ההופעה בשברולט

ההופעה בשברולט../images/Emo168.gif

טוף אני חייב להגיד שהיה מטורף הם עלו רק ב12.........יובל היה הכי שיכור בעולם היה מצחיק...היו פוגואים מטורפים הרשימת שירים: אלוף בלפשל ערוץ הילדים(כל כך רציתי) משקאות חריפים אינטרקום שחק את המשחק זמן ניכר עושה ביד שגר פגר(גם רציתי) פרח נתתי לנורית(בשלושת אלה היום פוגואים מטורפים לגמרי בנורית כל השורה השלישית עד האחרונה היה פוגו מטורף לגמרי נדפק לי היד) פקיד אפרורי(שיר בנזונה!!!!!!!!!1) את יפה אבא עורך דין מרלין מונרו קשה לי לחשוב ניו יורק רפיח לא היה שיר אחד שרציתי ולא היה היה פשוט בנזונה אחרי חצי שנה שלא הייתי בהופעה של מעל ל-7 שירים...יובל היה שיכור מתמיד התחיל לדבר על אווזי על זה שיש סניפים בכל הארץ.....על אולסטארס שהם הורסים את הגב אבל אחלה נעל אבל בחורף שלולית אחת הספיקה לו חחחחחחחח אני חולה עליו! נכון החולצה של הסיבוב הופעות חזר למדפים כל ההופעות ב-2004, עד לצוללת ב 30/12 וקניתי......היה פשוט כזה טוב!!!!!! אני כל כך שמח שעשו את שגר פגר ואת ערוץ הילדים...לא יכולתי לבקש יותר

תות15

New member
חח אולי כי הם חרשו עליו כבר..

פעם לא היתה הופעה שהם לא שרו אותו..

וואייייי היה כזה שווההההה

הם התחילו ב00:12 חחח כן הייתי חייבת לדייקקקק!!! היה כזה שווה מאוד נהנתי!!! יובל היה שרוט כמו תמיד! אבל הוא לא התייחס אלי
כל הזמן צעקתי לו יובל יובל והוא לא התיחס וצעקתי לו יובל תעשה לי ילד והוא רק הסתכל ולא עשה כלום!!! ואני שאלתי אותו למה הוא לא הולך עם אולסטאר יותר!!! והוא ענה
חעחעח ואספיס כזה חמוד אני מאוהבת בו
הוא כזה מושלםםםםם במשך ההופעה קראתי לו ועשיתי לו שלום והוא עשה לי שלום
ובאחד השירים יובל בא לכיוון שלי (הייתי שורה ראשונה!!!) ותפסתי לו ברגל ולא רציתי לעזוב!!! וגם את שיקו שהוא בא לא רציתי לעזוב אותו וכמה בנות תפסו ליובל את התחת חח זה היה כזה מאגניב ואז לקראת הסוף שניקרע לו המיתר אז הוא כזה היה מצחיקקקקקקק והוא עשה כאילו הוא עושה ביד... ואני הייתי הכי קרובה לאבי והוא היה אמור להביא לשיר-אל את המפרט והוא לא הביא לה
אממ מה עוד?? איזה זבל שהוא שאל אם אנחנו רוצים את חייל של 100 שערים ואז הוא אמר שלא נקבל אני כל כך רציתי את השיר הזה גם בהופעה ביום שבת שהיתה תיכננתי על השיר הזה.. ולא היה... לקחתי את הדף שהיה לאבי של השירים ואז כולם חתמו לי שם ודברתי עם אספיס ולקחתי לו סרגל שהיה לו חח כן סרגל והוא נתן לשיר-אל את המקל והוא כזה חמוד ויאללה אני רוצה שהוא יחזור מהר... וואי אני חופרתתת וואי סורי פשוט מאוד נהנתי ממ מה עוד היה?? יש לי חולצה שלהם... אממ וזהו אני חושבת אם יהיה עוד פרטים שאני אזכר אני אכתוב פה חעחע

ShEyGeTziT

New member
מממ..

רציתי להיות שם :\ אה ולמה הוא באמת לא הולך יותר עם אולסטאר?

הוא לא הולך בחורף בגלל

שהם לא נעלים ממש של חורף כי אם תדרכי על שלולית אחת קטנה ומסכנה כל הנעל שלך והגרב שלך תתרטב (מניסיון... אבל זה שווה את זה!)

בצה17

New member
למה לא הייתי אתמוללללללללללל

למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה???????????????? לממממממממממממממממממהההההההההההההההההההההההההההההה???????????????????? |רוצה למות|

shirel angle

New member
ההופעה בשברולט...דעתיי....:)

בכל מקרה אני אספר לכם שוב כי ממש אבל ממש נהנתי..... אז ככה ההתחלה הייתה קצת מבאסת כי אמרו שזה יתחיל ב23:00 אבל בסוף זה יתיחל ב00:12 (כמו שהדס כתבה....חחח....) בשחק את המשחק שיקו שר ובקושי שמוע אותו....איזה רמקולים מפגרים.... אבל לא נוראאא..... בכל מקרה כל ההופעה ביקשתי מאבי את המפרט והוא כזה עושה כן כן הם הראש ואז בסוף הוא נותן את זה למשו אחר.....איזה מבאס זה היה.....אחרי זה ששאלתי אותו למה הוא לא הביא לי את המפרט אז הוא אמר שהוא הבטיח את זה לאנשים אחרים ואז הוא אמר שבפעם הבאה הוא יביא לי אז אני אומרת לו מתי זה פעם הבאה אז הוא אומר פעם הבאה....... ואז אסף ירד אז ביקשתי מאסף את המקל והוא אמר שניה הלך לבמה וזרק עלי את המקללל יאאאא איזה חמוד הוא....אחרי זה אמרתי לו תודה ונתתי לו נשיקה....
חיחיחי..... ואז ביקשנו(אני והדס) ממנו חתימה ואז מיובל ואז מאבי ובסוף מי שיקו.... איזה חמודים הםםםם..... סורי שחפרתי לכם בשכל אבל היה הופעה סוףףףף הדרךךך..... ואני מואד נהנתי כמו ששמתם לב....חיחיחיחי......

shirel angle

New member

אסף זרק את המקל אלי....זה פעג בי...
אבל זה היה שווה את זה.....חחחחח....

למעלה