ההופעה בראשון

מורן 1986

New member
ההופעה בראשון../images/Emo45.gif

היה ממש
כיף
אבל הם עמדו
והשמש
הייתה
ממש
מאחוריהם
אוף
היא
סנוורה אותי
כל הזמן
חוץ מזה
היה ממש יפה
מי עוד היה

chen010189

New member
למה אף אחד אף פעם לא מצלם?

רעים, חכו שאני אלך להופעה תראו מזה סיקור(בכל זאת לומדת 5 יח' עיתונאות, ממוצע 90 עם משרות קודמות!!!) ומזה לחרוש על מצלמה כמו שצריך
! שמחה שניהנת בא לך לפרט איזה שירים הם שרו? אם פגשת אותם אח"כ וכו'
?

עיתונאות?...

בונא זה מעניין! היתי מעדיפה לעשות 5 יח''ל עיתונאות מאשר 5 יח''ל תקשורת וחברה.. סיקור? אין בעיה, ההופעה באור עקיבא ממש עוד מעט, אני אעזור לך:) ~לינעעע~

chen010189

New member
זה תקשורת אבל זה מחולק...

השנה למדנו בחלק העיוני על העיתון, על היחסים בין עורך לכותב, חוקי כתיבה וכו' בחלק המעשי עבדנו על העיתון וגם שנה הבאה נכתוב. במחצאית א' קיבלתי 80 ועכשיו 90 שנה הבאה בחלק העיוני ידברו איתנו יותר על הטלוויזיה, הפרסומות, מסחר, כסף וכל זה. זה דווקא יכול לעזור לי בתור מישהי שרוצה להיות שחקנית ועיתונאית... כבר כתבתי בכמה מקומות כמו וואלה!, מעריב לנוער, שידרתי פעם בתוכנית ג'ונגל בניקלודיאון והשנה מבחינת תיאטרון, שיחקתי בהצגה. אבל דבר אחד תוקע אותי וזה ההורים שלא מוכנים שאני אהיה מיוצגת בסוכנות הם לא מכירים\סומכים וכו'. השנה הם ביטלו לי חוזה עם סוכנות רק כי הם לא הכירו אותה.

chen010189

New member
אני מצלמת בהופעה 30-50 תמונות...

תלוי מה מצבי שם בפעם האחרונה שהייתי בהופעה של שייגעצ, גם חזרתי כאילו פיניתי מתנחלים מהשטחים וחודש שלם רק צלעתי ונראתי כמו ילדה מוכה. אז באותה הופעה הצלחתי לצלם 4 תמונות אבל אם באור עקיבא אין ערסים והקהל יכול להיות "מושלם" ולשם שינוי לא להרוג אותי, אז הפורום רק ירוויח!

Luxfero

New member
עיתונות!

נראה לי שאור עקב אותך.. הוא קיבל בזה מאה..

chen010189

New member
אוקיי, ההודעה הזאת מופנית אליי../images/Emo6.gif?

וסבבה לו, הציון לא כזה משקיף מבחינה תחרותית. כמו שאמרתי בפורום אחר, הייתי אמורה לקבל 100 ואת זה אני יודעת כי המורה אמרה לנו לא מזמן "אין אצלי 100, 90 זה הציון הכי גבוה שאני יכולה לתת אני חושבת ש100 רק אלוהים יכול לקבל" פאק, שתלך ללמוד פילוסופיה עם הוונאבי-קלישאות שלה
!

Luxfero

New member
כן היא היתה מופנית אלייך.

אה אה גם אצלכם יש מורה כזו? חחח באסה גם אצלנויש אחת אבל אצלה לפחות זה 98...

chen010189

New member
98 ו99 הכי מעצבנים אותי...

וכן שיערתי שזה מכוון אליי פשוט זה לא שורשר כתגובה
טוב יאללה מה אנחנו מדברים על ציונים, היום ה22.6 לא רוצה לשמוע יותר לימודים עד ה1.9
וגם זה סוף סוף הולך ומתקצר... אני עולה לי"ב ויאללה שנה אחרונה

kombinaizer

New member
95 במחצית הזאת

אבל זה לא נחשב, כי במילא לא למדנו שום דבר עם השכונה שהיתה. שנה הבאה יעל יוצאת לשבתון

chen010189

New member
אנחנו נסקר את האלבום השלישי של כלא

בעזרת השם בדרך המלך בס"ד אור וחן במיי מיוזיק מגזין
(ואני לשם שינוי אחזור לכתוב בוואלה
)

../images/Emo119.gif../images/Emo207.gif../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif

נכון ההופעה במעלה אדומים
כנראה שאני אלך אליה... מי שגר בסביבה... שיבוא זה רק 30 שח וביום המופע 35 (כל הככנסות זה לתרומה למען חולי סרטן) יהיה עוד כל מיני דברים חוץ מההופעה... אז זה פסדר אם אני יספר חוויות מההופעה

chen010189

New member
שאלה סופר-רטורית

ברור שלא להפך, בשביל מי שלא הולך זה שווה לקרוא איך היה ותביאי גם תמונות אם את יכולה. 35 ש"ח? שווה בטירוף אבל אני מחיפה, נראה אם באותו התאריך אני אהיה במרכז אני אקפוץ לשם.

למעלה