ההופעה בשוהם הייתה

ms pizza

New member
ההופעה בשוהם הייתה

טובה מאוד. סיקור מלא בהמשך..לבינתיים שבת שלום !

ms pizza

New member
שבוע מצויין !

הסיקור המלא..ההופעה בשוהם !
אז ככה, אחי הקטן ( כבר בן 23,קצין קרבי - אבל היי הכל יחסי) היה עם חברה בהופעה בשוהם . הוא מוזיקאי מוכשר בפני עצמו ( מנגן ושר מגיל ממש צעיר)
ומבין גדול בענייני מוזיקה,אוהב את השירים של מאיר כבר המון זמן( לדעתו הביצוע של מאיר ל"רואים רחוק רואים שקוף"-הוא הביצוע הכי טוב לשיר ישראלי שבוצע פה אי פעם..אני כמובן מסכימה). למה אני מספרת את כל זה? כי חוות דעת שלו היא מקצועית ומגיעה ממקום של הבנה ולא נגיד מהערצה מתלהבת לאומן ( הממ, נניח כמו שלי-אם מישהו ייתן הערה שלילית על מאיר והשירים שלו-אני לוקחת ללב ושולפת ציפורניים). אז,לצורך סיקור ההופעה, האח הזה שלי הושיב אותי שנכתוב יחד את הסיקור.אז קיבלתי הרצאה על בוב דילן,סיימון וגרפונקל, אריק איינשטיין , הבדלים בהופעות בין רד הוט צ'ילי פפר ולד זפלין ( ואני כמו אחד מחיילים שלו-מקשיבה בהאזנה רבה) ולבסוף ההופעה של מאיר ( העניין שלשמו התכנסנו). האולם היה קטן וביתי, ונתן תחושה של משפחתיות. הרבה חבר'ה צעירים אך גם אנשים מבוגרים, בעיקר דתיים ( אולי בגלל האוכלוסיה של שוהם שרובה דתיים). מאיר התחיל את ההופעה עם שירים מ"שמע קולי"( איילת חן וכל השאר..) ואחרי השיר החמישי , פתח ואמר "ערב טוב לכולם". (פה אחי עצר ואמר שזה משהו שלא עושים , ישר צריך ליצור עם הקהל איזשהו קשר במיוחד לאור העובדה שהאולם יצר אוירה של אינטימיות.אני פתחתי במגננה-שמאיר ביישן , ושהוא בקושי מדבר וכו וכו' -אח שלי לא השתכנע
..),מאיר המשיך בשירים הישנים והמוכרים שלו. הוא התחיל עם השירים כשהוא מנגן על הגיטרה, עבר בהמשך לתופים ואח"כ לקלידים ( ועל פי חוות דעת המומחה-הוא הראה יכולות מרשימות מאוד בשני הכלים האלה..אני זרחתי מאושר כמו ילדה שקיבלה סוכריה על מקל). הביצועים היו מדהימים,עם יכולות קוליות מעולות ומצמררות ( "הייחודיות של מאיר בנאי הוא שהוא שר מכל הלב והנשמה" - ושוב המשכתי לזרוח) , "גשם" היה פשוט מושלם , גם "אהבה קצרה","שער הרחמים", ו"וביניהם" קיבלו ציונים של מעולה פלוס ( ואגב מאיר לא שר את "שירו של שפשף"). גם הלהקה קיבלה ציונים מעולים , וגם הסאונדמן שבאמת גרם שההופעה תישמע בצורה הטובה ביותר. מה שקצת ביאס היה שמאיר נתן לקהל להשתתף בחלק מהשירים והם לא זרמו איתו
( אותי זה תמיד מעצבן כשזה קורה.האלו אנשים תתעוררו! מופיע בפניכם אדם ונותן את כל כולו.תתאמצו קצת גם אתם!!) . אחי אמר שבשלבים האלה זה היה סולו מאיר והוא. לפחות זה.אני שמחתי ! ההופעה היתה ארוכה( קצת יותר משעתיים-איזה כייף!) רשימת הסיקור גרמה לי לרצות להיות בהופעה של מאיר ממש בקרוב, במיוחד לאור העובדה שהסיכום הכללי היה ש"ההופעה הייתה מרשימה ומעולה מאוד מאוד" ( גם לדעת החברה שהצטרפה שבד"כ לא מתלהבת ) . אז על אף שהסטנד אפ שהיתי בו באותו ערב היה טוב, התבאסתי שלא הייתי בשוהם. תודה רבה רבה רבה ליסמין
על הכרטיסים.וגם להפקה. וכמון תודה למאיר על המוזיקה הטובה וההופעות המעולות. אני מאחלת לו שהאל ייתן לו כח לעוד שנים ארוכות של שמחה ומוזיקה טובה. שבוע מצויין !

תמרי35

New member
נשמע שבאמת היה כייף

איזה באסה על הפספוס שלא הייתי. תודה רבה על הסיקור !

איף

New member
כיף כיף כיף!!!

תודה על הסיקור המעמיק, המושקע, ועל תשומת הלב לפרטים הקטנים אך חשובים ביותר
האמת שכל פעם שאני קוראת סיקור, אני מרגישה כאילו הייתי באותה הופעה בעצמי, וזו חוויה!! אני שמחה שאחיך נהנה, וגם שמחה שבא לך ללכת להופעה... רמז רמז: תבקשי כרטיסים

ms pizza

New member
נצל"ש

חבר ממש טוב שלי היה אתמול בפסטיבל הפסנתר בהופעה שמאיר התארח אצל יונתן רזאל ואמר שההופעה היתה מעולה. ננסה לדלות יותר פרטים ולעדכן

למעלה