ההופעה בעיר הנוער חיפה!!!!

mta16

New member
ההופעה בעיר הנוער חיפה!!!!

אוקי טוב אני חשבתי שההופעה תהיה באמת ב4 ופחדתי כי ידעתי שאני לא אשאר עד אז.... טוב אז בכל מקרה היתי בדוכנים ואז הלכתי לרחבה עם הדשא והתישבתי טוב אז דברו הרבה על הסמים ואז הקריאו את רשימת המופעים.... ומוניקה ברשימה היו אחרונים...אבל!!! הם דברו ודברו ואז אמרו קבלו בבקשה את מוניקה סקס (משהו כזה ) ואני הייתי בהלם טוטאלי !!!! מהר צעקתי לכולם מי בא איתי לאיפה שכולם עומדים? ובסופו של דבר לקחתי את חברה שלי (טליה את גדולה) והלכנו ... טוב אז נראה לי שהם התחילו בבעיר הזאת וכמובן הם סיימו בעל הרצפה כשכולם קפצו .... כולם אבל ממש כולם שרו (לפחות מי שהיה קרוב אלי) ורקדו וקפצו והיה ממש אבל ממש אדיר ... טוב אני לטא זוכרת את כל השירים משהו אבל היו הרבה וההופעה היתה משהו כמו שעה וזה נקרא ארוך להופעה שמופיעים בה הרבה... היה איזה קטע באיזשהו שיר (אני לא זוכרת איזה ....הייתי בהלם) ששרו יציב ואז יהלי עשה עם הידיים כזה כאילו הוא הולך ליפול...וזה היה כזה מצחיק...והיו עוד כל מיני קטעים שהם דברו על דברים מצחיקים(אוף למה אני לא זוכרת...) . הקטע הוא שהייתי רחוקה (אבל לא כל כך) וראו שהם נהנו על הבמה וכולם היו עצובים כשהם ירדו ורצו שהם יישארו... טוב זהו בערך יש עוד המון מה לספר אז שמשהו אחר יספר... רציתי להשאר ליהודים אבל חברות שלי רצו ללכת ולא מצאתי אף אחד שיישאר איתי(אוף) אז הלכתי... טוב בקיצור זאת היתה ההופעה הראשונה שלי והיתה הופעה מדהימה ... אני לפחות מאוד נהנתי ..... תכתבו תגובות..אההה ובקשר לזה שהם מתפרקים זה סתם שטויות אין לי מושג אייך חשבתי לרגע אפילו שזה יכול להיות !!!!!(מטומטמת) הם היו מעולים!!!!! לילה טוב!!!

MiToOsH

New member
הקטע עם היציב - קופנפורמיסט ../images/Emo104.gif

שהיא אומרת שהבנין שיבנו במקום קולנוע פאריז יהיה יותר יציב

mta16

New member
הזיכרון שלי חוזר אליי.....

נזכרתי בעוד משהו מההופעה !!!! טוב אז לפני שהם שרו את פצעים ונשיקות אז יהלי אמר שאת השיר הבא רצוי לשמוע ליד נחל או מיים זורמים אפשר גם במקלחת...חה חי חו זה היה מצחיק....

mta16

New member
עוד משהו...

כזה היה קטע שהיה צריך לסדר לשחר את המיקרופון אז הוא התחיל להגיד כל מיני אה או ואז הוא אמר בקול מצחיק : חיפה (יותר נכון" איפה " )...זה היה כזה מצחיק.......טוב מי עוד היה? תרשמו קצת... הייתי שנה בבית ספר !!!!(הכל בגלל השיחות)

rotem224

New member
כן באמת הם היו......

ממש טובים......... הייתה להם אחלה הופעה הם נתנו הופעה של 45 דקות והם שרו את השירים המוכרים שלהם כמו סאן חוזה מכה אפורה קונפורמיסט פצעים ונשיקות ועוד.. אני הייתי שורה ראשונה והיה ממש כיף......... אהה ושחר שר את ערומים..... אבל באמת בעיר הנוער היה מדהים.........

DrKasperrrr

New member
גם גם גם הוא אמר ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

"מה שהספונסרים מנסים להעביר פה זה שעדיף להיות חרא ובריא ולא מת ומסכן" או משהו כזה ומשהו עם אוזן ששכחתי:\

חחחח איזה מלאכים הם... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

חחחחחח בהופעות שאני הייתי.., בדרך כלל ששחר בדק את המיקרופון, אז הוא כזה עשה קולות עם האף... זה כל הזמן הרג אותי מחדש...

Amit Gal

New member
../images/Emo6.gif....

אני הייתי בצמח ושם הם גם היו עושים דברים כאלה... בשיר אחד (לא זוכר איזה..) יהלי ופיטר עמדו אחד מול השני וכל אחד פרט בגיטרה לשני...
ושקהל קצת צעק אז יהלי אמר כזה: "ששש ששששש שששנים חסומות..." (והתחיל את השיר
) ושם הם גם התחילו ב"בעיר הזאת" וסיימו ב"על הרצפה" (והיה שם פשוט ענק!)

Shai Felton

New member
כשהם היו אצלנו בבצפר../images/Emo77.gif

הם התחילו ב"איש קש", ואז "בעיר הזאת", וסיימו ב"על הרצפה".

Just Adi

New member
אני עדיין הכי התלהבתי ../images/Emo80.gif

בהופעה האחרונה בבארבי (יא אללה עבר כבר שבוע) שיהלי שר את בעיר הזאת "אני לא זוכר אם יש לי שריטה טה טה טה"

fushi e

New member
אני יכולה לשמיע לך את זה עוד ועוד

:) רק תבואי אליי ביטצ'!!!

Amit Gal

New member
מוניקה סקס?? בבית ספר??? ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לנו לא מביאים אפילו את להקת המחול של ג'לג'וליה....
ורק שלושה שירים..? או שהתכוונת ש"איש קש" ראשון, "בעיר הזאת" שני, ו"על הרצפה אחרון" (טוב נו, אני קשה הבנה אולי..
)

כל העסק היה פשוט שווה

ההופעה ביום הסטודנט עלתה 40 ש"ח והם שרו בקושי 5 שירים עד ששלום חנוך נדחף... אתמול הם עשו לא פחות מ-11 שירים (כולל "ערומים" של שחר) ... היה פשוט מחשמל,כל הזמן קפצו ודרכנו בטעות אחד על השני על הרגליים...חחח ידידה שלי,ניצן,צרחה כל הזמן "פיטר תעשה לי ילד!" ונדמה לי שהם שמעו ת'בקשה שלי...דקה אחרי שצרחתי כשנגמר איזה שיר "שנים חסומותתתתתתתת" ,זה היה השיר הבא שהם ביצעו. בקיצור,הופעה כזאת שווה לא נראתה מזמן במחוזותינו

MiToOsH

New member
המממממ.... ../images/Emo104.gif

10 חברים שלי, עוד כמה אנשים שאנחנו לא מכירים ואני התחלנו לשיר "שנים חסומות" ואז בדיוק הם שרו..

Shai Felton

New member
כן הביאו לנו אותם למסיבת סוף שנה

ולא הם נתנו הופעה שלמה, התחילו עם "איש קש" ו"בעיר הזאת" וסיימו ב"על הרצפה" אבל באמצע היו עוד הרבה שירים....

../images/Emo23.gifאת טועה../images/Emo70.gif

הם התחילו עם שנים חסומות ואח"כ סאן חוזה. בעיר הזאת היה ממש באמצע.. ואחרי הקונפורמיסט הם הלכו למאחורי הקלעים לקחת עוד קצת שתיה

Silver Fox

New member
מוניקה היו אצלך בביצפר?!../images/Emo82.gif

ושרו את בעיר הזאת ועל הרצפה?!?! *בשוק* *התקף קנאה נוראי* מהיום את תהיי מושא להערצתי!

למעלה