ההופעה בערד 1997

Deanb

New member
ההופעה בערד 1997

היי לכולם! מישהו כאן היה בהופעה הזו לפני 10 שנים בערד? אם כן, מה אתם זוכרים ממנה? תודה ויום טוב

caspit

New member
וואו

אתם מתארים כל כך יפה, ואביבית, התוספת שלך לתיאור של צור כל כך מרגשת... כל הכבוד...

liavt

New member
חשבת

חשבת עם קריירה בתחום השירה? אתה ממש מרגש אותי כאו

תראה

אני חושב בדרך כלל לבד. לעיתים אני מתייעץ, אבל לא עם קריירה ובטח לא בתחום השירה.
אני ממש שמח שהצלחתי לרגש אותך, אבל אני לא מכיר את או. אז אין לי מושג מה הדמיון ביני לבין או.
צור.

סאביבית

New member
טוב, האמת היא שהתגובה הצינית שלי

נבעה כנראה מחוסר הבנה למה אתה שואל ומה פתאום עכשיו, אולי תתן קצת רקע ותסביר למה אתה שואל ואז הסיכוי לתגובות יותר מפורטות יגדל.

Deanb

New member
אממ סתם יצא לי להקשיב

הרבה לאלבום הכפול של ההופעה לאחרונה, אני מאוד נהנה ממנו. וסתם רציתי לדעת מי מכם היה ואם אפשר, בלי ציניות, לתאר קצת הרגשה או חוויה מאז.

ההופעה בערד ביול 97

בניגוד להופעות אחרות, ההופעה הנ"ל היתה הראשונה מאז שמתי נסע לחו"ל למשך כ-4 שנים. לכן היא הייתה מלאה רגשות. ניכר היה שגם מתי מאוד התרגש, אך בדיסק שנערך לאחר מכן באולפן לא ניתן לשמוע זאת. בהופעה עצמה היו יותר שירים מבדיסק, 6 שירים שהופיעו בדיסק "עולם אחר" ועוד קטע הצגת הנגנים שידוע היום כשיר "השלום" מהדיסק "את האישה שלי". סה"כ משהו כמו 30 שירים. כל שיר שמתי ביצע זכה לתשואות וקריאות התפעלות, כמובן שבהדרנים היתה שמחה יותר גדולה. עד כמה שזכור לי ההדרנים הסתיימו לבסוף בביצוע של "מערבה מכאן" בפעם השנייה. ההופעה נערכה באיצטדיון הכדורגל של ערד והיו נוכחים בין 3000 ל-4000 איש. סדר השירים היה שונה במקצת ממה שהוא בדיסק, אבל זה לא משנה. בקיצור, הופעה מאוד מרגשת, בעיקר אחרי 4 שנים ללא הופעות, ומבחינה אישית, הרבה שירים שהיכרתי מהתקליטים לא שמעתי בהופעה וזו היתה הפעם הראשונה ששמעתי את חלקם בהופעה. לסיכום, היה מעולה. צור.

Deanb

New member
אני שמח - האם באמת בסוף כולם

הריעו לו שעות ועמדו וכל זה כמו שנשמע שהיה בדיסק? חחח נשמע סה"כ שכולם נהנו מאוד

למעלה