ההופעה בפסטיבל ישראל

ההופעה בפסטיבל ישראל ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

טוב חברים, חג שמח.
השבוע, אחרי התלבטויות רבות מסיבות שונות, הלכתי למופע שהיה במסגרת פסטיבל ישראל "שרים בגן" שבו לקח חלק גם דניאל. מה אני אגיד לכם ? שני דברים נהדרים : 1. הכרטיס עלה ר-ק 20 ש"ח.
2. היו הרבה מאוד אנשים !!! זה היה נהדר. נכנסנו בין האחרונים, ואיך שהגענו למתחם חשכו עיניי: אין מקום, חוץ ממתחם קטן מקדימה שהיה מגודר. אז אמרתי לחברה שלי בקול "אני רוצה לשבת מקדימה!!!" ליד איזה אחד שעבד שם, אז הוא אמר לבנות שבכניסה "תנו להן להכנס"... בסוף ישבנו בשורה הראשונה !!! טוב- התחיל המופע בתזמורת הסימפונית ירושלים שניגנה מחרות מתוך "צלילי המוזיקה" מה שהיה חביב מאוד מאוד. אחר כך עלתה זמרת אופרה צעירה ונחמדה, בשם קלייר משהו (לא זוכרת שם משפחה), ושרה שני קטעים. ואז עלה זה שעף יום קודם מ"רוקדים עם כוכבים"- פבלו רוזנברג... לבוש בג'ינס, חולצה לבנה, וסווטשירט מעפן (היה קר)- המזל שלו שהוא שר ממש יפה, ובכך מחפה על צורת ההתנהלות שלו (דיבור ותנועה...). אחריו עלתה שלומית אהרון, ושרה כמה שירים מוכרים. ואז היא אמרה " ועכשיו אני רוצה לקרוא לבמה ליוצר והזמר... דניאל סלומון!!!" אז הוא עלה - לבוש בחליפה כמו שצריך (כאילו התזמורת הסימפונית...) ושר: - את בא מכאב הוא שר לבד, עם מתן . - ואז הגיע "רבות הדרכים" עם התזמורתשהיה מאוד יפה. - ואחרי זה, הגיע הב-י-צ-ו-ע לדעתי : "עדיף"!!! היה מושלם ומדהים. ואז עלתה שלומית אהרון לשיר אחד, ושוב דניאל עלה לשיר את "אהבה" ששוב, כמו שתמיד קורה לי בזמן האחרון, הפיל לי את ה
את המופע סיים פבלו רוזנברג, אחרי שצחקו על זה שהוא עף. וכמובן, שמאחורי ישב איזה אחד שכל המופע או שהוא שר את כל המילים, או שהוא צעק "בראבו" בסוף כל שיר... דניאל גם דיבר- הוא מאוד התרגש, והודה למנצח של התזמורת גל אלתרוביץ- בטח כולם כבר יודעים, אבל דניאל בא מהעולם הקלאסי, אז בהופעה הזו הוא הגשים חלק מהחלום. החלום השלם לדעתי??? ברור שמופע שלם עם תזמורת
בקיצור, היה מושלם- שמחתי להיות נוכחת באירוע, ועוד במיוחד אחרי שבאותו הבוקר התעלפתי בעבודה. מצטערת, אבל אין תמונות. אתם יודעים למה??? כי המצלמה פשוט הקליטה את השירים.... מצטערת שחפרתי. מקווה שבכל זאת נהניתם כמוני. אלה

BaRbiK

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

אני מכירה את גל אלתרוביץ! כאילו אני יודעת מי זה XD הוא גם ניצח שהסינפונית של חיפה הופיעה עם עברי.. הלוואי שגם דניאל יופיע עם הסינפונית של חיפה
גם ירמי עושה את זה D: ופבלו מלך
live hom alone!

למעלה