ההופעה בפרדס חנה

• פותח הנושא evib
  • פורסם בתאריך

evib

New member
ההופעה בפרדס חנה

טוב, אז אין לי הרבה מה לחדש... כמובן שהיה פשוט מדהים ושהבחור הזה מתוק בצורה שלדעתי היא לא חוקית בכלל... למעוניינים בפלייליסט לא הבאתי אותו אבל אני זוכרת מה הוא שר רק אל תתפסו אותי במילה לגבי הסדר... טוב, אז ככה: חלון הזאב והאיילה מנגינה יקרה דיו (בגירסה מצונזרת משהו...) מיתר (עם פתיחה מפתיעה שגרמה לי להבין את השיר אחרת לגמרי...) הדוב והנחש את שקט שמתי לי פודרה (גם כאן הייתה פתיחה מוזרה שלא הכי הבנתי...) שוב אני לבד בשבילך (הוא אמר שהוא כתב את השיר הזה על ילדה (?) שהוא מאוד אוהב...) פקק תנועה תחרות כלבים מתנות טיפה של אור מתי נתנשק (לפני זה הוא נתן תו וחצי של תאטרון רוסי...) כה ציפיתי ליום והגיע (או אורב, איך שתרצו...) טיול אבות ובנים תתחנני אלי יש לי סיכוי ברוש (לכבוד אהוד מנור) כשזה עמוק (עם פתיחה של אם כבר אנחנו מדברים על... שזה נראה לי מתן כבוד ענק לקורין...) מעיין הרמח"ל זהו נראה לי, ושוב אל תתפסו אותי במילה לגבי הסדר כי זה לא מדוייק ממש... היה מדהים!!! מישהו צריך לספר לו אחת ולתמיד כמה הוא גאון כי לדעתי הוא עוד לא קלט את זה... לילה טוב!

Rain Dance7

New member
היה פשוט..אין מילים....

הופעה מדהימה, למרות שאני מעדיפה את ההופעות האינטימיות רק הוא והפסנתר-ממש היה מדהים.... ואח"כ דיברתי איתו והלב שלי כלכך דפק, דיברתי כלכך הרבבה שטויות זה לא יאומן.. והוא חתם לי והצטלמנו.. הייתי פשוט בשוק... ואבות ובנים-היה ביצוע מצמרר...ממש ירדו לי דמעות ולמה כולם חייבים לשיר איתו בשירים השקטים? זה הורס את הכל.......

evib

New member
אני לא מסכימה איתך...

אני חושבת שברגע ששרים יחד זה הרבה יותר מצמרר ויפה... זו דרך נוספת להראות הערכה... אני חייבת לציין שאני אישית שרתי איתו את כל השירים ובעיני זה מאוד יפה... ואני ממש גאה בו... היה פשוט מדהים (אני מסכימה איתך לגבי ההרכב... הוא גם ככה ביישן ברמות מטורפות ולדעתי עם ההרכב היה לו הרבה יותר קשה לדבר...)

Rain Dance7

New member
לא יודעת

כשיש שירים כמו יש לי סיכוי ואבות ובנים שאומרים ועושים לי כלכך הרבה, לשמוע שני בנים שממש ממש רוצים להוכיח לכל העולם שהם רוצים לשיר וצועקים את המילים לידי...מפחית קצת מהחוויה...

evib

New member
יכול להיות

שאם זה בצעקות ברמה של משיכת תששומת לב זה באמת מפריע בהופעוןת כמו זו של אביתר אבל בעיקרון אני מאוד בעד לשיר בקול רם בהופעות אני חושבת שזה מאוד תורם לאווירה...

OniOn Of a dOwn

New member
זה רק אני או שזו בול ההופעה בב"ש?

העיקר שנהנית
שבת שלום וחג שמייח

0mroosh

New member
מעיין ../images/Emo99.gif

זה כמעט בדיוק כמו ההופעה בב"ש. כיף. :)

evib

New member
אין לי שמץ של מושג מה היה

בב"ש אבל אני יודעת שבפרדס חנה היה פשוט מדהים... אגב גם הקהל היה מקסים: נתנו לו זר פרחים במהלך ההופעה וכולנו עמדנו ומחינו כפיים איזה 5 דקות בלי הפסקה כדי שהוא יעלה שוב... (היו 2 הדרנים בסוף- נראה לי שאחד לא מתוכנן...) ופשוט 5 דקות שלמות (בלי הגזמה הלכו לי הידיים והקול...) כולם עמדו ומחו כפיים... זה היה מדהים בעיניי... זה הכי מגיע לו בעולם שידע כמה אוהבים אותו...

metalbs

New member
היה מדהים...

אני מפרדס חנה ובאתי עם חבר שלי ונהנינו בצורה יוצאת דופן...בזכותו ממש התאהבתי בשירים של אביתר והיה ממש אחלה למרות שלא היה מפוצץ....למי שנכח אתם בטח מזהים אותנו-זוג הרעשנים שהלכו לרקוד בצד..היה ממש טוב-חבל שהיו שם כמה גושי קרח שלא הזיזו שריר בפה ובכלל לא הבנתי מה הם עושים שם-חוץ מזה היה מעולה וגם פגשנו ודיברנו איתו-בנאדם מקסים מקסים,צנוע בצורה יוצאת דופן...תבוא עוד פעם אביתר-אוהבים אותך..

evib

New member
מסכימה עם כל מילה...

מזל שיש אותנו להחיות קצת את העניינים...
(אני מניחה שאותי תזהי פחות כי ישבתי בשורה השניה מול אביתר [כרגיל...] אבל ממש קינאתי בכם ורציתי להצטרף...) אני הייתי היחידה שבאמת הכירה את כל המילים של כל השירים גם מהאלבום החדש לפי מה שראיתי וזה ממש ביאס אותי... זהו, נכון שהוא מותק של בחור??? אין עליו בכלל!!!
חג שמח וסופ"ש נפלא...
עדי.

metalbs

New member
זאת את...

החמודה עם השיער השחור החלק ששרה את כל המילים??כי אם כן אני וחבר שלי מעריצים אותך...את ממש דומה לידידה שלנו וכל שנייה הסתכלנו עלייך ואמרנו איזו חמודה!!!!!! מאיפה את??

evib

New member
כן, זו אני...

תודה מותק... וואי, עכשיו אני מסמיקה...
איזה כיף!

metalbs

New member
וואלה??

פשש סוף סוף אנשים נורמלים מהסביבה...ועוד מחדרה...בא לי לאמץ אותך-את מרשה?חח...דרך אגב מה דעתך על להקת אלג'יר?

evib

New member
אממ.. האמת?

אם היית שמחה בנאי הייתי מרשה לך לאמץ אותי בכיף...
ולגבי אלג'יר? לא, אני לא אוהבת אותם אבל אני נמצאת כמעט בכל ההופעות של מאיר ואביתר בכל מקום שהם מופיעים...

metalbs

New member
אממממ

אמנם שמחה בנאי אני לא אבל אני חברה קרובה של הבת של אהוד בנאי ככה שאם את צריכה קשרים...

evib

New member
קשרים זה טוב... אני בעד!

סתם לא... האחיינית שלי לומדת בכיתה עם בת קרובה שלהם (לא ממש הבנתי... היא הבת של אבינועם אם זה עוזר) אבל לא נראה לי שאני אנצל את זה... אני בכל זאת אשלם בכניסה בכל פעם מחדש עד לפשיטת הרגל כדי שהם לא יפשטו אותה ואז כנראה שאני אנצל קשרים באמת... תשארי באזור...
איך עבר החג?

למעלה