ההופעה בקומראן, רשמים, פירגונים.

glitter8

New member
ההופעה בקומראן, רשמים, פירגונים.

איזה כיף, לראות ולשמוע בלב ליבו של המדבר חבורה כל כך מוכשרת של מוזיקאים וזמרים, לשמוע שירים מוכרים, סיפורים "עניינים" משעשעים, חוויות מראיונות ומתיקוני קלידים. הקטע המנצח של ההופעה, אם תשאלו אותי, סולו ארוך ומרתק של רוני עיברין (כלי הקשה) מקיש בתוך אמבטיית מים על חצי דלעת, ועושה כל מה שאפשר לעשות עם מים , ידיים, וכמה חתיכות עץ. לזה אני קוראת מתנה מאלוהים. למרות ששמעתי אותם בדיסקים, ופה ושם בטלויזיה אין כמו הדבר האמיתי. הופעה חיה על הבמה.עם כברה קסאי המדהימה, וודגרס אבי ואסה (?) ומיטל גבאי שאף זיכתה את הכלבלב שלי בליטוף לבבי במיוחד. אני מאד נהנתי, ועוד איזה 1000 איש יחד איתי. כמה חבל ששושנה דמארי לא היתה שם. תמונות בקרוב. ענבלי

יפה

אני כבר הייתי בשתי הופעות של הפרוייקט. וגם אני נהנתי. הקטע סולו של רוני, מגניב ביותר, ומדהים. וכל השאר מוכשרים ביותר. תיקון שמות : ווגדרס אבי וואסה. ליטל גבאי.

glitter8

New member
תודה על תיקון השמות,

הייתי אתמול מעוכה מעייפות ולא היה לי כח לבדוק את השמות בדיסק, מעניין אם השפ "וואסה" בא מהמקום שנקרא אווסה באתיופיה, בו זכיתי לבקר לפני שנה. מישהו יודע? ענבלי

Deanb

New member
הייתה עמידה של הקהל בסוף ההופעה?

אני שואל סתם מתוך עניין חח

Deanb

New member
אההה מגניב! ישבתם בכיסאות, על

הריצפה או איך?

Saffron

New member
אני שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

ברגע ששמעתי על ההופעה הזאת רציתי ללכת אליה, אבל זה לא הסתדר. אני עדיין מקווה מתישהו לראות הופעה של הפרויקט במדבר. זה נשמע כמו דבר נהדר. גם לדעתי הסולו של רוני עיברין מדהים.

glitter8

New member
ועוד משהו..

הבטחתי תמונות... הבחורה שהיתה איתי וצילמה נעלמה לי , ואיתה התמונות, אני מקווה שהיא תשלח לי אותן בקרוב.

למעלה