ההופעה בפסטיבל גולדסטאר

charlazona

New member
ההופעה בפסטיבל גולדסטאר

עכשיו חזרתי... היה באמת אחלה.. מישהו היה ועמד ממש מקדימה במקרה? חוץ מזה שתפו חוויות

עמדתי בצד שמאל ממש מול המסך...

והיה ממש טוב אפרת קצת זייפה פה ושם , לא משהו שהמבט הזה שלה לא יכול לפתור
לשיר "לא אומרת כלום" היה ביצוע מהפנט לחלוטין , ממש ממש אהבתי. וכל ההופעה נראתה יוצאת דופן , מיוחדת כזאת. האמת היא שיותר אהבתי את אפרת עם יוני , אבל לא חשוב...עדיין נהניתי. את רוב השירים אגב , לא הכרתי (רק במילים) ובכל זאת ממש ממש היה כיף! לילה טוב

אה ורציתי להוסיף עוד משהו

מדי פעם לקחתי לעצמי כמה שניות להסתכל טוב טוב על עופר ופשוט ראיתי בנאדם מלא תשוקה למה שהוא עושה , למוזיקה שהוא יוצר באמת , לא כל יום רואים דבר כזה...כבר בשביל זה היה שווה לבוא! מנגן ברצינות , שקוע במה שהוא עושה , אבל גם נהנה מכל רגע...תענוג לעיניים , וגם לאוזניים. [=

charlazona

New member
נראה לי היה לי סיכוי אתמול

אבל לא מצאתי אותה אחרי ההופעה..

charlazona

New member
נראה לי היה לי סיכוי אתמול

אבל לא מצאתי אותה אחרי ההופעה..

היה כה כיף.

הם מדהימים, אחד אחד מהם, האנרגיות שהם משקיעים בהופעה, הצליל המיוחד של השירים שלהם שנשמר גם בביצועים החיים, אין עליהם
רגעי שיא בהופעה... 1. אפרת בועטת במיקרופון
2. אפרת נדבקת למיקרופון של ברק
2. אפרת ואמילי נדבקות ומסתכלות אחת לשניה עמוק עמוק בעיניים
כפרה עליהם
הופעה שניה שלי של מטרופולין, הראשונה היתה בניצנים. דנה ברגר חסרה לי הפעם
והם כולם מדהימים, אחד אחד. מחר אני קונה את הדיסק :) יש לכם המלצות לחנויות במרכז? ואני חדש פה :)

../images/Emo54.gifוואי וואי מעולה ../images/Emo23.gif

הם שרו אהמ חזירים כתמים בשמש לא אומרת כלום מלאכים איזה עתיד לישון בלךי לחלום בביצוע של אפרת תוך דקה תעצמי עיניים זהו נראה לי

pishkashit

New member
היה לי כה כיף ../images/Emo9.gif

רק הנסיעה בחזור הייתה נוראית.. אההההההה עוד שלוש שעות אני בצפון.. בלאט. לילה טוב.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifשמחה שנהנתם../images/Emo9.gif

הייתי אמורה ללכת,אבל הייתי כ"כ עייפה

HebrewMan

New member
הופעה דיי טובה...

הרבה אפרת גוש, פחות דנה ברגר (למה לא הזמינו אותה? רעים.) ועופר מאירי שר את "איזה עתיד" (ביצוע נחמד...) והרבה אפרת גוש כבר אמרתי?

A N I g M A

New member
היה ממש כיף../images/Emo9.gif

וראיתי אנשים שאני אוהבת
ואפילו קיבלתי בלון ליומולדת
מטרופולין
אפרת!!!

dsol

New member
יש כאן קטע וידאו !

מההופעה של מטרופולין ובכלל מהערב הזהhttp://www.layla.co.il/newLayla/articles.asp?itemID=1667

למעלה