שלום לכולם !!
בס"ד אין לי מלים להתחיל לתאר בכלל מה שהלך שם - היה ממש ממש כיף !! טוב אז ככה: (וכל מה שאני מתארת הוא רק מאיזור הבנות
התחיל ב"לך א-לי" , עוד שיר .. ואז "חלומות אחרים" . יש למאיר בנאי קטע (חדש כמדומני) להכנס לשורה של השיר שניונת אחרי מה שצריך, ואז גם לשיר אותה בניגון קצת אחר. ואז מה שיוצא זה שהקהל, כלומר אנחנו, שרים את השיר הרגיל וזה יוצא ליווי.. מהרגע שהיה את "חלומות אחרים" אני כבר איבדתי את זה לגמרי - כל כך קיוויתי שהוא יבצע את השיר המהמם הזה, כי אז באמת הבנתי ש"לרגע הזה חיכיתי מזמן" והתלהבתי נורא נורא (נורא)...ישתבח הבורא !!
היו בעיקר שירים קצביים: בזכרי על משכבי היה מיד אחרי הדואטים עם שי גבסו ונתן קונטרה לאיטיות הזו של הדואטים (שלא הכרתי בכלל..) . החלק עם מר גבסו לעניות דעתי הלא נחשבת היה החלק הפחות מלהיב- לא ברור כמה חיבור היה ביניהם האמת... היה קטע אחד שכרגיל הגיטרה לא מכוונת.. אז הוא אמר משהו כמו "אין איזה ילד שהלך לאיבוד או משהו..." וזה היה משעשע... בקיצור, זה בדיוק מה שהייתי צריכה אחרי תקופה של 3 שבועות בלי מוסיקה ובאמצע הסיבוב של "כמו אגם רוגע" - לרקוד ולקפצץ עם מלא בנות מדהימות !! כולן התחברו והיה ממש כיף לעבור ולרקוד עם בנות שבכלל לא מכירים וכו'. אגב, אני לא יודעת מי הורידה ליוטיוב ואם זה חוקי - אבל תודה (עוד לפני שהסתכלתי) - יסמין זה מותר? תודה תודה תודה והשם יברך את כל מי שהיה קשור במישרין או בעקיפין לכל שניה בפסטיבל המדהים הזה!! נשיקות וגוד שבס (היום הולכים להופעה של אביתר בכינרת