יודית מלכת הקמלוט!
טוב. שזה אי אפשר לתאר. בדיוק כמו שgilishai אומרת. לצערי אין תמונות, לא מפאת תקלות מצלמה ולא מחשש וביישנות, אלא כי פשוט הייתי רחוקה מידי בשביל שהמצלמה תקלוט משהו. מבאס, אה? מה לעשות... טוב, אז ככה, פלייליסט רגילה, שוב ללא "עכשיו הכל בסדר" אבל עם "עיר קטנה" (נמצא בערך באיזור "איזו מין ילדה" ו"תמונה"), שהתקבל בברכה יתרה על ידי הקהל. אם אפשר בכלל להגיב על הקהל... קודם כל, זו הייתה הופעה חלומית. באמת. גם לאומן וגם לקהל. ממש הופעה חלומית. כבר בשיר הראשון אנשים צהלו ורקדו, וב"לקחת את ידי בידך", אחרי העלייה של יודית, (נו, אתם יודעים, כל ה"טו טו טו טו") אנשים השתגעו שם ומחאו לה כפיים כמו מטורפים. בסוף, אנשים ממש קמו על הרגליים וצרחו וצעקו והיה פשוט חלומי, באמת. ראו עליה שהיא נהנית במשך כל ההופעה. גם צעדי ריקוד חדשים (בטח אלה מלמדת אותה), וגם אנרגיות מטורפות, או כמו שהיא אמרה כבר בכתבה שהייתה שבוע שעבר באולפן שישי : "זו מין דינמיקה קבוצתית, זה שעתיים שמתפתח בהן משהו חזק". לצערנו הרב, המיקרופון של עדי הר-צבי, נעלם כשהיה... הבחור פשוט קיווץ שפתיים רוב ההופעה, שלא ייפלט לו שום צליל, וחבל. הוא דווקא שר יפה בפעם הקודמת. זוהי הצעת ייעול. בהדרן קיבלנו ברוב תשואות את "שיר ללא שם", "נעמיד פני יתומים", ו"את עושה אותי אמא" (שהייתה הבקשה שלי בעצם, התגעגעתי לשיר הזה, עכשיו כשהדיוידי לא עובד). בכלל, כשהתחיל ההדרן, אנשים התחילו לשיר כל מיני שירים, והיא די התלהבה מהקטע הזה, התחילה לזרוק כל מיני שורות משירים (לא ממש זיהיתי, כמו שאמרתי, הייתי רחוקה, אבל לא שירים שלה), ואנשים פשוט התחילו לשיר. היה מהמם. היא נהנתה מזה מאוד. בהדרן השני קיבלנו את "האביב הזה" ואת "סליחות" כמובן. אנרגיות מטורפות, דינמיקה קבוצתית מטורפת, אנשים נהדרים, פשוט כייף חיים. אחרי ההופעה ארזתי מספיק אומץ כדי ללכת ליודית ולדבר איתה קצת. קודם כל, הודיתי לה על הטלפון, וסיפרתי לה שזה הפיל אותי מהמיטה. היא אמרה שזה בטח היה מוקדם, אז אמרתי לה "לא, פשוט נפלתי מהמיטה וקיבלתי מכה מהתנור בראש", אז היא נבהלה. עד כמה שזה נכון (כן, זה באמת קרה), כולה רציתי טיפה לשעשע אותה... זה לא שיעשע אותה כנראה כל כך. חבל. אח"כ סיפרתי לה על תיכנון (שעדיין חסוי חברים וחברות) של ניר ושלי למען הפורום, שישלב בינה לבין הפורום, לרגל היציאה של הדיסק החדש. היא יחסית התלהבה, והסכימה ברצון. יופי. כשזה יהיה אקטואלי יותר, נשתף אתכם כמובן! היא הייתה מקסימה כרגיל, נהדרת ומופלאה ברמות. היא פשוט אף פעם לא יכולה לאכזב אותי. שתישאר מלכת העולם.