי השיר שלנו גן החטאים משהו בין שנינו סוף העולם אור הירח מסיבת מתגייסים מרד הדמעות נו השיר הזה שהוא כתב לנינט ויש עוד כמה שאני לא זוכרת.. בקיצור היה שווה אבל הזמן עבר יותר מדי מהר :( תהנו מחר מי שהולך לזאפה :)

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאתה נולדת לאהובבב?????????

אוףףףףףףףףףףףףףףףףף למה אין לי רישיון או אוטו או מישהו שיסיע אותיי דיי איזה פלייליסט טוב... וגם לא היה את מחררר?????? למה לא באתיייייייייייייי שמחה שנהנת
איזה שירים שייגעצ שרו?

InnocenceLost

New member
מוסיפה קצת שירים..

הוא שר גם את: אלפי אנשים מחר עם הזמן שייגעצ שרו מרלין מונרו, משקאות חריפים, ניו יורק רפיח.. ועוד 2 מהדיסק החדש שאני לא מכירה

Simple Sam

New member
למה את צריכה מישהו שיסיע אותך?

יש רכבות,אוטובוסים,מוניות..

keren358

New member
והוא עוד הקדיש את זה לרצח של תאיר

ראדה. כך שזה היה הכי עצוב שיכול להיות..

מה אביב אמר עליהם?? ונשמע שהייתה

הופעה נחמדה אבל לא ממש שירים "נדירים" ,חשבתי יהיו נדירים נדירים...

ואוו, איזה פלייליסט מעולה!

הייתי מורידה את "זה רק הלב שכואב לך" ושמה איזה שיר אחר... אבל סה"כ הרשימת שירים פשוט מעולה! אהבתי שהוא התמקד בעיקר באלבום ממנטו מורי

לא יודע מה איתכם.... :]

אני יחצני ונכנסתי לפני כולם... ככה שהייתי רק עם האנשים של ההפקה ועוד 2-3 יחצנים למעלה איזה שעה... וסתם ישבתי פתאום אני קולט את אביב גפן יושב לידי .... ושייגעצ האלה היו סטלנים אש...... הסולן הזה התחיל לנבוח לפני שכולם הגיעו בכיוונים של הסאונד....

למעלה