ההופעה בצולללללת!
היתה הופעה שוווווה ביותר!!!! אני רק חייבת לומר שבהופעה הקודמת חברות שלי לא הסכימו לבוא איתי, ובהופעה הזאת באו איתי שש! אז כך: עמדנו ממש ליד הבמה מול זיגו ואיתי, חברה שלי התחרפנה לגמרי וסיפקה להם בידור כל ההופעה
בהתחלה איתי אמר "כן שלום לכם, היום הערב יתחלק לשלושה חלקים- כיבוד קל וקבלת פנים, חלק שני..." וכו' וכו' היה את הפלייליסט הרגיל (שאני עדיין עצובה על זה שאין את צידו האחר
), ובין כל שיר בערך הם השחילו קטעים משירים ישנים.. לכבוד היומולדת של איתמר
באיזה שלב עוד אחת מהחברות שלי צעקה להם (בחוסר טקט שכזה, נו טוב
) "למה אתם עושים פרסומת לאורנג'?" (בגלל התלבושות שלהם, כמובן) ואז הם התחילו לדבר על כל מיני אורנג' משפחה ועל זה שאם הם יספנסרו אותם הם יוכלו לפרוש מעסקי המוסיקה ושכסף זה הכי חשוב
איתי לא התבלבל במילים של "הידעת"
השירים היו מעוווולים כרגיל.. אממ ומה עוד.. בסוף של "את" היה כרגיל את הקטע עם הרגאיי, רק שאייל התחיל לדבר ג'בריש כזה שנשמע כמו גרוזינית למשך מלא זמן, וזה היה קורעע גם ההצגה שלו ל"יצאנו לרקוד" היתה עוד יותר ארוכה מההצגה שהוא עשה בהופעה הקודמת בירושלים
בהדרן הם עלו עם הבגדים של הניינטיז וביצעו את המחרוזת שירים שארתור שם פה לפני כמה זמן, והתחילו לדבר על מה לא עושים בשביל חבר וכל מיני שטויות שכאלה מצחיקות.. (בהופעה הקודמת שהייתי התמונה של לוי היתה מודבקת על מין קיר כזה מול רון ולא ראו אותו כמעט, אבל הפעם היא היתה תלויה מאחוריו, זה היה בעוד הופעות ככה?) בקיצור- היה מ-ע-ו-ל-ה!!!! תמונות בקרוב קרוב! אה, ואני גם חייבת לומר שכולנו יצאנו עם חלצות משם
מוצ"ש שלום!
היתה הופעה שוווווה ביותר!!!! אני רק חייבת לומר שבהופעה הקודמת חברות שלי לא הסכימו לבוא איתי, ובהופעה הזאת באו איתי שש! אז כך: עמדנו ממש ליד הבמה מול זיגו ואיתי, חברה שלי התחרפנה לגמרי וסיפקה להם בידור כל ההופעה