ההופעה בפורים-פרטים בפני

ההופעה בפורים-פרטים בפני

אז הנה כל הפרטים על ההופעה, מופע פורים תשס"ד במעמד הרב חזקיה בן מנחם (חב"ד?) ובהנחייתו של שדר הרדיו מנחם טוקר, יופיעו גדול הזמר המזרחי חיים ישראל בהופעה מלאה ומיוחדת, עוד יופיעו ניר קפטן ונפתלי גולד, אודי אולמן, אבי בן ישראל, יהודה דים, אביעד גיל, דודי הרץ, וגד אלבז, כמו"כ יהיה גם מופע של להקת מתופפים ג`מאיה, ויהיה גם מופע סטנד אפ עם החקיין יהודה שוקרון, המופע יתקיים ביום ראשון י"ד אדר תשס"ד (7.3.04) בשעה 20:00 במרכז האירועים המפואר "כתר הרימון" (השומר פינת ז`בוטינסקי ב"ב).

הערב יהיה...

בהפרדה מלאה, שתיה חופשית, אבטחה במקום, כרטיס יעלה 45 ש"ח,ההכנסות קודש לילדי עמותת מ.א.ה המטפלש בילדים חולי סרטן וסוכרת הנעורים, כל הזמרים יופיעו עם התקליטן החרדי עמי מימון למעט חיים ישראל שיופיע עם תזמורתו, והצמד קפטן וגולד שיופיעו עם תזמורת אהבת עולם.

מתי תהיה הופעה

של שלמה שמחה, אייזיק האניג, ומנדי וולד, מתי, מתי, למה כל ההופעות המשונות האלה? הם היו מרוויחים הרבה יותר כסף אם היו מביאים לשם זמרים נורמלים. ולא כל מיני להקות וזמרים אלטרנטיביים, אני רוצה לדעת, אבל בכנות, האם בחור או אברך חסידי ממוצע ואני מדגיש, לא חניוק, מסוגל להנות מכזאת הופעה?

תשמע...

ההופעה לא מיועדת לאברכים חסידיים או ליטאים אלא לבחורי ישיבות שאותם חיים ישראל מה לעשות כן מענין.

דוסית1

New member
אני למשל...

מעדיפה את ורדיגר על חיים ישראל אם אתם שואלים. ואין קשר לחניוקיות, גם לי לא היה אכפת להתענג על איזה "פיה פתחה" שקט ודומים...

נכון, מה יש בכלל להשוות

בין קול הטנור היהודי הטוב בעולם לבין זמר מזרחי פשוט ועממי טוב ככל שיהיה, זאת לא רק מוזיקה אחרת, זו תרבות שונה לחלוטין, טוב או לא טוב, זה כבר ענין של טעם, אבל להשוות?

דוסית1

New member
רק הערה קטנטונת...

קול הטנור היהודי וקול עממי פשוט... זה הגדרה קצת גזענית, גם ליהודי תימן יש את המוסיקה היהודית שלהם, זה שאנחנו מעדיפים את הטנור... כדבריך, לא אומר שחלילה המוסיקה התימנית או כל מוסיקה של כל זמר שנכלל בצבור החרדי (בלי הערות בבקשה...) אינו קול יהודי. אני בטוחה שלא התכוונת לפגוע ברגשות הצבור הספרדי, אבל פעם הבאה שים לב... (מקוה שההערה שלי לא פגעה בך, זו לא מטרתי...)

לא נפגעתי

ולא התכוונתי לפגוע, אלא פשוט מבחינה עובדתית טכנית בן דוד נקרא הטנור היהודי הטוב בעולם, יהיו כאלה שיכתירו את פריד בתואר הזה, אבל אין ספק שאף אחד לא יכלול בהגדרה הזאת את חיים ישראל, ועוד נקודה, דוסית, אם היית יודעת כמה בחורים מישיבות ספרדיות מעדיפים את הסגנון של בן דוד וכו` היית נדהמת.

אם לא ידעת

שמרדכי בן דוד הוא טנור קלאסי. אז הבנתך במוזיקה קלושה מאד, בוא נשמע, לבן דוד יש לדעתך קול סופרן, או בריטון, אולי אלט? חחחח.....

שטרייכר הוא טנור קלאסי !!!

מ.ב.ד אפילו לא מתקרב לזה , אין לי מושג איך להגדיר אותו! אבל הוא לא טנור .

כרטיסים ניתן להשיג:

בני ברק: גל פז-ר"ע 128, אביב חליפות- ר` טרפון 4. ירושלים: גל פז- רח` מלכי ישראל 5. בת-ים: כתר תשמישי קדושה-שד` העצמאות 67. אלעד: מספרת אלעד- רח` השמאי 1. פתח תקוה- מעיין הקודש- רח` שטמפפר 16. אשדוד: סטודיו פז- רח` הרותם רובע ח`. לפרטים על מקומות נוספים- עמותת מ.א.ה-025373553 שלום- 067703470 מיכאל- 067560700

למעלה